Rock for People zve na vánoční trojkoncert

Rock for People zve na vánoční trojkoncert

11. 11. 2021  |  Autor: redakce  |  Komentáře (1)
Vánoční večírek letos pořadatelé Rock for People plánují ve velkém stylu. S koncertní sezónou se rozloučí v Rock Café 15. prosince klubovým koncertem zajímavých tváří současné české scény. Vystoupí dvojice kapel spojená s letošním ročníkem festivalu Deaf Heart a Evelynne, které doplní žhavá novinka letošního showcase festivalu Nouvelle Prague Aiko.
Vánoční večírek Rock for People rodiny nabídne nabitý hudební program, ale i jedinečné setkání s celým týmem. „Srdečně zveme všechny naše fanoušky na neformální setkání s celým RfP týmem. Moc se těšíme, že se před Vánoci společně potkáme u skvělé muziky, dáme si drink a v příjemné komornější atmosféře uzavřeme koncertní sezónu,“ říká ředitel festivalu Michal Thomes.

Zasněné tóny, neony, energické vystoupení a ojedinělá atmosféra. To je zpěvačka Aiko. Narozená v Moskvě, vyrůstající v Čechách a v současné době působící v Londýně, Aiko je zajímavou směsí kultur a vlivů a zkušenou performerkou. Ve své tvorbě často zkoumá témata jako samota, domov a pochopení sebe. Vystupovala na prestižních zahraničních festivalech - Sziget, Waves Vienna, nebo supportovala umělcům jako Tamino, Black Honey či Lauren Ruth Ward. Díky úspěšným singlům “Power” a “Daughter of the Sun” se stala první tváří za CZ/SK v projektu Equal a při té příležitosti se objevila na Times Square Billboardu.

Rocková kapela Deaf Heart dokazuje, že kytarová hudba může být stále ještě vzrušující. Rozhodli se oprášit to nejlepší z rock’n’rollu a podávat ho s moderním přístupem, pořádnou dávkou cynismu a živelnou koncertní show. V čele kapely stojí Thomas Lichtag, který se po rozpadu Airfare vrátil zpět na scénu. Deaf Heart vzbuzují pozornost už od samého začátku. Za debutové album Soft Heart Attack, které vyšlo na konci roku 2020, byla kapela nominována jako Objev v hudebních cenách Anděl, anketě Žebřík a získala 2. místo v hudebních cenách Evropy 2. Soft Heart Attack je autentický mix starého dobrého rock’n’rollu a punk-rocku, 80s synťáků a krádeží z popu až po rap. V současné době kapela pracuje na svém druhém albu, které vyjde na jaře roku 2022.

Pražská kapela Evelynne se po šestileté pauze vrátila na scénu. Zaujali roku 2012 debutem Anonymity, během dvou let vystoupili na předních českých festivalech, odehráli sólové a support koncerty doma a v zahraničí, vydali i druhou desku Identity pod producentskou taktovkou Borise Carloffa. Nyní po mnohaleté pauze a zahraničních zkušenostech skupina Evelynne nabrala nový směr, klade důraz na kytary kořeněné sedmdesátkovým a osmdesátkovým synth popem a indie rockem. Kapela zpracovala aktuálně desítku nových tracků, ke spolupráci přizvala producenta Lukáše Chromka (Airfare, Ewa Farna), hned tři singly s videoklipy vypustila už letos. Že je na co se těšit stvrzují letošní novinky Purple Haze a The Runner.

Dodal: Anna Mašátová, Anna Mašátová Promotions
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

ROCK FOR PEOPLE CONCERTS

Středa 15. 12. 2021
Vystupují:
Aiko, Deaf Heart a Evelynne
Další informace
1 KOMENTÁŘ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:

24. 04. 2022 | 06:10:27
+0 | -0

Beddington Taxi Airport

Express Couriers Minicabs, it makes every effort to meet all requirements.
All cabs meet provincial and municipal safety rules.
Our drivers are fully qualified and have received specialized training to provide this service.
You can count on our drivers to be polite, caring and professional.
You can book a Beddington Taxi by calling 02086862777.
https://www.expresscouriercars.co.uk/CroydonMinicabs/beddington-minicabs/
MP3 DOWNLOAD
SpringFunk 2020 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (115 MB)
Mastermix #647 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (120 MB)
Mastermix #648 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (124 MB)
Mastermix #649 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (118 MB)
Mastermix #650 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (119 MB)
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika