Podzimní O2 Sázavafest

Podzimní O2 Sázavafest

27. 09. 2006  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
První informace k podzímnímu Sázavafestu, jež se odehraje 11.11. na tradičním místě v Abatonu.
Zpátky do klubů. To je už nedílná součást nastupujícího podzimu a protože Sázavafest je živý organismus, jak jsme se dozvěděli z tisku, musí na to reagovat. Po loňské premiéře se tedy 11.11. odehraje doufáme úspěšná repríza. Letos bude kořenit hvězdou z Německa, skupinou Psychonoise, což už je šestým rokem punkrock s emo a hardcore vlivy. V podobných vodách brouzdají další účastníci Klubobraní Rybičky 48, Totální nasazení a NO Side.

Oslovením „klasická kytarovka“ snad neopovrhne objev letošní sezóny The Prostitutes ani legenda porevoluční scény Priessnitz nebo Lety mimo a věříme i Panama, která bude objevena například 11.11. v Abatonu. Dalším nosným prvkem značky s názvem Sázavafest je určitě žánr ska což svými saxofony podepíší skupiny Fast Food Orchestra, Tleskač nebo Ska Pra Šupina ze Slovenska, kde vládne dechy subtilní Gábika, která dříve dýchala ve skupině Polemic.

Naprostou českou špičku se nám podařilo zajistit z hudebních oblastí s podtitulem elektro či dance, posuďte sami: Ohm Square, Skyline, Moimir Papalescu & The Nihilists a slovenský bombónek zvaný Noise Cut. A protože projekty pod hlavičkou Sázavafest jsou opravdu multižánrové, doplňuje výčet vystupujících o projekt členů legendární reggae formace Švihadlo, ten nese název Dub – O – Net a už sám název napovídá o přesazích do „dubového háje“, barvy Švihadla hájí jak rytmika – basa Jirka Charypar i frontman – zpěv Vincent Richards, ten bude mít tento večer ještě další úkol jako DJ systému Swamp Safari Sound Systém spolu s DJ Kayou, Hroutilem a dalšími.

Abyste o nic nepřišli, přijďte už po 15 hodině, celá akce má samozřejmě své vrcholy až večer, program je připraven až do prvního ranního metra.

Předprodej je 200,-Kč + poplatky, na místě pak 280,- Kč.

0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika