FESTIVALY 2024

duben
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
DOPORUČUJEME FESTIVALY
ZAHRANIČNÍ FESTIVALY

United Islands of Europe letos ve Freedom Edition

United Islands of Europe letos ve Freedom Edition
28. 04. 2022   |   Autor: redakce   |   Komentáře (2)
(Promotion) United Islands letos nahradí speciální edice nesoucí název United Islands of Europe: Freedom Edition. Do české metropole tak o druhém červnovém víkendu zavítají nové objevy nejen ze sousedních zemí jako Polsko či Německo, ale také z Ukrajiny nebo Běloruska.
Pražské ostrovy s hlavní scénou nazvanou Freedom Stage na Střeleckém ostrově opět ožijí hudbou a novými jmény napříč žánry, ale i nehudebním programem známým nejinak než Ostrovy inspirace.

Letošní novinkou United Islands jsou nové tváře hudební scény ze zemí střední a východní Evropy včetně Ukrajiny a Běloruska. Na pražských ostrovech tak o víkendu 10. a 11. června vystoupí po boku čtyřicítky dalších umělců z těchto zemí i stoupající evropská hvězda běloruské elektropopové trio Dlina Volny. Všichni interpreti se představí na celkem pěti scénách včetně tzv. Freedom Stage na Střeleckém ostrově. Oblíbený městský festival v srdci Prahy tímto pokračuje ve svých speciálních edicích - ta letošní je věnovaná tématu svobody. I proto nese název United Islands of Europe: Freedom Edition.

Dlina Volny

„Chceme letos návštěvníkům představit východoevropskou hudební scénu, a vyjádřit tak podporu těm umělcům, kteří nemají doma možnost v současnosti z různých důvodů vystupovat. I proto máme velkou radost, že naše pozvání přijali Dlina Volny,” odhaluje letošní koncept nová šéfka festivalu Kamila Buráňová. A dodává: „Chceme také inspirovat další festivaly, aby k sobě pozvaly zástupce východoevropské kulturní scény, která je u nás ještě stále málo objevená. Tím bychom alespoň symbolicky všichni společně oslavili evropské hodnoty a svobodu.”
Mladý organizační tým, který převzal nad United Islands otěže v průběhu pandemie, nepřináší změny pouze v názvu, ale i ve výběru umělců této multižánrové akce. Na dramaturgické koncepci navázal tým v čele s Buráňovou užší spolupráci např. se spřáteleným německým showcasovým festivalem c/o pop nebo nezávislým kolektivem Heartnoize. Na své si hudebně přijdou i posluchači již zavedených mediálních partnerů festivalu jako Radio 1, které bude mít stejně jako c/o pop jednu ze scén pod svými křídly.

I letos se příchozí mohou těšit na nehudební program známý pod názvem Ostrovy inspirace. Ten nabídne workshopy, přednášky a panelové diskuze na témata svobody, diverzity nebo udržitelnosti. Gastro zóna neboli Gastro Ostrovy letos představí udržitelné trendy ve stravování. Festival United Islands, který se koná tradičně zdarma, může podle pořadatelů představovat ideální příležitost v propojování i integraci lidí z Ukrajiny, kteří kvůli válce opustili své domovy a hledají útočiště v České republice. Více na www.unitedislands.cz nebo www.facebook.com/unitedislandsofprague.

Dodal: Filip Stowasser

UNITED ISLANDS OF EUROPE

Pátek 10. 6. 2022 až Sobota 11. 6. 2022
zdarma
Vystupují:
7krát3 Live Band, 52 Hertz Whale (SK), A-C Leonte (RO), Akli (LT), Albi X (DE), Annet X, Avokaduo, Blueraykoranthug, Bulp (SK), Čaba Laciga, Cílená nejistota, CMD, Dlina Volny (BY), Dmitrievna, Donia Touglo (DE), Enchanted Hunters (PL), Gapochka (UA), Giudi, Haru, Hellwana, Immortal Onion (PL), Island Mint, Iva Sativa (BY), Ivy Z, JyellowL (IE), Karaoke Tundra, Karolína Beranová, Katarina Gryvul (UA), Katarzia (SK), Laokoon, Lil Ash (SK), Luciana, Luisa (SK), Malvina (SK), Maria Basel (DE), Nina Kohout (SK), Ofelia (PL), Oksyi (UA), Prazdniny, Rawdeus, Sam Handwich (SK), Sépie z hor, Tea Sofia, Tebi Rex (IE), Thumper (IE), Timea (SK), Tiny Beat, Tokyo Drift, Tomáš Niesner, Yasha, Zouj (DE)
DISKUZE
Jméno:                   Nadpis:   
Text:
Zadejte číslo 144:
terrythomson | 10. 06. 2022 | 05:12:49
Increase your physical health by using tadarise me

Exciting erection and rapidity is a probable outcome of the first use. Tadarise is a generic drug, and it is not recommended to take it with alcoholic beverages, drugs or other medications as burning, irritation, and withering of tissues can happen. The stimulating effect of this generic and also physician-supervised hypertropin, with which it is used, is mostly reversible. https://www.beemedz.com/tadarise/
joneskelly | 24. 05. 2022 | 10:55:22
https://www.beemedz.com/

beemedz is a mobile app that provides fast, on-demand delivery of prescription medications. Using beemedz, patients can access their prescription medications through Cenforce 200,Vidalista,Cendforce 100,Viafinil,fildena, cenforce,vidalista 60,cenforce 150, cenforce 200mg,kamagra oral jelly,kamgra jelly,kamgra,trentionin cream 0025,purple pill Patients simply download the app, request their medication, and they will be delivered in a matter of minutes. The beemedz app is also equipped with a “panic button” feature that can be used in the event of an emergency. Patients with prescriptions for painkillers, sleep aids, or antibiotics will find beemedz to be a convenient and helpful service.

Tipy na zajímavý obsah

© Copyright Poslouchej.net 2003-2011  |    ISSN 1801-6340  |