Časový Line up na Pigfest

Časový Line up na Pigfest

26. 10. 2006  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Co Vás v pátek v Plzni pod mostem Milenia čeká, ale hlavně jak je naplánovaný časový Line Up, se dozvíte v tomto článku. Předpokládáme, že vizuální provedení party bude tradičně originální. A pozor! Pigfest není vyprodaný, jak si někteří klubeři myslí.
K vidění budou unikátní světelné efekty a lasery, obrovská plátna s animacemi VJs a tradičně netradiční prasátkovské naprosto vytuněné dekorace vyrobené mladými výtvarníky. Kostýmy pro tanečníky, které byly navrženy přední pražskou návrhářkou Jolanou Isbickou, budou předvedeny přímo na tělech go-go`s.

Dobrou zprávou pro všechny fanoušky DJe Rushe a plzeňského Pig Festu je, že lístky stále ještě jsou! Vstupenku na dnešní prasátkovský mejdan v hale pod mostem Milénia si můžete pořídit přímo na místě za 300Kč.

pig

Ve 20:00, hned po začátku pekelného programu, odjíždí do pekla Pig Festu první osobní vlak. Průvodčím je diblík, rarášek a šáša DJ Lookshot. V restauračním voze nabídne pohoštění jemnou i tvrdou zvukomalbou ve velice pestrém setu. Vlak končí na pokraji podsvětí. Ve 22:00 odjíždí spěšný vlak s opravdu živým čertem Jergenem ze Southeast. Ten ve svém živém představení nabídne melodické zvuky s hutným techno pozadím, a doveze vás až do předsíně Ďáblovy. Ve 23:00 startuje první rychlík. Vlakvedoucím je ďáblův asistent DJ Agent a výstupní stanice je přímo u Ďáblova trůnu. Vlak jede velice tvrdou cestou s mocnými údery pražců tempem opravdu svižným. V 01:00 jede obvykle nejžádanější spoj, jehož strojvůdcem je Ďábel sám - DJ Rush, jede rovnou do podsvětí a cestující si musí vytvořit svůj vlastní vroucí kotel. Ve vlaku jsou slyšet zvuky vskutku roztodivné - údery pekelných bubnů, zavržené hlasy padlých, i Ďáblův pekelný zpěv. Ve 03:00 Jede rychlík třetí. Ten je řízen Ďáblovým asistentem jménem DJ Bold. S osobitým stylem jízdy DJe Bolda se také doporučuje seznámit, jako přípitek je zaručena první jakost vroucí lávy. V 05:00 odjíždí spěšný vlak na magmatická pole. Tento vlak má dvě lokomotivy - jednu řídí DJ JackR a druhou DJ Malda. Vlak vás proveze všemi kouty podsvětí a předvede vám zvuky všech míst v pekelné zvukové oblasti. Dopravce, který tuto rozmanitou cestu zajišťuje se nazývá Jamal DJs. V 06:30 Odjíždí poslední rychlík. Tento rychlík je řízen pekelným drakem jménem DJ Home, jede největší rychlostí a láme pražce. Na své trati nestaví a směřuje přímo do vroucího kotle pekelného. Tam je také jeho konečná stanice, dorazit má v 08:00.

pig
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika