Na poslední MIXER přijede JayDee

Na poslední MIXER přijede JayDee

09. 10. 2006  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
DJ Tráva je po dlouhém léčení zpět a party Mixer končí! Ano, je to tak. Říjnový Mixer bude v pátek 13.10. symbolicky tím posledním, který budete moci v Radosti FX navštívit. Konec ale proběhne ve velkém stylu, jelikož si na něj pozvali Jaydeeho.
Nastal čas změny, pálení mostů, nastal čas uzavřít jednu kapitolu. Symbolický bude i pro to, že se po několikaměsíčním vážném zranění postaví za gramofony tvůrce a mozek Mixeru, legenda české taneční scény, Dj Tráva.

Jeho absence Mixeru nijak neprospěla, party na nějaký čas přišla o jednoho z residentů a tak jsme dospěli ke společnému závěru ji ukončit. Do budoucna se tak můžete těšit každý 2.pátek v měsíci na novou noc pod taktovkou obou stálých residentů. Dorazí zahraniční hosté, celá noc dostane novou tvář.

mixer

Na poslední Mixer dorazí i vskutku symbolický host. Autor nesmrtelné skladby Plastic Dreams – Jaydeeho. Tento sympatický Holanďan v Radosti FX vystupoval několikrát, jak v době své největší slávy, tak i po ní. I pro něj to bude jeho poslední vystoupení v tomto klubu.

Jedna etapa končí, je třeba začít znovu. Pátek 13.října tak bude tečkou pro věci staré a zároveň startovní čárou pro to, co má teprve přjít.

0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika