Vánoční Steam v Duplexu

Vánoční Steam v Duplexu

18. 12. 2006  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Tento pátek proběhne v pražském Duplexu poslední letošní Steam a zahraje na něm Francouz David Asko.
Pozvánka: Další mejdan Steam pro Vás má hned 3x nej. Bude to největší letošní pražská vánoční party a zároveň největší prosincová party v klubu Duplex a zároveň zatím největší Steam pořádaný v klubu Duplex. Vzhledem k tomu že je v neděli štědrý den jsme se rozhodli akci udělat v pátek abyste si stačili odpočinout. Steam v Duplexu se těší větší a větší oblibě a mezi akcemi pořádanými v tomto klubu si vydobil zásadní pozici. I tentokrát se můžete těšit na spousty vylepšení oproti všem jiným tamnějším akcím a že vám akce za málo peněz nabídne hodně muziky už asi víte, ale že to není ještě všechno a dostanete ještě víc už si zvykáte pomalu taky! Hlavní vychytávkou budou opět speciálně dovezené plazmové obrazovky a na nich luxusní videoprojekce, k tomu opět klub zpestří květinové dekorace tentokrát samozřejmě s vánoční tématikou, dále Vip prostor pro přátelé party Steam a v neposlední řadě se můžete spolehnout na vychytaný zvuk i světla včetně laserů.

steam

Po hudební stránce bude tento Steam asi zatím vůbec nejzajímavější. Jak víte zaměřujeme se na našláplý house plný oblíbených hitů s prvky electra, progressive a dalších stylů. Již od 22.00 začne Goes-F host z party Aquaphonic jejimž je Steam oficiálním Warm Upem. Headlinerem tentokrát bude francouzský dj David Asko, který přidá na tempu a půdu pod nohama připraví českému mejdanovému králi dji Pete Walkovi, rezidentovi akce. Největším překvapením noci pak bude česká specialita připravená pouze pro party Steam a tou je „Exclusive Yin Yan Ping Pong Set & Performance“ dvojice Aiffel a Paco. Aiffel je stalice naší scény a hraje již předlouhé roky. Paco je nejen dj ale i mejdanový bavič. Na otázku jaký styl hraje odpověděl „baleárský pumping“ :-)! Jak uvádíme oba budou nejen hrát ale zároveň dělat za gramofony i performance na které návštěvníci jen tak nezapomenou. 

Na závěr tu mám informace o oficiálním Steam After Party která se od tohoto dílu bude pravidelně konat v klubu Studio 54 v Hybernské ulici. Tento klub nemá v Praze konkurenci a málokdo ho nezná. Jeho návštěvu po naší akci tedy vřele doporučujeme.

Žádosti o VIP vstupy a karty klubu Duplex posílejte na steam@thonyk.com nebo volejte na telefon 777 222 890

0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika