Pet Shop Boys odkládají turné na rok 2022

Pet Shop Boys odkládají turné na rok 2022

03. 02. 2021  |  Autor: redakce  |  Komentáře (8)
Pet Shop Boys překládají své "The Greatest Hits Live Tour" na příští rok. Na turné, které bylo z důvodu přetrvávající pandemie již jednou odloženo, představí populární dvojice své největší hity v koncertní podobě vůbec poprvé.
Série koncertů vypukne 12. května ve Vídni a následně zavítá do bezmála dvou desítek evropských metropolí, Prahu nevyjímaje. České publikum se Pet Shop Boys dočká 8. června 2022 v pražském Foru Karlín. Vstupenky zůstávají v platnosti.

Pet Shop Boys

V minulém měsíci Pet Shop Boys ohlásili vydání DVD a 2CD "Discovery: Live in Rio 1994", která přinesou záznam jejich stejnojmenné show, který byl doposud k dostání pouze na VHS. Dokument vznikl pod taktovkou brazilského režiséra Roberta Berlinera ve spolupráci s místním TV štábem a zachycuje bouřilovou atmosféru, která první vystoupení Pet Shop Boys v Riu v roce 1994 provázela. Příznivci Pet Shop Boys na obou nosičích najdou největší hity dua jako ‘West End girls’, ‘Suburbia’, ‘Go West’, ‘Rent’, ‘Always on my mind’ nebo ‘Left to my own devices’/‘Rhythm of the night’, nový booklet s koncertními fotkami a exkluzivní deník z turné, který sepsal Neil Tennant. Discovery: Live in Rio 1994 vyjde 30. dubna, ale už teď je možné si jej na webových stránkách skupiny předobjednat.

Více na https://www.petshopboys.co.uk/

Dodal: Katka Dědková
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

PET SHOP BOYS

Středa 8. 6. 2022
Vystupují:
Pet Shop Boys (UK)
Další informace
8 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:

24. 05. 2022 | 05:18:04
+0 | -0

Sonic Happy Hour

<a href="https://sonic-breakfast-menu.online/sonic-happy-hour/">Sonic Happy Hour</a>


[url=https://sonic-breakfast-menu.online/sonic-happy-hour/]Sonic Happy Hour[/url]

23. 04. 2021 | 10:51:00
+0 | -0

assignment writing service

A blog is an internet conversation or informative website that consists of isolated, sometimes casual diary-style text entries (posts).

Usually, posts are shown in reverse order, with one of the most recent article appearing once at the top of the web page. Until 2009, blogs were typically the result of a single person,[citation needed] or a small group of people, and they usually covered a single subject or issue.

In the 2010s, "multi-author blogs" (MABs) arose, which featured numerous authors\' writing and were often professionally edited.

AHEC\'s Content writing services aims to provide the "speech" to a website, summarizing what the website is about and explaining what it can offer to its potential customers.
https://ahecounselling.com/
https://ahecounselling.com/blogs
https://ahecounselling.com/blog/Unique-Selling-Point
https://ahecounselling.com/blog/International-Journal-and-Story-Telling
https://ahecounselling.com/blog/Know-your-AHEC-&-Groups
https://ahecounselling.com/blog/Authenticity-with-AHEC
https://ahecounselling.com/blog/How-to-Publish-Articles-on-LinkedIn
https://ahecounselling.com/blog/What-is-APA-7th-Referencing
https://ahecounselling.com/blog/How-to-Distribute-the-Content-on-LinkedIn
https://ahecounselling.com/affiliates-terms
https://ahecounselling.com/FL-Registration
https://ahecounselling.com/video-gallery
https://ahecounselling.com/sign-in

10. 04. 2021 | 12:23:03
+0 | -0

https://aceassignment.co.uk/

I listen your song "Always on My Mind". It was amazing and I really like it. A part from this, I also owns an online academic writing services for colleges & universities students with their academic works. Students often look for an assignment help to cater to their educational needs. Ace Assignment provides you with the best <a href=https://aceassignment.co.uk/academic-services/>Academic Writing Services</a> in the UK.

03. 03. 2021 | 15:04:21
+0 | -0

GARMIM

check out this amazing product, which definitely speeding your internet. <a href=”https://sites.google.com/view/url-garmin-com-express-/“>garmin.com/express </a>. You can open mywifiext.local with no assistance.No limits. The installation is quite easy. You can setup in your home, work environment.


23. 02. 2021 | 05:58:07
+0 | -0

gold rate today banglore

https://whitegoldindia.com/

15. 02. 2021 | 17:24:08
+0 | -0

https://wwwrouterlogin-net.com

routerlogin.net is the web address for Netgear router setup. If you want to change your router password or update your router, open your web browser and type www.routerlogin.net in the address bar or type your default ip address i.e 192.168.1.1

Visit our Website for Netgear Routerlogin : https://wwwrouterlogin-net.com

12. 02. 2021 | 13:33:13
+0 | -0
Ahoj! V online květinářství <p><a href="https://instaflora.net/en-gb/delivery-flowers-ukraine">https://instaflora.net/en-gb/delivery-flowers-ukraine</a></p> si můžete objednat květiny s doručením! Online objednávání květin má řadu výhod. Nejprve je možné objednat donášku květin, aniž byste opustili svůj domov nebo kancelář. Objednání květin bude trvat několik minut. Současně provádíme urgentní rozvoz květin - den co den. Je třeba také poznamenat, že doručení kytice je pro příjemce vždy příjemným překvapením.

12. 02. 2021 | 13:31:38
+0 | -0

Flowers

Ahoj! V online květinářství https://instaflora.net/en-gb/delivery-flowers-ukraine si můžete objednat květiny s doručením! Online objednávání květin má řadu výhod. Nejprve je možné objednat donášku květin, aniž byste opustili svůj domov nebo kancelář. Objednání květin bude trvat několik minut. Současně provádíme urgentní rozvoz květin - den co den. Je třeba také poznamenat, že doručení kytice je pro příjemce vždy příjemným překvapením.
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika