Prague Free Fashion Weekend 2006

Prague Free Fashion Weekend 2006

09. 11. 2006  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Prague Free Fashion Weekend je progresivní projekt s ambicemi stát se centrem současné originální módy, zaměřen zejména na mladou generaci. Snaží se zviditelnit práci mladých českých návrhářů a originální vintage modely.
Dalším přínosem celého projektu by mělo být zesílení komunikace a spolupráce mezi jednotlivými tvůrci na úroveň jiných evropských metropolí. První Prague Free Fashion Weekend proběhl již v dubnu tohoto roku a obrovský zájem návštěvníků přiměl jeho organizátory opakovat akci vícekrát do roka. O víkendu 2.-3. 12. v prostorách galerie NoD Roxy v Praze budou mít návštěvníci jedinečnou možnost prohlédnout si, vyzkoušet a nakoupit originální kousky mladých designérů, šperkařů, internetových obchodů a alternativních módních butiků.

pffw

Během dvou víkendových dnů proběhne v prostoru NoD Roxy v Praze druhé setkání módních tvůrců a milovníků módy v podobě improvizovaného tržiště.

Sobota 2.12.
Prezentace tvůrců formou tržiště, jehož atmosféru podpoří stylová hudba (DJ´s). 18:00 Divadelní vystoupení Rozkoše bez rizika, organizace zabývající se prevencí a léčbou AIDS a jiných sexuálně přenosných chorob. 20:00 Sobotní večer vyvrcholí módní přehlídkou, ne které návrháři představí své nejlepší modely

Neděle 3.12.
Tento den je určen nejen těm, kteří v sobotu nestačili přijít, ale i sobotním návštěvníkům, kteří se budou vracet pro modely, které jim nedaly spát.

www.pffw.cz

0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika