FESTIVALY 2024

březen
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
DOPORUČUJEME FESTIVALY
ZAHRANIČNÍ FESTIVALY

LP vydá album a přichází s novým videoklipem Goodbye

LP vydá album a přichází s novým videoklipem Goodbye
26. 07. 2021   |   Autor: redakce   |   Komentáře (4)
(Promotion) Americká zpěvačka a skladatelka LP, jejíž písně dosáhly přes dvě miliardy přehrání, vydá nové, v pořadí šesté, album nazvané Churches letos 8. října na značce [PIAS] Recordings. Kromě názvu zveřejnila LP také obal desky a seznam patnácti skladeb. Na album nyní poutá nový singl Goodbye doprovázený videoklipem.
Výkonným producentem alba Churches se stal její stálý spolupracovník Mike Del Rio (Kylie Minogue, X Ambassadors, Skylar Grey). Vedle něj se v roli producentů jednotlivých skladeb představili Nate Campany (Tove Lo, K.Flay, Christina Aguillera) a Kyle Shearer (Becky G, Tove Lo, Carly Rae Jepsen) – společně jsou známi pod pseudonymem Valley Girl; dále Lars Stalfors (Health, Local Natives, Cold War Kids); dvojnásobný držitel Grammy Dan Wilson (Adele, Pink, Leon Bridges, James Bay); Dan Nigro (Olivia Rodrigo, Carly Rae Jepsen, Sky Ferreira); a Isabella Machine Summers (Florence & The Machine). Nahrávku zmasterovala několikanásobná držitelka Grammy Emily Lazar (HAIM, Maggie Rogers, The Killers, Vampire Weekend, Coldplay). Předobjednávky digitální verze alba, vinylu a triček jsou dostupné na https://lp.lnk.to/Churches. Zpěvačka LP je jednou z potvrzených hvězd festivalu Colours of Ostrava 2022.
 

Zpěvačka LP k albu Churches uvádí: „K této desce mám vztah jako k příteli. Příteli, který mě provedl nejnáročnější dobou v lidské historii a asi nejnáročnějším časem v mém životě. Mám pocit, že jsem na něm sdílela tolik skutečných příběhů a svých vlastních pocitů.” Ke vzniku desky vysvětluje: „Tvořit s nejlepšími přáteli je dar, který jsem nikdy nepovažovala za daný. Zároveň je pro mě skvělým zážitkem potkávat nové spolupracovníky naladěné na stejnou vlnu. Je to jako se zamilovávat. Neustále se zamilovávat a odmilovávat. Mám pocit, jako kdyby tohle byl základ života. A ačkoliv jde někdy o bolestivou zkušenost, nikdy bych neměnila. Cítím, že toto je moje cesta, jak sdílet své emoce s ostatními. Jsem tak vděčná za tyto písně a za lidi, kteří je se mnou vytvořili. Je to splněný sen, že je mohu konečně s vámi sdílet. Děkuju.”

Píseň Goodbye je čtvrtým singlem z alba Churches. LP ji napsala společně se svými dlouholetými spolupracovníky Mikem Del Riem, který skladbu produkoval a hrál kromě bubnů na všechny nástroje, a s Natem Campanym. Oba se podíleli také na předchozích singlech z alba The One That You Love, How Low Can You Go a dalších hitech zpěvačky LP. Zde si můžete singl poslechnout a zakoupit.  

LP k singlu říká: „Goodbye je výbuch pro duši. Jarní úklid mě samé a doufám, že i druhých, od pout vlastní mysli. Světlo tam pořád je, pokud chcete. A já to určitě chci.” K videoklipu LP dodává: „Videoklip Goodbye je jako pocit v době, kdy učiníte nějaké velké rozhodnutí, kdy ale nevíte, kam vás život zavede. Ale máte pocit naděje, možná zároveň trochu obavy a strach. Být na jedné lodi s přáteli mi přineslo novou perspektivu. Doufám, že tato píseň a videoklip jsou závan čerstvého vzduchu pro všechny, kdo mají pocit, že si potřebují vyčistit hlavu a vydat se na novou cestu.”

První singl z desky Churches The One That You Love má na YouTube přes 21 miliónů zhlédnutí a 18,5 miliónů přehrání na Spotify. Televizní premiéru si píseň odbyla v pořadu Late Night with Seth Meyers. Druhý singl How Low Can You Go získal přes 5,8 milónů přehrání na Spotify, 5,7 miliónů na YouTube a hrála ho rádia po celé Evropě. Videoklip třetího singlu One Last Time s herečkou, filmařkou a modelkou Jaime King vidělo na YouTube 11,9 miliónů lidí a píseň dosáhla přes 5,7 miliónů přehrání na Spotify.

Churches - seznam skladeb:
    1. “When We Touch” *
    2. “Goodbye” *
    3. “Everybody's Falling in Love” *
    4. “The One That You Love” *
    5. “Rainbow” ~
    6. “One Last Time” *
    7. “My Body” ^
    8. “Angels” @
    9. “How Low Can You Go” *
    10. “Yes” #
    11. “Conversation” %
    12. “Safe Here” +
    13. “Can't Let You Leave” $
    14. “Churches” !
    15. “Poem” *

*  Produced by: Mike Del Rio
~  Produced by: Mike Del Rio, Nate Campany
^ Produced by: Mike Del Rio, Nick Leng
@ Produced by: Mike Del Rio, Valley Girl
# Produced by: Lars Stolfer
% Produced by: Valley Girl
+ Produced by: Daniel Nigro
$ Produced by: Mike Del Rio, Isabella Machine Summers
! Produced by: Mike Del Rio, Dan Wilson

LP v poslední době objevila v řadě prestižních médií jako Rolling Stone, SPIN, Billboard, People, American Songwriter, Earmilk, Consequence, Ladygunn, SiriusXM a mnoho dalších. Kromě koncertu na festivalu Lollapalooza, oficiální festivalové aftershow a řadě koncertů po celém světě, vyrazí LP v roce 2022 na koncertní tour.

LP vydala pět alb a tři EP - včetně prvního živého alba v roce 2020 nazvaného Live In Moscow, které vzniklo ve vyprodaném sálu Crocus City Hall v Moskvě v roce 2019 s více než 6 000 fanoušky. V prosinci 2018 LP vydala album Heart to Mouth obsahující singly Girls Go Wild a Recovery. Píseň Girls Go Wild se stala nejhranějším italským rozhlasovým hitem roku 2019. Zpěvačka LP se poprvé proslavila v roce 2017 po celém světě hitem Lost On You, který se dostal na první místa hitparád v 18 zemích a překonal miliardu přehrání. Skladba dosáhla na diamantové ocenění v Mexiku a Francii, čtyřikrát platinové v Itálii, platinové v Řecku a Polsku, zlaté v Belgii a Švýcarsku. Jako autorka se podílela na hitech Rihanny (Cheers (Drink To That)), Rity Ora (Shine Ya Light), Cher (Pride, Red), Backstreet Boys (Love Will Keep You Up All Night), Leony Lewis (Fingerprint), Céline Dion (Change My Mind) a Christiny Aguilery (Beautiful People). YouTube kanál LP má denně 2,4 miliónu zhlédnutí a denně dosáhne na 2 milióny streamů na všech platformách.

Dodal: Jiří Sedlák, ArtsMarketing.

COLOURS OF OSTRAVA

Středa 13. 7. 2022 až Sobota 16. 7. 2022
Vystupují:
LP, The Killesrs, Kings of Convenience, Martin Garrix, Twenty One Pilots, Bakermat (Holandsko), Dardelica (UK), Darkstar (UK), Darzack (Francie), Eelke Kleijn (Holandsko), Gioli & Assia (Itálie), Giorgia Angiuli (Itálie), Matias Aguayo (Chile), Meduza (Itálie) a Shtuby (Izrael), z rocku Ivan & The Parazol (Maďarsko), The Snuts (UK), LIFE (UK) a PENGSHUi (UK), z africké hudby Fatoumata Diawara (Mali) a Fofoulah (UK/Senegal/Gambie), z world a folk music s mnoha přesahy Anna RF (Izrael), Bazzookas (Holandsko), C.C. White (USA), The Hatters (Rusko), Marina Satti (Řecko), OMIRI (Portugalsko), SuRealistas (Argentina/Itálie), The Tune (Jižní Korea), Puuluup (Estonsko) a Talisk (Skotsko). Jazz zastoupí Hiromi (Japonsko) a Malox (Izrael), rap Princess Nokia (USA), soul Joel Culpepper (UK), blues Roosevelt Collier (USA), psychedelii Moon Duo (USA) a indie scénu Anna Wolf (JAR), Chef´Special (Holandsko), Hudson Taylor (Irsko) a Sons of The East (Austrálie)
DISKUZE
Jméno:                   Nadpis:   
Text:
Zadejte číslo 144:
qutrezggoodA | 03. 10. 2022 | 06:02:21
qutrezggood@gmail.com

https://activationmycards.info/nordstrom-credit-card-activation-activate-credit-card/
zorikayvin12 | 10. 05. 2022 | 06:04:41
Burger King is an American multinational chain of fast-food restaurants. https://burgerkingbreakfastmenu.info/
raj | 22. 08. 2021 | 12:30:59
motivational

Thanks For Sharing The Amazing content. I Will also share with my friends. Great Content thanks a lot. <a href="https://www.shayari.tech/sad-shayari/">sad shayari</a> <a href="https://www.motivational-quotes-hindi.in/">motivational quotes in hindi</a>
raj | 22. 08. 2021 | 12:30:14
motivational

Thanks For Sharing The Amazing content. I Will also share with my friends. Great Content thanks a lot. [URL="https://www.motivational-quotes-hindi.in/"]motivational quotes in hindi[/URL] [URL="https://www.shayari.tech/sad-shayari/"]sad shayari[/URL]

Tipy na zajímavý obsah

© Copyright Poslouchej.net 2003-2011  |    ISSN 1801-6340  |