Nextwave Production ohlásili party CzechPoint

Nextwave Production ohlásili party CzechPoint

09. 10. 2006  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Nextwave Production DJ team na podzim připravuje další parádu v Abatonu. Vzpomínáte ještě na jarní Techno Kongres? CzechPoint bude velmi podobného ražení a nabídne tak netradiční hudební událost plnou kvalitní elektronické hudby.
Na sklonek roku po našem úspěšném květnovém debutu v podobě Techno Kongresu, který na jednu noc rozduněl v rytmu techna pražský klub Abaton, jsme připravili pro všechny vážené přátele kvalitní české muziky pevně věříme neméně zajímavou událost, událost, která bude dalším krokem v naší snaze podporovat spíše tu nekomerční tvář dnešní české taneční scény, tentokrát jen více multižánrově zaměřenou, noc, kde půjde především o propojení nejrůznějších hudebních žánrů a stylů na jednom místě a v jednom čase.

Dlouho jsme přemýšleli o nějakém výstižném názvu pro toto speciální setkání, který by co nejlépe vystihoval hudební náplň celého večera a po všech úvahách se nám jako ten nejtrefnější vyfiltroval název – CzechPoint, jednoduše proto, že i nyní Vás bude čekat na jednom místě plno kvalitní muziky, a to výhradně v podání těch „nej“ českých DJs. Ti se určitě už nyní těší na to, že Vám budou moci naservírovat ty nejaktuálnější pecky současné hudební scény, jakožto i oldskool záležitosti na celkem 3 hudebních scénách, které se v pátek 10.11. 2006 opět v Abatonu rozduní v rytmu techna, drum´n´bassu / junglu a exkluzivně i energického psytranceu, který si u nás získává stále více a více svých věrných příznivců a my bychom ho tak rádi představili těm, kteří by třeba také chtěli ochutnat a poznat jeho kouzlo.

czechpoint

Hlavní Techno stage bude znít během noci výhradně v rytmu klubového techna a hostit bude především dvě velmi zajímavé dvojičky DJs, která se každá prezentuje různým, avšak velmi osobitým pojetím současného techna, a které každý správný technař musí dobře znát. Řeč je zde o nerozdělitelném párečku pohodářů Daho & Ginger, majitelů internetového shopu s vinylama Nula2.cz, kteří do Prahy zavítají ze severočeského Jablonce nad Nisou a rovněž ze severu poctí Prahu svou návštěvou Quickie & Mountain, DJs, které si každý určitě spojí s pořádáním jednoho z tradičních letních open air festivalů u nás - Cosmic Tripu. DJ Kaisersoze se již příliš často neobjevuje na line upech pražských techno akcí, to jest i mimo jiné důvodem, proč bychom Vám rádi znovu připomenuli jeho kvality a dali mu možnost ukázat, kam se jeho pojetí techna za delší dobu, co se zde neukázal, posunulo. DJ Sidecara jste již mohli slyšet v jeho ranním setu na Techno Kongresu a jelikož podle Vašich ohlasů jeho vystoupení patřilo k tomu nejlepšímu, co jste mohli onen večer slyšet, rozhodli jsme tohoto nejen skvělého DJe pozvat do Abatonu znovu, nicméně jeho set celý večer na techno stage otevře, takže čekat můžete zase zcela jiné techínko. DJ Unit & DJ Logick z pořádající Nextwave Production se na pražské techno scéně pohýbují už taky pěknou řádku let, a tak jistě kvalitně doplní celý line up.

Příznivce stylu drum´n´bass a jungle určitě potěší přítomnost těch nejlepších českých DJs, kteří rozjedou na Drum´n´bass / Jungle stage nelítostnou jízdu srčících hitek, melodických motivů, to vše umocněné temnými bassovými linkami na výkonném 7 kW aparátu, abychom tak dali možnost vyniknout tomu, v čem je síla drum´n´bassu. Bude zde platit přísný zákaz stání, avšak povinné zastavení, a to v průběhu celého večera, kdy se za gramofony vystřídají taková jména českého drum´n´bassu jako DJs: Philip TBC, Suki, Ghonzales a DJ Freakox, které bude v průběhu noci doprovázet neúnavný MC Skiver. Line ještě doplní se svým speciálním jump upovým setem DJ Frock a protože celý večer rozjede svým speciálním dubstepovým, UK garage setem vítěz DJ Champu 2003 DJ Matoa, tak vězte, že do Abatonu se určitě vyplatí dorazit hned na samotný začátek.

Nejrůznější barevné dekorace a UV vychytávky jistě k nepoznání změní prostor středního flooru klubu, kde bude mít své místo Psytrance stage. Důraz na vizuální stránku pro někoho možná ne zas až tolik známého stylu psytrance je patrný na první pohled a neodmyslitelně k němu patří a rádi bychom tak tento zajímavý styl představili širšímu okruhu z Vás, o což se v průběhu večera postarají zástupci různých psy-uskupení, které tento styl reprezentují v Čechách, konkrétně pak 2 live projekty Mutant Star a Fractal, které doplní svými sety DJs: Prenatal, Cyrax, Zbořa a ozdobou této stage bude zcela nepochybně DJane Lolla. Na této stagey se budete také moci zajít podívat do smart shopu a vybrat si zde z pestré nabídky nejrůznějších euforizérů, neurostymulantů a dalších vychytávek, které Vám zcela přírodní cestou pomůžou užít si party až do časným ranních hodin.

Pokud Vás tedy naše podzimní hudební nadílka zaujala, pak bedlivě sledujte naše webové stránky www.nextwave.wz.cz a webovky našich mediálních partnerů Techno.cz a Poslouchej.net. Další informace na sebe nenechají dlouho čekat, již brzo Vás seznámíme detailněji se všemi hosty akce a budeme Vás informovat o všech připravovaných doprovodných aktivitách - warm upech, soutěžích o volné vstupy a CD mixů a podobně..Poslední informací od nás protentokrát bude ještě info o zahájení předprodeje vstupenek, ten bude zahájen v pondělí 9.10., a to jednak na našem webu www.nextwave.wz.cz, opět formou internetové rezervace a dále si bude moci vstupenku také zakoupit bez jakéhokoli dalšího poplatku prodejce na Žižkoffě v Growshopu v Bořivojově ul. 95 a v Musicbaru Molekula v Roháčově ul. 6 přímo na barech. Předprojední cena je pouhých 120,- tak neváhejte, na místě to bude 150,-.

Přijďte si tedy do Abatonu alespoň na jednu noc zvednout náladu možná trochu pochroumanou vědomím toho, že slunečné a teplé dny jsou již tatam, dorazte v minimálně tak pěkném počtu jako na Techno Kongres a bude to určitě zase super jízda!

0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika