Oficiální vyjádřeni k party Cybertronic

Oficiální vyjádřeni k party Cybertronic

03. 12. 2006  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Jak už pravděpodobně většina z Vás zaregistrovala, raketový start nováčka na česko-slovenské taneční scéně, party Cybertronic postihla v nočních hodinách z pátku na sobotu nepříjemná a na první pohled fatální zpráva.
Jak už pravděpodobně většina z Vás zaregistrovala, raketový start nováčka na česko-slovenské taneční scéně, party Cybertronic postihla v nočních hodinách z pátku na sobotu nepříjemná a na první pohled fatální zpráva. Na oficiálních webových stránkách Benny Benassiho se objevila informace, že propagace jeho vystoupení v České republice neodpovídá skutečnosti, ačkoliv je na stejný den zabookován s použitím moderní dopravní techniky do ne-příliš vzdáleného rakouského města Steyru.

Pořadatelský tým party Cybertronic až do nedávné doby s managementem Benny Benassiho a dalšími headlinery komunikoval prostřednictvím známé bookerky Hanky Cohen Šaškové, které v řádných termínech zaplatil všechny požadované částky. Finanční prostředky na zaplacení záloh Benny Benassiho a Mauro Picotta byly na účet bookerky poukázány již 15.09.2006 s vědomím, že splatnost v případě Bennasiho je určena na 21.10.2006. Management diskutovaného DJe však peníze v řádném termínu ze strany bookerky i přes platné smlouvy neobdržel a proto zveřejnil zprávu, která překvapila i samotné organizátory party Cybertronic.

Dnes proběhlo v pražském hotelu Diplomat jednání mezi pořadatelem, bookerkou, produkcí, zástupcem firmy Universal Music Group a novináři. Vzniklé nedorozumění, které je nadále předmětem jednání se podařilo vyřešit dvoustrannou dohodou a dodatkem ve smlouvě mezi stranou pořadatele Martina Krechlera, Universal Music zastoupenou panem Františkem Babkou a bookerkou. Universal Music Group jako renomovaná společnost na hudebním trhu tímto přebírá nad bookováním některých umělců dozor a záštitu.

Rádi bychom upozornili, že doposud nenastala ve vztahu k návštěvníkům jediná chyba, což je také hlavním důvodem sebevědomé a kvalitní reklamní kampaně a spolupráce s takovými médii, jakým je například televizní stanice Óčko. Chceme ujistit, že všichni ostatní propagovaní zahraniční umělci jsou řádně zabookováni, zaplaceni a na akci Cybertronic dorazí.

Díky podpoře velké společnosti a maximální možné snaze pořadatele je stále možné, že se podaří Benny Benassiho i přes administrativní chybu externího spolupracovníka přivézt. Organizátoři pochopitelně připravují alternativní řešení na stejné úrovni. Během jednání padla taková jména jako Miss Kittin, Sven Vath, Armin Van Buuren či Monika Kruse. Zatím je však zbytečné předbíhat a definitivní rozhodnutí managementu Bennyho Benassiho bude oznámeno nejpozději do čvrtečního večera.

Doufáme, že nastalý problém se ku prospěchu všech budoucích návštěvníků rychle a úspěšně vyřeší a za vzniklou situaci se omlouváme.

Jako malá záplata se až do odvolání nebude zvyšovat cena lístků v předprodeji.
Všem fanouškům hudby děkujeme za pochopení, důvěru a těšíme se na další, již pozitivní informace!

Cybertronic team

INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

Cybertronic

Pátek 22. 12. 2006
Vystupují:
Benny Benassi, Mauro Picotto, Michael Burian, Lucca, Afrika Islam, Angelo Mike, Orbith, Simon Sayz, The Kaos Boys, Radan Mach, Marcus Cooper, Ian Fuzzy, Martin Hloch
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
Cybertronic
5x1 volný vstup
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika