Monster Ball IV

Monster Ball IV

22. 10. 2006  |  Autor: Obsession  |  Komentáře (0)
Prague TV ve spolupráci s Poradnou pro Uprchlíky pořádá benefiční akci ve stylu Haloo weenského večírku.
Jednotlivé podporované projekty budou presentovány přímo na akci. Bohatý hudební program je sestavený z kapel zastupujících různá etnika. Jako první se představí kapela Banditos, která čerpá z kultur Kuby, Brazílie, Senegalu a Columbie. Jejich hudba je založená na groovovém základě, který se mění v salsu a jiné rytmy. Velkým přínosem kapely, která mixuje latino, soul a reggae je zpěvák Jonatan Ramirez, který pochází z Mexika a má indiánské předky.

Romskou kapelu Bengas asi není třeba příliš představovat, na České i zahraniční hudební scéně působí již 5 let, za zmínku stojí jejich dlouhodobá spolupráce se světoznámými Gipsy Kings. Nástrojové obsazení Bengas se sestává ze čtyř španělských poloakustických kytar, baskytary a sestavy perkusních nástrojů. Repertoár Bengas presentovaný v rómštině zahrnuje východniarské častušky, čardáše, písně Rómů Ruska i Maďarska, balkánský folklór, rytmy Arábie a Španělska i původní repertoár.

Hlavní hvězdou večera však bude multietnická kapela Ekvátor, složená z muzikantů, pocházejících z Iráku, Čečenska, Arménie, Gruzie a České Republiky. Původní muzikanti se sešli právě v uprchlických táborech před cca dvěma roky a v nynější sestavě a pod názvem Ekvátor vystupují přibližně půl roku. Za tu dobu se stihli představit českému publiku na spoustě letních festivalů, koncertů a charitativních akcích. Kapela Ekvátor skládá a zpívá ve dvanácti jazycích a svou energií, entuziasmem a láskou k hudbě vás v žádném případě nenechá chladnými.

Mezi jednotlivými koncerty a po nich pak zahrají svůj deep house a old school rytmy Djs ze známého underground spolku M&gors sound system.

Na akci navíc budete moci okusit vybraná jídla z Ethno cateringu, připravená přímo ženami z uprchlických táborů, vyhrát zajímavé ceny v tombole, dovědět se něco více o životě uprchlíků v České Republice a hlavně podpořit dobrou věc

Vstupné: 250 bez kostýmu / 200 s kostýmem + dobrovolný příspěvek

0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika