Vláďa Dolejš o TWM

Vláďa Dolejš o TWM

18. 10. 2006  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Původním poselstvím celého projektu TWM bylo vytvoření moderního prostředí pro DJskou školu LIVC ve spojení s Cocktail barem a prostory pro přednášky, prezentace a malé výstavy.
Vláďo, rozhovor s tebou je myslím poměrně unikátní záležitost a proto si myslím, že by bylo dobré začít trošku zvolna - především pro tvé přátele a známé, kteří tě znají a dlouho tě neviděli-neslyšeli. Jak teď válčíš a co vlastně kromě stěhování podnikáš?

Takže taktéž pozvolna zdravím nejen tebe ale i všechny čtenáře a to hlavně ty, kteří si ještě vzpomínají na to kdo jsem. Pravdou je, že díky generačnímu posunu si dovolím tipnout, že z těch, kteří tento rozhovor budou číst je jich menšina.)
A co dělám? Bohužel se věnuji "komerčním projektům" a stále věřím, že čas mi dovolí se v dohledné době věnovat i projektům srdečným, bohužel čas běží neúprosně a tato doba je stále daleko. Stále více se věnujeme projektům spojeným s prezentací klientů ať již v podobě konferencí či firemních večírků. Zastupujeme v dnešní době více jak 5 lokací pro které se snažíme získávat stále nové klienty a neustále vylepšovat jejich kvalitu a technické vybavení.

TWM komplex si našel za dobu svého působení velikou řadu příznivců. Mezi nimi byli také studenti DJské školy, která tak odchodem z prostorů v Lesnické ztrácí svoje dosavadní útočiště. Jelikož s tebou úzce spolupracuji, vím, že jsi se několikrát pokoušel aktivity resuscitovat a projekt DJSchool nabízíš někomu, kdo by se o něj chtěl společně s naší pomocí starat. Je tomu tak?

Ano, celý projekt TWM komplexu byl původně zacílen hlavně na komunitu kolem elektronické a taneční hudby. Přidanou hodnotou byly následně aktivity typu cocktail bar, internet café, obchod s technikou aj.. Samozřejmě, že odchodem s dosavadních prostor ztrácí škola a další aktivity své útočiště je třeba však dodat, že škola apriori díky nedostatku času a nutnosti realizovat komerční projekty stagnuje již od února letošního roku. Správně jsi uvedl, že díky tomu, že si jsem stále vědom nepostradatelného významu této "malé instituce" pro nadcházející generace, které mají o tuto hudbu zájem zcela logicky jsme nabídli možnost pokračovat v provozování DJSchool nadcházející a již aktivní generaci, která by lépe rozuměla současným požadavkům potencionálních studentů a měla chuť a sílu tuto instituci posunout dále. Bohužel a k mému velkému údivu jsme dodnes nenašli adekvátního zájemce.
Přitom nejde o žádné finanční požadavky z naší strany, ba dokonce naopak. Jak sám dobře víš nabízíme nejen předání dosavadního systému, internetové stránky, která je dodnes hojně navštěvována ale i konzultace a podporu dodavatelů techniky. Dále pak jsme ochotni ještě dnes spolupracovat na projektech jako byly Summer Camp, Dj Champ případně podobné. V neposlední řadě si myslím, že největší škoda je utlumení jakési komunity, která vznikla mezi studenty, ex-studenty a lektory kde vznikala řada zajímavých projektů a nápadů. Opravdu musím říct, že jsem konsternován aktuální pasivitou, na druhou stranu možná právě tento rozhovor někoho rozhoupe aby se seznámil s možnostmi. Uvidíme ….

Konferenční centrum je projekt, který se paralelně začal vyvíjet s ostatními aktivitami v době před dvěmi-třemi lety. Můžeš nám ho prosím trošičku podrobněji popsat? Kam se s ním vlastně přestěhuješ?

Nejsem si jist jestli je toto pro čtenáře zajímavé, pravdou je, že občas se stále obě aktivity sejdou a jdou ruku v ruce. Např. před měsícem jsme díky této kombinaci realizovali společně s firmou Disk Multimedia celosvětový meeting zástupců společnosti M-Audio /modří jistě vědí a znají/ což byl jeden ze zajímavých projektů.
No a na vysvětlenou, co je naší aktuální náplní ? Stále se ve své podstatě jedná o produkční činnost akorát místo realizace večírků pro jistou komunitu plánujeme večírky a prezentace pro korporátní klienty. Připravujeme jak malé projekty jednorázového formátu tak dlouhodobé komplikované prezentace jako např. nyní prezentace českých nanotechnologií pro celosvětovou odbornou veřejnost v Praze. Již dnes se nám registrují např. japonští vědečtí pracovníci. Velký rozdíl je ve vysoké konkurenci a jasným pravidlům, které produkční přípravy musí obsahovat. Každá chyba se tu trestá vysokou penalizací a ne zřídka i ztrátou celého segmentu klientů, což jasně říká, že si chybu nemůžeme dovolit. Na to je Praha resp. Česká republika moc malá ))
No a stěhování, v podstatě celý podzim tohoto roku je ve znamení přesunů aktuálně máme dvě samostatné divize, produkční a konferenční a druhou cateringovou. Obě se nyní v jednu chvíli radikálně mění a stěhují. V podstatě o polovinu menší podoba TWM Komplexu se připravuje jen pár metrů od současné lokace, tedy přesněji o dva domy vedle )) Nyní budeme koukat klubu Futurum přímo do oken … Nový prostor však bude již obsahovat pouze prezentační místnosti ale věřím, že i ty si najdou občasné využití ve spojení s DJSchool a s tím spojenými aktivitami.

To, ale z aktivit, kterým se věnuješ stále není všechno, že ne? Co třeba catering nebo bary?

Ano, ale je třeba upřesnit, již nejsem klasická "chobotnice" jak tomu vždy bývávalo ))
Aktuálně máme spektrum našich služeb rozděleno, tedy dva moji kolegové pracují opravdu na cateringových realizacích a je třeba říci, že často jsou to projekty zajímavé. Realizujeme např. speciální cocktailové menu nebo např. bary s nabídkou čerstvých ovocných šťáv. Kdo např. navštívil nějaký z větších letních festivalů mohl ochutnat naše atypické nápoje v Nescafé kavárně. Snažíme se vytvořit pro naše klienty ucelené portfolio služeb, tedy aktuálně pracujeme na dokončení posledního celku a tím je produkční celek pro atypické večerní realizace klientů, tedy neočekávané lokace, umělce aj.. Bohužel toto bude ještě nějaký ten čas trvat, než si větší klienti dovolí trochu alternovat z jinak zaběhlých aktivit typu mobilní casino a nafukovací býk … ))

Zítra se v TWM koná rozlučkový večírek s názvem FLASHBACK. Co od něj můžeme očekávat a koho bys na párty rád viděl?

Á výborně, něco málo pro přátele a přátele našich přátel. To bylo vlastně vždycky krédo toho malé komorního baru, kde se vždy děli neuvěřitelné věci po 23 00 hod. )))
Poslední dobou jak se i u velkých společností objevují moji vrstevníci na postech, které u nás objednávají firemní realizace se často setkávám s klientem, který přijde k nám na prezentaci a slyším: " Hmm, tady jsem už někdy byl ale za boha si nemůžu vzpomenout, pamatuji si ten vchod, velký frmol na baru a pak už jen taxikáře jak vykřikuje ať se v jeho taxiku uklidním pokud s ním chci jet". No ale k tématu, díky tomu, že na konci listopadu lokaci opouštíme připravili jsme sérii decentních večírků a tenhle předposlední je záměrně zcela mimo koncept. Půjčili jsme si program, který spíše zapadá do konceptu Lucerny music baru ale myslím si, že pro neřízenou zábavu je to opravdu pecka. Výběr netradičních hitů z doby 60 - 80 let podpořený prezentací originálních klipů, domácí hopsinkový nápoj a doufám, že i sem tam nějaký kostýmek
podpoří opět výbornou atmosféru a doporučuji každému kdo se chce pobavit aby se přišel podívat. Je třeba říct, že u nás si nikdo nepřijde jak na neosobní diskotéce ale vždy bude vtažen do víru noci a to je i důvod proč se z Lesnické těžko odchází dříve jak za svítání )))
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika