FESTIVALY 2024

březen
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
DOPORUČUJEME FESTIVALY
ZAHRANIČNÍ FESTIVALY

Imagination nabídne v červenci Daylight Gathering

Imagination nabídne v červenci Daylight Gathering
26. 05. 2021   |   Autor: Honzin   |   Komentáře (1)
Pořadatelé z Imagination Festival, Devastator CZ a Beatworx dali hlavy dohromady a přichystali si pro milovníky Drum & Bass a HardrerStyles zbrusu nový koncept festivalu. Po více jak roce odmlky od eventů si pro návštěvníky přichystali menší letní setkání s názvem Imagination: Daylight Gathering.
Od posledního Imagination Festivalu uběhlo více než 12 dlouhých měsíců a tento týden se pro návštěvníky a fanoušky konečně vyskytli dobré zprávy! I přesto, že i nadále pořadatelé věří listopadovému termínu tohoto roku, kdy by měl řádně proběhnout Imagination Festivalu, tak neusínají na vavřínech a rozhodli se odměnit své příznivce menším letním setkáním pod hlavičkou Imagination. Už teď se připravte na Imagination: Daylight Gathering,

Hudební program již mají pořadatelé rozpracovaný a snaží se ho pro vás vymyslet co nejzajímavěji dle aktuální situace.

I tentokrát bude festival bořit hranice vaší představivosti. Festival nebude rozdělen mezi dvě stage jak jste zvyklí, ale mezi jednotlivé dny podle žánrů – pátek bude ve znamení HarderStyles a sobota ve znamení Drum & Bass. Hlavně poprvé v historii si pořadatelé připravili denní akci!

Denní akce proběhne během dvou dnů 16. a 17. července ve venkovních prostorách industriálních Ledáren Braník v Praze poblíž barrandovského mostu a potrvá od 14 hodin odpoledne do 22 hodin večer.

Těšit se můžete nejen na lokální, ale i zahraniční jména. A hlavně se nebojte - akce proběhne v souladu s aktuálními opatřeními a s ohledem na zdraví a bezpečnost všech návštěvníků .

VSTUPENKY: Předprodej vstupenek na Imagination: Daylight Gathering bude spuštěn v síti GoOut příští pondělí, 31. května. Kapacita vstupenek bude omezena dle aktuálních nařízení vlády, a proto doporučuji s nákupem neváhat. Vstupenky budou vázány na jméno. Přesné podmínky vstupu budou záviset na aktuálních TNO opatřeních.

Nezapomeňte sledovat sociální sítě a webové stránky Imagination, kde se informace o předprodeji a line-upu dozvíte jako první.


LINE UP: Kompletní line up bude oznámen v červnu.

Vstup od 16 let.

Více informací o akci: smarturl.it/IMAG-Daylight
IMAGINATION: DAYLIGHT GATHERING

IMAGINATION: DAYLIGHT GATHERING

Pátek 16. 7. 2021 až Sobota 17. 7. 2021
Vystupují:
Sub Zero Project, Mad Dog, Rebelion, Korty, Uplifter, Mejsi, Sixtas & Crane a Dark Wizard, lack Sun Empire, Hallucinator a Buunshin podpořený Changing Faces, Madface, Meph, Decades, Magick
DISKUZE
Jméno:                   Nadpis:   
Text:
Zadejte číslo 144:
samnight23 | 19. 06. 2021 | 06:36:43
Buy Generic Medicine Online | Cheap ED Pills Onlin

MyMediStore is the US-based, registered and the most popular pharmacy for you to buy generic medicine online. We combine medical expertise with innovative technology to supply quality medicines for all the medical conditions. Our express delivery system will bring the tabs prescribed for you straight to your home or office. We offer cheap ED pills online. You may want to meet a doctor and convey your health issues in most of the cases, but when it comes to erectile dysfunction, you may not feel comfortable for a face-to-face consultation. Hence, we can arrange an online consultation for you and will help you buy erectile dysfunction pills easily and conveniently. https://www.mymedistore.com/ <a href="https://www.mymedistore.com/">mymedistore</a> <a href="https://www.mymedistore.com/">mymedistore.com</a>

Tipy na zajímavý obsah

© Copyright Poslouchej.net 2003-2011  |    ISSN 1801-6340  |