Marco V: Hudební hody s několika stylovými chody

Marco V: Hudební hody s několika stylovými chody

06. 11. 2006  |  Autor: Ondra  |  Komentáře (2)
Bezpochyby jedna z nejzářivějších DJských star Marco V dorazil konečně i do České Republiky, kde lidem představil svůj koncept párties s názvem Combi:nations. Po hudební stánce není akci co vytknout, trošku nás však potrápily bary, které byly tu noc jediným mínusem.
Páteční večer v Praze byl, co se týče tanečních akcí, až nezvykle bohatý. V Roxy to na lidi rozbalil Loutka se svým Human Traffix, kde se jako hosté večera představili housoví mágové Silicone Soul, po Praze jste si mohli díky čtvrtým narozeninám Tramixu projíždět roztančenou tramvají a v Holešovicích se téměř vedle sebe konaly dvě velké halové akce. Slušně vypadající Sexappeal, probíhající v Průmyslovém paláci se nakonec ukázal spíše jako velká bizardní diskotéka a tak se největším lákadlem ukázala párty Combi:nations v paláci Veletržním, kterou k nám do Čech přivezl společně s United Music matador na poli trance a progressive music Marco V.

marco v

Kolem jedenácté hodiny byla hlavní stage slušně zaplněna a lidi roztancovával k mému překvapení DJ San. Pro mě celkem nezajímavý trance a tak jsem se šel kouknout na druhou Red Lounge stage s výborně řešenými sedačkami pro odpočinek. Bon Finix se zde zrovna střídal s The Kaos Boys, bohužel po většinu času zde tancovalo jen několik desítek lidí a tak atmosféra byla opravdu spíše jen “chilloutová“. Nejvíce mě to mrzelo při setu Toma Novyho, který zahrál příjemný a promyšlený electro house set na který se dalo skvělě tancovat.

Nesnesitelné horko, ani nedostatek toalet, jako na Electronic Beats se pro tenokrát tedy nekonal, ovšem párty měla i tak několik menších nemilých překvapení. Prvním byla nedostačující šatna, která byla před půlnocí úplně plná, takže pozdní příchozí měli při odkládání svršků prostě smůlu. Pochybuji, že jim nápis "šatna nefunguje, běžte tancovat!" zlepšil náladu. Negativně na mě však zapůsobily hlavně bary. Chápu, že v cenách se zřejmě odrazil revanš za zdvojené lístky z nekonané párty Incredible, ale dát 3 dcl piva za 30 kč a 0,5 litru Ice tea za 70 kč je na místní poměry hodně drsné a pro mě to byla od pořadatelů celkem zrada na lidi, co se tam přišli rozumně bavit! K zápornému dojmu z barů ještě přispěl fakt, že u nealko nápojů bylo zakázáno podávat víčka. Takže si koupíte Ice tea za sedmdesát korun, nedostanete k tomu ani víčko a ještě nakonec chodíte po ulepené podlaze, jelikož při tanci prostě tekutina v láhvi bez víčka nevydrží bez toho, aby neukápla na zem.

COMBI:NATIONS

Aby zde nezněla jen kritika, tak United Music jinak zvládli tuto párty na výbornou. To největší poděkování však patří hlavnímu hrdinovi večera - Marcovi V. I přes avizovaných šest hodin, zahrál nakonec set pětihodinový, během kterého si dokázal po celou dobu udržet strhující atmosféru. Marco V už není jen DJ, co by hrál striktně jen trance, ba naopak, k trancovému setu mělo jeho vystoupení hodně daleko. O půl dvanácté, kdy celé jeho představení začalo, sázel svižné electro housové desky, postupem času přešel ke své současné tvorbě, kterou kombinoval s energickými techno skladbami a sem tam zazněla opravdu hitovka jako třeba Switch - A Big Patchy, nebo předělaná klasika Dee-Lite - Groove is In The Heart. Celý omračující efekt jeho setu dotvářela ještě originální a výborná projekce, která prostě nenudila. I zde byla vidět dnes už všude proniknuvší technika Pioneer DVJ. Zvuk byl také kvalitní, nejlépe zněl ve střední části parketu. Jedině osvětlení mohlo být trochu lepší, světelný park byl umístěn na stropě, ale velkolepou světelnou show, na kterou určitě měl, nepředvedl.

COMBI:NATIONS

Ranní set Angelo Mikea jsem už neslyšel, o to více ve mě zůstala vzpomínka na jedinečný zážitek v podobě Marcova setu. Energické, originální! Kombinovat několik stylů do sebe je oříšek i pro největšího mistra v oboru, Marco V ale ukázal, že je považován za jednoho z nejlepších DJs právem, hrál pro lidi a ti mu to vraceli nadšenými ovacemi. Jednoznačná nominace na halovou párty roku. Hudební požitek nakonec převládl nad tak trochu děsivými zážitky z barů a tak jsem z Combi: nations odjížděl přeci jen s myšlenkou, že být tam, bylo to nejlepší co jsem mohl tu noc udělat.

Diskuze k party Combi:Nations
Fotoreport z Combi:Nations

2 KOMENTÁŘE
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:

08. 11. 2006 | 19:48:33
+0 | -0
:) szkoda że nierozumiem po waszemu :) bo bym sobie troszkę poczytał, a tak zostały mi tylko obrazki :)



pozdrawiam sąsiadów

08. 11. 2006 | 19:46:00
+0 | -0
trance z najwyższej półki. pierwsza liga.
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika