Rozhovor s LaydeeJane

Rozhovor s LaydeeJane

12. 12. 2006  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
V pořadí druhý podzimní rozhovor s LaydeeJane tentokrát přináší Free Production, jelikož je headlinerkou jejich Fever Night.
Ahoj, vzhledem k tomu, že jsi headlinerkou vánoční akce v Plzni, jako první mne napadá otázka...jak vlastně běžně trávíš Vánoce? Máš ráda tradiční zvyky a klid, nebo je pro tebe obvyklé trávit je na cestách?
Ahojky. Dříve jsem prožívala Vánoce se vším co k nim patří. Jenže vzhledem k mé práci jsem teď několik let po sobe Vánoce trávila na cestách a hekticky. A protože jsem za tento rok prožila hodně změn, rozhodla jsem se, že i Vánoce budou jiné než před tím. Budu je trávit klidně, pohodově a se vším co k nim patří :) 
 
Vzpomínáš, jaký nejhezčí dárek jsi kdy dostala? A co by sis naopak přála někomu darovat? 
Nejkrásnější dárek je pro mě když vím, že mým blízkým na mě zaleží. Proto každý dárek, který najdu pod stromečkem je pro mě ten nejhezčí. Vím o jednom dárku, který bych chtěla darovat mojí mamince, ale ten neprozradím. :)     
 
laydee-jane'

OK, téma Vánoc bylo jen na okraj. Nyní mne zajímá, jaký je tvůj názor na Plzeň, město, kde jsi již jednou hrála a měla obrovský úspěch. Vybavuješ si lidi, pro něž jsi tenkrát hrála? 
Ano to víš, že si vzpomínám. Bylo to mé první vystoupení v Plzni a byla jsem velice mile překvapena jaké skvělé publikum Plzeň má. Hrálo se mi tam super a proto jsem velice ráda za pozvání od pořadatelů Night Fever. Těším se a věřím že to bude super mejdan! :)
 
Odlišuješ ještě místa, která jako djka navštívíš? Jsou nějaké kluby, akce, festivaly, na které se ráda vracíš? 
Nikdy jsem nerozlišovala kde hraji. Všude je to jiné a stejné zarověň. Vracím se ráda tam, kde jsou milí lidé, kteří se umí pobavit a dovolí mi, aby jsme mohli společně vytvořit skvělou atmosféru. A také samozřejmě, kde je kvalitní zvuk, technika a perfektně zvládnutá organizace.   
 
Myslím, že tvá kariéra je velmi slušně rozjetá a proto mne napadá...Jak se dá skloubit djing a vše, co k tomu patří s osobním životem? Máš nějaké plány do budoucna, které by se netýkaly hraní? 
Tak jednoduché to zrovna není. Je velice důležité oddělovat osobní život od pracovního, a to je na tom to nejtěžší. Ale když máš nějaký řád a umíš na sebe být přísná, tak to jde. A samozřejmě, že plány mám, ale ještě na ně nenastal ten správný čas ;)
 
Jaký styl dnes preferuješ? Ovlivnil tě také trend minimalu, který je patrný ve všech stylech? Jak vlastně vidíš vývoj taneční hudby v nejbližší budoucnosti? 
Nemůžu říct, že upřednostňuji nějaký styl. V dnešní době je totiž těžké říct přesně, co je co za styl. I já sama už v tom mám zmatek, že už občas nevím, kam jakou hudbu zařadit. Už ani nemůžu říct, že bych hrála jen trance, ale rozhodně vím že mě ovlivňuje to co se mi líbí a co mě umí oslovit. Těžko říct, kam se bude vývoj taneční hudby ubírat. Myslím, že již brzy udají směr někteří producenti, kteří přijdou s něčím novým, neoposlouchaným a co nejvíc zaujme, to se chytí.
 
Jsi krásná, úspěšná, mediálně známá. Navíc Djka. To vše předpokládá velký zájem ze strany mužů...Nemáš nějakou kuriózní historku Laydee Jane vs nějaký nadšený mladý muž? :) 
Trochu tě opravím... Jsem úplně normální obyčejná holka, která jen dělá co ji baví a snaží se svou práci dělat jak nejlíp umí :) Ale pravda, jedna historka i když bohužel nepříjemná se mi stala před dvěma roky, kdy se mě jeden mladý nadšenec vyjel hledat až do Švýcarska a snažil se vetřít (a to jsem to nazvala ještě hezky) i do mého osobního života. Telefonování a vyhrožování bylo na denním pořádku a věř že nic příjemného to nebylo, nerada na to vzpomínám a jsem ráda že je to za mnou. 
 
V tvém posledním rozhovoru, který jsi dala jednomu nejmenovanému portálu, říkáš, že tvé začátky nebyly lehké, a popíráš, že by ti pomohl tvůj vzhled. Můžeš tedy popsat moment, který dle tvého názoru pomohl tvé cestě vzhůru? 
Jak už jsem řekla, naopak nejen že mi nepomohl, ale spíše mi uškodil. V tomto směru nešlo o moment, ale o několikaletou trpělivost a o to dělat svou práci po celou dobu co nejlépe. Štěstí přeje připraveným a já po tom všem byla, takže pak stačilo jen tu šanci chytit za pačesy a nepustit ;)  
 
Dovedeš si představit že bys přestala hrát? Resp. je pro tebe něco důležitějšího, než pocit, který máš, když stojíš před lidmi? 
Umím si představit, že bych přestala hrát, ale neumím si představit dělat práci která by se netýkala muziky. Mám výhodu, že jsem se v muzice pohybovala už od dětství a proto mě baví víc směrů. Ten pocit, který mám když stojím před lidmi je neopakovatelný a nepopsatelný. A je pravda, že se člověk na tom stává závislý, protože potlesk se pro umělce stává drogou...ale není to pro mě to nejdůležitější. Pro mě je to zdraví, lidé kteří jsou mi blízcí a být spokojená. Když je člověk spokojený, pak je i šťastný. 
Teď nám řekni jak se těšíš do Plzně na i-legalne NIGHT FEVER?. Piješ vůbec pivo? :) 
Opravdu se moooc těším a věřím, že to bude mejdan aspoň takový jako minule... A jestli piju pivo? Si mysliš že jsem nějaká blondýna nebo co? :-D To víš že si občas nějaký to pifko dám, ale jen černý.

0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika