Pioneer uvedl novou generaci DVJ gramofonu

Pioneer uvedl novou generaci DVJ gramofonu

05. 11. 2006  |  Autor: ozzby  |  Komentáře (1)
Pioneer Electronics opět bere útokem DJ komunitu uvedením nové generace DVJ gramofonu, DVJ-1000. Pioneer DVJ-1000 video gramofon kombinuje funkčnost, ovladatelnost a rozložení CDJ-1000, nejpopulárnějšího gramofonu na trhu, s revoluční schopností video výkonu a síly prvního video gramofonu, DVJ-X1.
“Pioneer nenásleduje trendy, ale pomáhá je vytvářet. Posunem za hranice audia umožňuje DJ/VJs vytvářet kreace se zvuky a vizuálními prvky z DVD,“ řekl Karl Detken, ředitel plánování DJ produktů v Pioneer Electronics (USA) Inc.

Dáky vkomponování klíčových vlastností a ovladačů CDJ a DVJ přístrojů se DVJ-1000 stává „nutným“ vybavením dnešních vyspělých audio a video DJs. Použitím prvků z Pioneer přístrojů série CDJ, jako jsou velké ovladače jog-kotouče, umožňuje přesnou kontrolu audio a video dat, různé funkce smyčky, hot cue a reverse. Od první generace DVJ produktů už Pioneer také vylepšil video vlastnosti přidáním jedno-trackové plynulé smyčky pro okamžité smyčkování celého video tracku do většího celku, dokonalé pro krátké vizuální tracky.

Pokročilost DVJ-1000 je znát také v jeho vzhledu - přístroj je asi o 30% menší, a rozměrově se tak blíží gramofonu CDJ-1000. Díky této změně je možné přehrávač instalovat podobně jako CDJ přehrávače, což ulehčí DJs upgrade k videu.

x

Audio vlastnosti DVJ-1000 zahrnují:
a) MP3 přehrávání z DVD-R/RW, CD-R/RW: Umožňuje přehrávání MP3 souborů nahraných na DVD disky (nahrajte zhruba 1,500 MP3 písní, množství je závislé na bit rate a použité technologii komprese).
b) MP3 Navigator: Náhled MP3 názvu složky / tracku na obrazovce monitoru. Navigujte hierarchií složky, zobrazující sedm řádek informací pro rychlou volbu písně.
c) Hyper Jog Režim: Čtyřikrát zrychluje reakce jog kotouče.
d) 4-beatová smyčka: Stisknutí tlačítka během přehrávání automaticky nastavuje plynulou čtyř-beatovou smyčku.
e) Smyčka vpřed a vzad: Vytváří smyčku opakováním střídavě přehrávání vpřed a přehrávání vzad.
f) 24bit/96kHz Digital Out: Audio výstup pro DVD nabízí připojení k Pioneer digitálním mixu (DJM-1000, DJM-800), které udržuje signál zcela v digitální úrovni pro čistěji znějící mix, s menším množstvím šumu a zkreslení.
g) Preview Monitor: Okno náhledu ukazuje množství informací bez toho, abyste museli přepínat režimy displeje: číslo tracku, čas, název tracku/interpreta/alba, wave displej, adresa přehrávání, data hot cue bodu a cue bodu.
h) Navigátor cue bodu/bodu smyčky: Zobrazuje v náhledovém okně monitoru informace o uloženém cue bodu /bodu smyčky (12 bodů na stránce) pro rychlejší navigaci a vyvolání uložených dat.
i) Nastavení odporu jog kotouče: DJs ovládají odpor jog kotouče a přizpůsobují si jej tak podle svého.
j) Displej na jog kotouči: Displej ve středu jog kotouče umožňuje rychlé sledování rotace nebo momentálně přehrávaného místa, stejně jako u klasické analogové desky. Pro lepší představu o přehrávaném místě při scratchování byly přidány navíc rysky.
k) Super-rychlé hledání: Prohledávání tracku vysokou rychlostí, lišící se v závislosti na rotaci jog kotouče, kdy držíte tlačítko search při současném otáčení kotouče.
l) Wave Displej: Rozlišení displeje DVJ-X1 bylo zdvojnásobeno, takže úrovně audia nabízí pokročilejší stupně displeje pro dynamiku tracku, od basů po vysoké frekvence.
m) SD paměťová karta: Navíc k MMC kartám je možné pro uchování memory bodů, cue bodů a wave dat použít i SD karty.
n) Pokračování přehrávání: Prvek pokračování přehrávání spustí disk ze stejného místa při kterém byl disk vyjmut, a není tak nutné, aby přehrávání začalo od začátku disku. Tento prvek je obzvlášť užitečný, pokud je CD vyjmuto omylem.
o) Legato Link Conversion Pro: Zdokonaluje audio a dodává mu bohatší, přirozenější zvuk.

Specifikace:
Požadavky na energii - AC120V, 60Hz
Spotřeba energie - 42W
Hmotnost - 5.4Kg
Rozměry - 320mm(š) x 408mm(h) x 109mm(v)
Video výstup
kombinovaný video výstup - RCA (2)
S-Video výstup - 4-pin mini DIN (1)
Preview Video výstup
kombinovaný video výstup - RCA (2)
S-Video Output - 4-pin mini DIN (1)
Audio výstup
Audio výstup (2-kanálový) - RCA (1)
Digitální audio výstup (koaxiální) - RCA (1)
Frekvenční reakce (CD) - 4Hz až 20kHz
Frekvenční reakce (DVD, 96kHz) - 4Hz až 44kHz
Signal to noise ratio - 115dB nebo víc (JEITA)
Distorce - 0.004% (JEITA)
Ostatní terminála
Ovládací terminál - 3.5mm (1/8") mini-jack

Pioneer nabízí kompletní řadu profesionálního DJ vybavení přes svou Pro Audio Group. Jeho DJM série mixů se staly standardem ve svém oboru v klubech, studiích, přenosných sestavách, i domech na celém světě, a je proslulá svou spolehlivost a vysokou kvalitu zvuku.

PIONEER DVJ-1000 můžete koupit na www.dj-obchod.cz

1 KOMENTÁŘ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:

06. 11. 2006 | 17:05:22
+0 | -0
Super hračka! Moc bych jí chtěl k vánocům...:-))

P.S Najde se sponzor...:-))
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika