The Scandals v Duplexu

The Scandals v Duplexu

21. 12. 2006  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Duplex a Techno.cz nachystali  předsilvestrovskej večírek s berlínským projektem The Scandals.
the skandalsPřed půlnocí vám Portál Zábavy předvede další módní show. Přehlídku značky Gasoline, plavek Tricoline a luxusního spodního prádla vám předvedou přední české modelky v čele s Lucií Váchovou a Bárou Kolářovou.Djskou hvězdou večera jsou vynikající berlínští The Scandals, které podpoří Machine Funck, Marek Řeřicha a Face. Večírek bude součástí Bionovy narozeninové oslavy a všichni přátelé a jejich přátelé jsou srdečně zváni. O volné vstupy si pište na bion@techno.cz


The Scandals

Steve Morell: Steve zahájil svoji kariéru na začátku 90-let jako DJ v nejvyhlášenějších berlínských klubech: Trash, Blockshock and Exstasy. Žil nějakou dobu v Anglii a po návratu zpět do Berlína založil Pale Music, v kterém působí takové hvězdy jako Mignon, Glamour to Kill, Namosh atd.
 
Emma Eclectic: Začala hrát když ji bylo dvacet a mixovala šedesátky, soul a jazz a v Dusseldorfu byla známá jako "Baby Love". Po letech experimentování se zakotvila na electru a minimalu. Jako djské duo Steve Morell a Emma Eclectic již zahráli v takových klubech jako Rio (Berlin), Maria (Berlin), Electrogogo (London), The Cock (London), NagNagNag (London), Hotel Shanghai (Essen), P1, Prinzip (Munich), Mecca (Prague) or Los Ninos (Antwerp). Mají vlastní pořad na Berlínském nezávislém rádiu Twen FM a to každou neděli od 22-24. Jako remixéři makali už pro umělce jako například Pink Grease, Beroshima, Vanishing, Boy George, Miss Yetti, Eric D Clark, Peaches, Atomizer, Moimir Papalescu and the Nihilists, S’express a mnoho dalších.

S kartou klubu Duplex vstup zdarma.

0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika