IDA battle v Akropoli

IDA battle v Akropoli

14. 12. 2006  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
IDA battle, IdeaFatte + DJ Aka, Premiéra DVD Hip Hop Kemp 2006 a The Dynamics - to vše 26.12. v Paláci Akropolis.

Krom vánoc, ke kterým už jistě všichni vzhlíží, se nyní můžete začít těšit i na luxusní mejdlo ve stylu Jim Beamu, které se uskuteční v Paláci Akropolis již v úterý 26.12.2006. Většina lidí možná netuší, co se vůbec pod zkratkou IDA skrývá. Vězte tedy, že jde o International DJ´s Association a v podstatě se jedná o volné navázání na tradici letos ukončeného ITF.

Palác Akropolis - IDACo můžete v úterý 26.12 čekat? Rozhodně se nebude jednat o ledajakou party ve stylu "falešných sobů", ale půjde o reprízu finálového souboje nejlepších aktivních českých battle Dj´s z posledního ITF, které se uskutečnilo na letošním ročníku HHK. Konkrétně jde o Dje Aka vs DJe Lowa a krom toho vás dále čeká našláplý koncert IdeaFatte + Dj Aka, exhibice v podání Djského teamu The Dynamics (Maro, Flash, Urbo, Swop) a v neposlední řadě zde bude probíhat premiérové promítání DVD z letošního ročníku Hip Hop Kempu 2006. Jako porotci IDA battlu zasednou brněnský DJ Maztah a nitranský DJ Lucco. Po skončení mejdan samozřemě nekončí, protože na vás čekají afterparty dj´s Maztah, Aka, Lucco, Pufaz a Bezzy.

Shrnuto a podtrženo. Kdo se chce bavit a vidět kvalitní djské shows, IdeaFatte s Djem Akou live před vydáním jejich debutového alba „365“ a DVDčko z HHK 2006, tak nesmí chybět. Startujeme ve 20:00 a vstupný vás vyjde na příjemných 90kč.

 

 

0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika