FESTIVALY 2024

březen
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
DOPORUČUJEME FESTIVALY
ZAHRANIČNÍ FESTIVALY

Colours of Ostrava 2022 potvrzují Twenty One Pilots

Colours of Ostrava 2022 potvrzují Twenty One Pilots
19. 05. 2021   |   Autor: redakce   |   Komentáře (1)
(Promotion) Festival Colours of Ostrava potvrzuje první hvězdu pro rok 2022: americkou kapelu Twenty One Pilots, která měla v areálu ostravských Dolních Vítkovic vystoupit loni i letos. Formace z Ohia přiveze příští rok do Ostravy nejen své pověstné strhující vystoupení, ale také novou desku Scaled And Icy. Ta vychází již za pár dní 21. května a doprovází ji ve stejný den i speciální livestream koncert. Na album upozornily již dva úspěšné singly, Choker a Shy Away, který kapela zahraje 23. května při předání cen Billboard Music Awards.
“Potvrzení Twenty One Pilots na příští rok pro nás představuje první a důležitý krok ke splnění slibu, který jsme při přesunu letošního ročníku dali držitelům vstupenek - domluvit tytéž hlavní hvězdy. A jako malý bonus získají naši návštěvníci to, že dvojice přijede s novou deskou, která právě vychází. Jména dalších potvrzených kapel budou brzy následovat,” uvádí ředitelka festivalu Zlata Holušová.

Americká kapela Twenty One Pilots patří k největším jménům současné světové hudební scény. Miliardy přehrání písní na YouTube či Spotify, bleskem vyprodané největší koncertní haly, cena Grammy, nominace na Brit Awards, ale především neuvěřitelná, strhující vystoupení... to vše patří k Twenty One Pilots, které pocházejí z amerického Ohia a tvoří je zpěvák a multinstrumentalista Tyler Joseph a bubeník Josh Dun. Pojmenovali se po tragickém příběhu z dramatu Arthura Millera All My Sons, kdy lidskou vinou zahynulo jednadvacet pilotů. Twenty One Pilots s přirozenou originalitou a nestíhatelnou rychlostí střídají elektropop, reggae, hip hop, drum & bass, punk nebo hymnické klavírní balady.

19. ročník festivalu Colours of Ostrava proběhne od 13. do 16. července 2022 v unikátní industriální oblasti ostravských Dolních Vítkovic. Vedle zahraničních i domácích kapel nabídne tradičně na mnoha pódiích bohatý doprovodný program - mezinárodní fórum Meltingpot, divadla, workshopy, filmy či výtvarné instalace.

Čtyřdenní vstupenky na rok 2022 jsou v prodeji ve festivalovém e-shopu, zakoupené vstupenky na Colours of Ostrava 2020 a 2021 platí automaticky i na příští rok. V současné době mohou fanoušci na sociálních sítích sledovat Colours TV s koncerty z minulých ročníků festivalu a další materiály z archivu. Fórum Meltingpot přináší podcasty a online rozhovory s různými osobnostmi.  
 
Více informací na www.colours.cz.

Dodal: Jiří Sedlák, ArtsMarketing.

COLOURS OF OSTRAVA

Středa 13. 7. 2022 až Sobota 16. 7. 2022
Vystupují:
LP, The Killesrs, Kings of Convenience, Martin Garrix, Twenty One Pilots, Bakermat (Holandsko), Dardelica (UK), Darkstar (UK), Darzack (Francie), Eelke Kleijn (Holandsko), Gioli & Assia (Itálie), Giorgia Angiuli (Itálie), Matias Aguayo (Chile), Meduza (Itálie) a Shtuby (Izrael), z rocku Ivan & The Parazol (Maďarsko), The Snuts (UK), LIFE (UK) a PENGSHUi (UK), z africké hudby Fatoumata Diawara (Mali) a Fofoulah (UK/Senegal/Gambie), z world a folk music s mnoha přesahy Anna RF (Izrael), Bazzookas (Holandsko), C.C. White (USA), The Hatters (Rusko), Marina Satti (Řecko), OMIRI (Portugalsko), SuRealistas (Argentina/Itálie), The Tune (Jižní Korea), Puuluup (Estonsko) a Talisk (Skotsko). Jazz zastoupí Hiromi (Japonsko) a Malox (Izrael), rap Princess Nokia (USA), soul Joel Culpepper (UK), blues Roosevelt Collier (USA), psychedelii Moon Duo (USA) a indie scénu Anna Wolf (JAR), Chef´Special (Holandsko), Hudson Taylor (Irsko) a Sons of The East (Austrálie)
DISKUZE
Jméno:                   Nadpis:   
Text:
Zadejte číslo 144:
samnight23 | 19. 06. 2021 | 06:38:32
Buy Generic Medicine Online | Cheap ED Pills Onlin

MyMediStore is the US-based, registered and the most popular pharmacy for you to buy generic medicine online. We combine medical expertise with innovative technology to supply quality medicines for all the medical conditions. Our express delivery system will bring the tabs prescribed for you straight to your home or office. We offer cheap ED pills online. You may want to meet a doctor and convey your health issues in most of the cases, but when it comes to erectile dysfunction, you may not feel comfortable for a face-to-face consultation. Hence, we can arrange an online consultation for you and will help you buy erectile dysfunction pills easily and conveniently. MYMEDISTORE

Tipy na zajímavý obsah

© Copyright Poslouchej.net 2003-2011  |    ISSN 1801-6340  |