Anketa z Transmission Universal Energy

Anketa z Transmission Universal Energy

27. 11. 2006  |  Autor: si-si  |  Komentáře (25)
V anketě na Transmission jsme vyzpovídali celkem 7 party people a otázky podaly jak k samotné party Transmission Universal Energy, přes Dance Award až po otázky, co by si respondenti přáli najít pod vánočním stromkem.
1) Kdo, nebo co tě dnes přitáhlo do T-Mobile Arény, na třetí pokračování party Transmission,?
2) Jezdíš na party do Boby centra? Jak bys tamní mejdany porovnal/a s těmi v Praze?
3) Které djs nebo projekty bys u nás rád/a v nejbližší době slešel/a?
4) Co si myslíš o hudební anketě Dance Awards?
5) Co bys rád/a našel/a pod vánočním stromkem?:-)

----------------------------------------------------------------------------------------------------------


Stanislav, Praha, Stěhovák
x

1)
Kamarádka
2) Nejezdím
3) Carl Cox
4) Nevím
5) Štěstí


Pavel, Praha, 25 let, Podnikatel
x

1)
Markus Schulz
2) Jo jezdím občas. V Boby už to nejsou mejdany co to bývaly. O proti Brnu tu máme veliký výběr nejrůznějších akcí což si myslím, že je výhoda.
3) Jeff Mills
4) Good!
5) Děvky :-)


František, Kojetín, 22 let, Kuchař
x

1)
Hudba, protože mám taneční hudbu moc rád. A hlavně Jára a Zdeneček.
2) Jo jezdim. Brno je spíše smah a fetky a Praha je vpohodě.
3) Billy Nasty, Wehba, Daniel D, Marco Nastic
4) Je to skvělá věc, lidi hlasují pro to co sami chtějí.
5) 2x technics SL 1200MK2 pioneer DjM 600, pioneer CDj 2000


Pepíno, Praha, 24 let, Řidič
x

1)
Girls, Slečny
2) Ne nejezdim.
3) Dj Eageal
3) Nic nevím
4) Mozek :-)


Veronika, Moskva, 21 let, Four Season Hotel
x

1)
Přijela jsem, protože je to Transmission!!!
2) Ne nejezdím
3) Psytrance, Infected, Goagill
4) Nevím neznám.
5) Chtěla bych dostat české občanství.


Winnie, Praha, 29 let, zdravotní sestra
x

1)
Přátelé, ATB, Schulz, B@J
2) Nejezdím
3) Mike Shiver, Kai Tracid
4) Nic si nemyslím
5) Vybavení do bytu.


Petra, 18 let, Benešov
x

1)
Miluju takovýhle akce. Koneckonců miluju trance a líbí se mi ATB.
2) Nejezdím
3) Tiesto, Paul Van Dyk, Scooter
4) Good!
5) DVD Transmission :-)


Diskuze k Transmission
První fotoreport
Druhý fotoreport


25 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
Janek
02. 12. 2006 | 12:23:42
+0 | -0
To Dáda: Ty jsi uplně mimo holka. Ja tady celou dobu pisu, ze na Transmission jsem se dobre pobavil (rozuměj zakalil, nikoliv hudebne obohatil) a ty mi tady omlátis o hlavu, ze ses na Transmission výborne pobavila. Fakt si to po sobe radsi dvakrat precti, drive nez to pustis do světa, protože takhle tady ted akorad vypadaš, že ses uplně mimo, ale hlavně že ses "nejak" vyjádrila. Peace!!
dennocfun
01. 12. 2006 | 13:42:52
+0 | -0
pokud budete tyto megasračky podporovat a daate na reklamu místo duše,kvalitní akce pomalu zmizí.já sem raad že se někdo bavil,ale ten kdo to má pochopit prostě pochopí.podpořte radši akce s kvalitní muzikou než s kvalitní reklamou děkuji posluchačuum kvalitní muziky s duší.uvidíme se

01. 12. 2006 | 13:10:29
+0 | -0
Velmi zajímavá diskuze, pánově..;)

Nedá mi to se nepřipojit.

Myslím, že to tady ostatní jankovi již vysvětlili.tak nebudu tak ostrá..i když mě taky trochu nadzvedl.

Takže si dovolím pouze dvě připomínky -

a) nejsem discofil a do face2face teda fakt nechodím. A ani moje široké okolí ne.

Přesto jsme se na Transmisi výborně pobavili a mám tyhle velký akce ráda!

Je mi fuk, kdo tam hraje, když to není vyloženě nějaký můj oblíbenec. Baví mě ta atmosféra a lidi okolo mě!

b) Nepochopila jsem z přípspěvků, zda jsi na tý párty byl a kritizuješ..Nebo zda jsi technař, tudíž si na ní nebyl a kritizuješ něco, cos ani nezažil.

Každopádně výborně to zde napsal jervin ve svém posledním příspěvku.

Bylo by super, kdybychom se už konečně všichni vysrali na nějaký škatulkování a naučili se být tolerantnější.

Trance nebo techno..pořád je to přece taneční hudba.

Sorry, jestli jsem se nechala unést..ale mě tihle rádobykritici, co o tom ví houby někdy fakt rozčilujou. :)
dennocfun
30. 11. 2006 | 18:25:52
+0 | -0
opravdovaa party je ta která má duši,hraje na ní dobrá(ta je jen jedna)muzika a hlavně na ní sou aspon v malé míře lidé(třeba klidně zfetovaní) kteří baví sebe a lidi kolem sebe bez rozdíluu v čemkolif nepodstatném jako je sfetovanost,nebo levné potrhané oblečení.naposled sem slyšel právě magdu která hraje jako jedna z mála minimal s duší a na apokalipsu se vidaam leda když to pro mou duši bude něco hodnotného a nebudu řešit ubohyy keci kteryy nikomu v ničem nepomáhají.ps dobrej je treba Digweed bo Sasha brácho
Janek
30. 11. 2006 | 12:32:22
+0 | -0
to all: Jasne ze me prispevky zde jsou zaujate! Vyjadruju zde svuj osobni pohled na elektronickou hudbu a stojim si za tim a nic se mnou nehne :-) Na transmission jsem se skvele diky atmosfere pobavil, ale z hudby si uz nic nepomatuju a ani na jediny zvuk si nevzpomenu, ktery by me uchvatil. PS: Dobrej postreh s tim TDK v T-Mobile arene.. pak kdo je tu expert :-P

30. 11. 2006 | 11:43:07
+0 | -0
2 jervin&jara: jj, je to pravda, na kazdy hudbe neco je, jenom mi nesedely ty jankovy \"argumenty\".

2 Janek: v patek jdu do crossu, tze jestli tam jdes taky, tak muzem dat panaka a pokecat ;)

30. 11. 2006 | 10:44:59
+0 | -0
2 Jervin: vzdyt to rikam, podle me je v kazdym stylu neco dobryho a jde o to si to dobry umet vybrat...

30. 11. 2006 | 10:01:57
+0 | -0
to Jara&Acid&Janek: je hezké jak se chytáte za slovíčka (všichni máte v něčem pravdu)...:)jak jsem napsal každý upřednostnuje nějaký styl hudby a troufám si říci, že je to jako s jazykama...kolik stylů znáš a dokážeš si z nich vytáhnout to dobré a potěšit tím své zvukovody, tolikráte si clubberem,heh;)))

30. 11. 2006 | 09:38:38
+0 | -0
2 Janek: tak predne, kdyz ses expert na tanecni scenu poopravil bych to TDK, nebylo v T-mobile ale v Prumyslovaku. Jinak do Crossu, Roxy i ostatnich klubu chodim rad...Jaxem jiz napsal, mam rad vsechnu dobrou hudbu, ktera ma napad. To ze na Transmission prijde tolik lidi jeste neznamena ze se tam nehraje kvalitni hudba. Uznavam, ze ATB nebyl nic moc, ostatne kvuli nemu jsem tam taky nesel, ale Blank a Jones byly hudebne skveli. Nejde proste kvalitu hudby posuzovat podle toho kolik lidi na ni prijde...Jak je mozny, ze na FatBoye Slima prislo 250 tisic lidi?? Jak je mozny ze ve Francii dokazou na minimal pritahnout 25 tisic lidi, kdyz do Roxy jich Magda nalakala tak 100??

30. 11. 2006 | 09:19:07
+0 | -0
2 Janek: srry, ale prijdes mi hrozne moc zaujatej: trance dokaze hrat kazdej trouba, trance nema s el. umenim nic spolecnyho, transmission nejsou hudebne kvalitni akce, transmission nemuze byt kvalitni, protoze na ni prislo hodne lidi (tenhle argument sem teda nepobral)... nekteri mi kamosi (vcetne me) chodi na tyto akce kvuli hudbe a urcite to nejsou zadni hudebni analfabeti. njn, mas svuj nazor a ja mam svuj a nema cenu toho druhyho presvedcovat, ale jak jsem psal, ty tvoje komentare vypadaj hodne zaujate. btw a proc zrovna " mladickej trend"??? trance je tady uz od zacatku, jenom se v posledni dobe u nas nejak rozmohl a zacala ho poslouchat trochu jina skupna lidi.
Janek
29. 11. 2006 | 23:08:52
+0 | -0
to acid: Nejsou a ani byt nemohou.. kdyby kvalitni byly, tak by tam neprislo tolik lidi co prislo. Vetsina lidi, kteri prisli na transmission nestoji o kvalitni hudbu... chtej se dobre pobavit stejne jako na sve diskotece ve face to face apod. Posledni kvalitni akce v T-Mobile arene mela byt TDK Time Warp minuly rok, ktera se jeste diky mladym zkusenostem United Music a G Prodiction nepovedla tak jak by mela. Praze proste strasne chybi MayDay. Az sem tahle akce dorazi (snad teda) tak se nam vsem opet nase obzory rozsiri a budeme na to cele koukat zase jinak. Skratka nemam nic proti trancu.. na pobaveni je to ok, ale na hudebni obohaceni to neni! Ikdyz uvidime kam se tenhle mladickej smer posune..

29. 11. 2006 | 22:28:42
+0 | -0
2 janek: hehe, koukam ze se z toho stala slusna debata :) btw neposloucham jenom trance... v crossu sem byl minuly pondeli a paril sem az do rana... v roxy sem na elektru taky nebyl jenom jednou... jenom mi vadila ta veticka, ze "Akce typu transmission nejsou hudebne kvalitni akce". podle me jsou ;)
janek
29. 11. 2006 | 22:03:02
+0 | -0
to acid and jara .. ja mluvim o technu a vy tady na me se schranzem nebo s Rushem.. co tyhle dve veci maji s technem spolecneho? Koukam taky, ze hlaska sypani hrncu se fakt po jeho vystoupeni v Plzni extremne chytla :-) Heledte podivejte se... Trance, at si rika kdo chce co chce, je rozhodne nejjednudussi zanrv v elekronické hudbe a Marca V bych k tomu moc neprirovnaval, protoze ten si vzdycky razil svou cestu a nikdy drive se nespokojil se samotnym trancem.. Jen si vzpomente kdyz tu byl poprve... bylo to uplne neco jineho,, nez hrali jeho headlineri. A snad i proto si ho cesi tolik oblibili :-) Jaro a Acide, bezte se ted v sobotu podivat do Roxy na Vitalica, nebo do Crossu na Smash v patek - tam pochopite o cem mluvim.. staci jen porovnat.

29. 11. 2006 | 17:54:49
+0 | -0
2 Janek: souhlas s Jarou. jestli tvrdis, ze trance umi oproti ostatni el. hudbe slozit kazdej trouba, tak urazis takovy jmena jako Dyk, Tiesto, Corsten, Buuren, Marco V atd... a narozdil od napr. schranzu ma podle me teda trance daleko vetsi moznost jak projevit fantazii a co za zvuky a napad vytvorit...
Jara
29. 11. 2006 | 17:45:15
+0 | -0
2Janek: brzdil bych s tim vyjadrenim, ze v traceu neni ani kapka hudebniho umeni a uz vubech bych ho nesrovnaval s obtiznosti techna...Kdyz slysim to sypani hrncu v podani Rushe a jemu podobnych taxem sakra rad, ze nekdo dokaze i ucho cloveka potesit. Nerikam ale ze v technu neni zadna invence, osobne si rad techno (i cokoliv jinyho) poslechnu, kdyz je dobry a ma napad (technasia apod.) Neodsuzuj pls ale zadnou hudbu, je prece vyborny, ze elektronicka hudba ma tolik odnozi a kazdej si muze vybrat to co mu nejvic sedi.
janek
29. 11. 2006 | 16:19:34
+0 | -0
ja nerikam ze je to spatna hudba prece.. jen rikam, ze v tom neni ani kapka hudebniho umeni.. tranc je melodickej a to umim slozit kazdy trouba.. nemuzes srovnavat obtiznost produktivity Trance a jinych stylu jako je treba Techno, dnb, minimal apod.. na to je potreba mnohem mnohem vic fantazie a hlavne talentu.
jervin
29. 11. 2006 | 15:58:25
+0 | -0
to acid&janek&ostatní... myslím, si že hádat se jestli ten, který styl je komereční a který horší nebo lepší je nesmysl..."každý má tu muziku svou" jinak souhlas s tím s halovky vs kluby a kvalita hudby, takhle jsme to myslel;)

29. 11. 2006 | 14:11:00
+0 | -0
2 Janek: nevim, kde si na to prisel, ale odsuzovat trance a psat ze nema s el. hudbou nic spolecnyho, je hloupost. trance uz je tady hodne dlouho (napr. PvD posloucham uz cca 11 let), a to, ze jej ted zacala poslouchat trochu jina skupina lidi neznamena, ze ty akce jsou hudebne o nicem. kdyz se ti to nelibi, tak tam nechod, ale takhle odsoudit nejakej styl muze jen ignorant (srry, nic proti tobe). je fakt, ze tyhle halovky zkomercnely, ale porad se tam da najit dobra hudba... a jestli myslis ze ne, tak si mel jit a poslechnout si blank & jones a asi by ses hooooooodne divil, jak vyborna hudba se hraje na "komercni megadiskotece" :p
janek
29. 11. 2006 | 12:24:27
+0 | -0
To jervin: panuji takove zvesti, ze by Chemical Brothers mohli byt na Summer of Love 2007, pokud se je podari zaplatit.. termin prej maji udajne potvrzeny :-)

29. 11. 2006 | 12:09:29
+0 | -0
to Janek: myslím, že si to vystihl přesně ;)

1)- nebyl jsem

2)Dřív se mi v Boby líbilo a staré citadely byly nářez...dnes už si tam připadám divně (maškarní)ale jezdím tam pořád, protože něktěří djs v Praze prostě asi nezahrají.

3)Chemical Brothers, FBS, Leftfield, Hardfloor atd.

4)-no comment

5)-
Janek
29. 11. 2006 | 11:35:36
+0 | -0
to dennocfun a acid: Ja denmocfouna docela chapu jak to mysli. Akce typu transmission nejsou hudebne kvalitni akce (ono samotny styl trance s umenim elektronicke hudby nema nic spolecneho), tedy neni mozny brat. Pro kvalitni hudbu tu jsou prave kluby, ktere nam ukazuji nove hudebni moznosti ve svete el. hudby. Drive to byla hlavne Roxy, ted je to spis Palac Akropolis a jeho Music Infinity.. ale takovych klubu je hodne. Proste od komercnich halovek je ocekavana masivnost.



Ale nic proti acidovy,, na hudbu je moznych stasne moc pohledu.

29. 11. 2006 | 09:43:37
+0 | -0
2 dennocfun: myslis, ze tohle nema s party nic spolecnyho? a co je podle tebe opravdova party, tohle?? http://poslouchej.net/3205-Anketa-z-Apokalypsy.html

kde je 95 procent lidi sjetejch a polovine je 18 let a mene? btw, ma jaky party jezdis ty?
dennocfun
28. 11. 2006 | 21:11:38
+0 | -0
myslím že na anketách z těchto akcí je vidět že to nemá s opravdovou party nic moc společného,jsou to takove megadiskoteeky které téměř nikoho nic dobrého nenaučí.na druhou stranu mohou byyt dobrym startovním bodem k něčemu lepšímu....tak hodně štěstí kvalitní a zabavná muziko.,.,.,.,
Alonso
28. 11. 2006 | 12:10:06
+0 | -0
1)nic mě tam nepřitáhlo

2)v boby jsou lidi víc v poho oproti Praze

3)Tiga,Fat boy Slim

4)Super anketa

5)psa
Janek
27. 11. 2006 | 22:47:46
+0 | -0
1) Pritahlo me to, že ta bude spousta známých

2)Parkrat jsem byl, je to oproti Praze vesnicka party

3)rad bych tu znovu slyšel The Beys nebo Svena Vetha

4) Dance Awards tu maj velkou roly, jen tak dal!

5) Pod Vanocnim stromkem bych rad nasel permanentku na party v roce 2007
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika