Srpnový Shutdown festival Infinite force

Srpnový Shutdown festival Infinite force

15. 07. 2021  |  Autor: Honzin  |  Komentáře (0)
Po nucené pauze kvůli covidovým událostem se o slovo hlásí opět rakouští kolegové. Zatím to vypadá tak, že Shutdown Festival bude jedním z prvních, ne-li prvním festivalem po pandemii v Rakousku.
Po 2 letech festivalové abstinence se festival konečně vrátí v sobotu 7. srpna 2021 na 4 pódia s více než 40 mezinárodními umělcemi v celosvětově jedinečné lokalitě, v areálu neaktivní jaderné elektrárny v Zwentendorfu v Dolním Rakousku. Doufejme, že čtvrtého ročníku jednodenního harderstyles festivalu Shutdown – Infinite force (pozn. redakce bez možnosti kempování) se letos opravdu dočkáme.

Shutdown mapa

Jsou stále v prodeji lístky na Shutdown festival 2021?
I když  se lístky začali prodávat již v minulém roce, tak i přes to jsou stále v prodeji. Lístky zakoupíte za cenu € 73,49 (včetně poplatů) https://shop.paylogic.com/ad1d737d90bc478f954782cfae596688/tickets) – pokud budete chtít získat lísky o necelých € 5 levněji, tak se prosím obraťte na AMBASADORA v ČR pro tento festival - https://www.facebook.com/jan.lukes.908 - obratem vám zašle slevový KÓD který zadáte při nákupu a  za lístky tím pádem zaplatíte jen € 69.)

Bude se pořádat společná výprava na Shutdown festival 2021 z ČR a SR?
ANO výprava na Shutdown festival - Infinite force bude. Na tento jak z české republiky tak i slovenské republiky event bude vypraven dálkový autobus s kapacitou 53. Odjezd bude z Prahy v sobotu 7. srpna okolo 6.00. Návrat do Prahy bude v neděli 8. srpna okolo 8 hodiny. Do plné kapacity výpravy zbývá pár volných míst. Pokud máte zájem, nebo byste věděli o někom, kdo by měl zájem vycestovat na tento festival, tak navštivte facebook https://www.facebook.com/events/2463249757251177 a přidejte se do události nebo rovnou kontaktujte zprostředkovatele zájezdu honzin@poslouchej.net. Autobus, stejně jako každý rok pojede trasu Praha – Hradec Králové – Brno – Zwentendorf. Cena zájezdu je odhadována na 1.100 Kč (částka je uvedená za zpáteční cestu z Prahy nebo Hradce Králové. Doprava z Brna bude cca 400 Kč levnější)

Co když bude Shutdown festival zrušen?
To by samozřejmě byla škoda, ale pokud by tomu tak mělo znovu být, máte na výběr ze dvou možností.

1: Refundace / Výměna - buď vyměníte svůj lístek za lístek na Shutdown 2022, nebo vám bude vrácena cena vstupenky (bez servisních poplatků)

Jakým opatřením bude Shutdown festival 2021 podléhat?
Shutdown Festival pracuje s decentralizovaným testovacím konceptem. U vchodu musí být předložen negativní výsledek testu. (Rychlý antigenní test nesmí být starší více než 48 hodin, PCR test nesmí být starší než 72 hodin).

Co když mě otestuji pozitivně?
V tomto případě nabízíme pojištění u našeho partnera Booking Protect (https://refund.bookingprotect.com/login) v hodnotě 6,5% z ceny vstupenky. Pokud Vám bude proveden pozitivní test, bude vám vrácena cena vstupenky (bez servisních poplatků).

Bude povinné být očkován nebo nosit masku/roušku?
Ne. Pokud neexistuje žádný zákonný požadavek, nebude na tomto eventu vyžadováno žádné očkování ani maska/rouška. Samozřejmě doporučujeme nosit masku/roušku, abyste chránili sebe i ostatní.

Co když už jsem očkovaný?
Skvělé ochrana pro tebe!  Lidé, kteří již byli očkováni, se i přes to musí stále prokázat negativní test, protože (od dubna 2021) dosud není známo, zda očkovaní mohou nadále šířit infekci.

Informace k pořádané akci: www.shutdownfestival.at

Early Freestyle Stage
Bass-D, Beatbreakazz , Dr. Rude, Outsiders, Panic, Phandelic
Live: MD&A
MC: Syco

Hardcore Uptempo Stage
D-Fence, Deadly Guns, Dot-B, F. NøIzE, Miss K8, N-Vitral, Partyraiser, Poley Tight, Spitnoise

Hardstyle Stage
Aftershock, Brennan Heart, D-Block & S-te-Fan, KELTEK, Primeshock, Shutdown Forces , Sub Zero Project
MC: DL, LXCPRurban

Rawstyle Stage
Act of Rage, Degos & Re-Done, Ncrypta, Rebelion, Rejecta, Riot Shift, Sonic Warfare
MC: Omenhouse
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

SHUTDOWN (AT)

Sobota 7. 8. 2021
Vystupují:
Aftershock, D-fence, Dr. Rude, F-noize, MD&A, Miss K8, Rejecta, Riot Shift, Sonic Warfare, Sub Zero Project, The Shutdown Forces. MC DL a další
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika