FunLovin Criminals v Brně

FunLovin Criminals v Brně

29. 11. 2006  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Ale až v květnu na druhém ročníku festivalu Rio De Riviera. Ten proběhne v sobotu 19.5. 2007.
Velkou ozdobou festivalu bude vystoupení americké funkové formace Fun Lovin Criminals a tito Američané již potvrdili účast, stejně jako celá řada českých kapel, které se představí na hlavním podiu. Hlavní scéna bude koncipována tak, že obří stage bude postavena od vodního kanálu směrem na jih a v areálu vyrostou dále 2 další velká podia (hip hop a taneční stage). Doplňkem bude Red Bull Music Academy Dnb Stage. Celkově se představí na 4 podiích přes 40 skupin a djs z celého světa.

Fun Lovin Criminals

Součástí festivalu bude celá řada doprovodných aktivit jako taneční vystoupení capoiera, bungee jumping, u rampa, graffiti wall, kadeřnická show či beach volejbal a další.

Festival Rio De Riviera směřuje mezi absolutní českou festivalovou špičku a v budoucnu by měl konkurovat takovým akcím jako je Sziged v Maďarsku či slovenská Pohoda. Hlavním poznávacími znaky obří akce budou moderní dramaturgie mapující aktuální hudební směry a vysoká kvalita technického, vizuálního a organizačního provedení akce.

Kompletní line –up hlavní stage bude znám 10.1.2007 a ve stejný den bude znám line up taneční stage. Mezinárodní obsazení hiphopové stage a jungle podia bude zveřejněno do konce ledna.

Vstupenky za výhodnou cenu 390 Kč můžete koupit v síti Ticketpro od 1.12. do 28.2., pak se cena zvyšuje na 460 Kč a na místě budou stát 520 Kč.

www.rioderiviera.cz

0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika