Rock a Whisky = Jack Daniel´s Music

Rock a Whisky = Jack Daniel´s Music

22. 11. 2006  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Jack Daniel´s Music je projekt, který přichází do Čech aby dělal to, co několit let v mnoha zemích po celém světě. Jack Daniel´s Music nehce sponzorovat velké koncerty ani slavné hvězdy, ale věnovat se kapelám alternativního kytarového rocku.
Jack Daniel´s Music hledá kapely, které mají vlastní názor a dokazují to svou hudbou. Každá česká kapela bez smlouvy s velkým vydavatelstvím, která je perfektní na pódiu, může rozšířit svoje publikum.

Poslechni si kapely, které Jack Daniel´s Music doporučuje a vyber tu, která pojede do Tennessee na 4-denní hudební mejdan Jacka Daniela. Jack Daniel´s Music nemůže fungovat bez partnerů, kteří mají společný cíl, aby se tady v Čechách konečně začalo něco dít. Velká 7 na Radiu 1, Svěženky a machři na Radiu Beat, Prostor Abaton časopis Report a Poslouchej.net jsou místa, kde najdeš Jack Daniel´s Music.

Do Abatonu přijedou kapely, které obdrží nejvíce hlasů. Tudíž i kapela, která v rozstřelu Velký 7 prohraje, má šanci na postup. Během koncertů pak opět můžeš zasáhnout do dění a pomoct kapele postoupit dále. Zkus svým názorem ovlivnit českou scénu a dostaneš možnost dostat se mezi 10 fanoušků, kerý zažijou připravy koncertů a atmosféru v backstage velkého festivalů.

Kapely pohybující se ve vodách alternativního kytarovýho rocku a věří si na velké pódium, mohou posílat své demosnímky ve formátu mp3 se stručnou biografií na email scout@jackdanielsmusic.cz

jack

Oficiální web: www.jackdanielsmusic.cz

0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika