Boys Noize v čele oslav dvaceti let Flédy

Boys Noize v čele oslav dvaceti let Flédy

22. 10. 2021  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Hvězdný německý DJ a producent Boys Noize uvede v Brně nové album +/-. Nezaměnitelná osobnost elektronické scény se představí na Flédě v rámci oslav dvou dekád fungování klubu. Tvorba žánrově inovativního hudebníka se pohybuje na pomezí techna, house a electro-popu. Autor řady žebříčkových hitů je blízký spolupracovník Skrillexe nebo Mr. Oiza. V Brně představí svůj žádaný DJ set.
Boys Noize je jedním z nejvýraznějších elektronických producentů generace. Díky pracovitosti a věrnosti k vlastním hudebním kořenům je uznáván na undergroundové i mainstreamové scéně. Během téměř dvou dekád kariéry spolupracoval s osobnostmi jako A$AP Rocky, Snoop Dogg, Bon Iver, Chance The Rapper nebo Tommy Cash. Aktuálně vydává po pětileté odmlce očekávané řadové album +/-. „Je to pravděpodobně jedna z desek, do které jsem vložil nejvíce úsilí – od výtvarné stránky, přes hudbu, prostě všechno,“ vysvětluje Boys Noize v rozhovoru pro magazín Billboard a dodává: „Ukazuji tolik nových a odlišných věcí. Moje DJ sety jsou hlavně techno a house. Myslím, že lidé ode mě nečekají takovou nahrávku, pro mě je to ale oživení.“
 

Alex Ridha alias Boys Noize je jedním z nejvýraznějších hostů bohaté narozeninové sezóny FXX. Klub Fléda v ní kromě znovuotevření slaví zejména dvacet let novodobé existence. „Boys Noize je jedním z nejvlivnějších producentů současnosti. Je to žánrový chameleon, který si však chrání jasný rukopis. To platí, ať už produkuje pro Depeche Mode nebo pro Ty Dolla $ign, za jehož skladbu Midnight Hour byl nominován na cenu Grammy,“ dodává dramaturgyně Marie Butula Cichá. Jádrem tvorby Boys Noize je techno a house. Právě temnými bangery jako „Overthrow“ nebo „Cerebral“ si německý hudebník získal fanoušky po celém světě. Tvoří také základní páteř jeho fanoušky i kritiky opěvovaných DJ setů.

Ridha debutoval jako DJ už v patnácti letech. Jeho dosavadní bohatá kariéra zahrnuje pětici studiových alb, několik mixtapů, singlů a remixů. Se svou uhrančivě živelnou show křižuje svět. Je pravidelným hostem na velkých festivalech jako Coachella a Glastonbury. Zároveň je dodnes vítán v undergroundových mekách jako Berghain. Jeho nové album +/- (vyslovuje se jako "Polarity") vyšlo v září prostřednictvím jeho vlastního respektovaného labelu BOYSNOIZE RECORDS. Mezi Ridhovými hosty se tentokrát objevují alt-popoví umělci jako Rico Nasty, Tommy Cash, Corbin nebo ABRA.

Dodal: Martin Brzobohatý, klub Fléda
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

BOYS NOIZE

Pátek 12. 11. 2021
Vystupují:
Boys Noize (DE)
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
SpringFunk 2020 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (115 MB)
Mastermix #647 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (120 MB)
Mastermix #648 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (124 MB)
Mastermix #649 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (118 MB)
Mastermix #650 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (119 MB)
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika