Cybertronic: Zdá se, že to vyšlo!

Cybertronic: Zdá se, že to vyšlo!

28. 12. 2006  |  Autor: David Valmont  |  Komentáře (3)
Jak jsem už napsal v perexu ke svým fotografiím, byl jsem víc jak mile překvapen touto novou akcí na poli brněnských halovek a nebyl jsem sám. Nečekal jsem vzhledem k ceně lístků, předvánočnímu času, prvnímu dílu tak velkou návštěvu. Ještě více mou obavu podtrhl fakt skoro nulové návštěvy na warm-upu v brněnském Duplexu.

Pochyby o úspěchu akce rozptýlil můj příchod do areálu, tedy k Boby Centru, kde jsem viděl slušnou frontu u (netradičně bočního) vchodu. Podle slov několika lidí, se ve frontě čekalo řádově desítky minut a dlouho jsem to vnímal jako velké mínus celé akce, až do chvíle, kdy jsem pochopil, že použití bočního vchodu byla jen snaha zvýšit komfort návštěvníků, což byl pokus o šalamounské vyřešení problémů s návaly u šaten (tolik známych z jiných akcí konajících se v Boby), ale zase se zaplnil levý průchod z mainstage, takže se ukázalo, že tento problém s neuvěřitelně dementním konceptem stavby Boby Centra prostě nijak asi obejíit nepůjde.

cybertronic

Kolem 23 hodiny se už slušně zaplnil prostor na hlavní stage a ve chvíli, kdy nastupoval Mauro Picotto, už to v Boby slušně vřelo. Právě on spolu s Benassim nalákali na tuhle akci lidi, kteří nenavštěvují Boby často a pro některé snad i mohlo být jeho vystoupení sklamáním, řekl bych ale že většinu oslovil. Na performaci před jeho vystoupením se buď zapomělo nebo se jen posunula o vystoupení dál a nebo jsem jí propásl. Ale zmlsán performacemi z pražkých Transmisí mi připadl laserman poněkud trapně a pokud taková vystoupení, tak to raději žádná. Po Picottovi nastupuje Lucca a po ní Michal Burian, oba sety jsem vnímal jen velmi povrchně, páč jsem se toulal po La Grottě a užíval si Orbitha a Michala Poliaka. Tuším, že právě díky nim se podařilo i slušně zaplnit prostor La Grotty, který zel prázdnotou až do doby nástupu těchto dvou fantómů.

mauro picotto

Poslední hvězdou večera byl opozdilec Benny Benassi. Burianův set se protáhl set až na pár minut po páté hodině a také díky nulovým informacím o tom, zda Benassi vystoupí nebo nikoli, odešla část návštěvníků domů. Mezi tím také proběhlo drama mezi pořádatelem Martinem Krechlerem a Afrikou Islámem, protože se dle projekce zdálo, že Afrika nakonec zahraje jen na After party v Duplexu. Set Benassiho jsem už nevnímal takřka vůbec a krátce po jeho nástupu jsem se vytratil kvůli následným povinnostem pryč, ale vyjádřil bych zde rád respekt vůči promotérům, že Benassiho obsadili za každou cenu a dostáli slibům, i přesto, že je Benassi stál teměř dvojnásob původní ceny. Po tom, co zanikla Citadela, může být Cybertronic důstojným pokaračováním odkazu Citadely, alespoň co se stylového zaměření týče a bleskovka o Marcu V jen potvrzuje ambice stát se velmi respektovaným republikovým eventem.


Fotoreport ze Cybertronicu od Acida
Fotoreport ze Cybertronicu od Davida Valmonta

INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

Cybertronic

Pátek 22. 12. 2006
Vystupují:
Benny Benassi, Mauro Picotto, Michael Burian, Lucca, Afrika Islam, Angelo Mike, Orbith, Simon Sayz, The Kaos Boys, Radan Mach, Marcus Cooper, Ian Fuzzy, Martin Hloch
Další informace
3 KOMENTÁŘE
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:

03. 01. 2007 | 11:50:42
+0 | -0
no ja bych upresnil jenom ten konec.. skoncilo se presne v 7:41 :D

jenom takova otazecka na ty co to budou cist:

http://data.websound.eu/media/foto/cybertronic_22_12_2006_part2/32.jpg

neznate ju nekdo?

29. 12. 2006 | 19:58:09
+0 | -0
vynikajici akce a doufam, ze bude mit pokracovani. a pokud mozno v jinyh prostorach nez boby. jinak s tim afrikou a krechlerem to bylo docela husty. chudak afrika vybehl uz ve 4.30 na stage a tim, ze az skonci za chvili burian nastoupi po nem. zdálo se, ze benny bude mit vetsi zpozdeni nez se cekalo, a ze tedy dojde ke zmene lajnapu. par minut po 5 hodine zacaly promitat lasery jmeno afrika islama a vypadalo to, ze konecne nastoupi. jenze bylo skoro ctvrt na 6 a burian porad hral. afrika to trochu nedaval a zajimal se, co se deje a zacinal vypadat docela nastvane. a chvili po ctvrt na 6 pribehl benny a krechler ho hned uvedl na stage. to afrika trochu nerozchodil a sel za krechlerem, zeptat se, co to ma bejt a doslo k docela huste vymene nazoru. a ve finale zacaly behat na obrazovce napisy, ze afrika hraje od 6 hodin v duplexu na afteru. jenze nastesti se tyhle info ukazaly jako mylne a afrika prece jenom zahral sqelej set a protahl to az to 7.30.

docela chapu martina krechlera, ze kdyz uz zaplatil za bennyho takovy penize, tak ho chtel protlacit za kazdou cenu na stage hned jak prijel (a taky to stalo za to), ale vypadalo to, ze afrika z toho byl hodne rozcarovanej a nastvanej. shrnuto a podtrzeno jsem az na tohle nedopatreni nenasel cybertronicu nejakou vetsi chybu a tesim se na dalsi pokracovani treba s marcem v :)
Jirka
29. 12. 2006 | 12:29:50
+0 | -0
Ja jsem docela čuměl! Na to že to byla první akce, tak važně klobouk dolu!
SOUTĚŽTE
Cybertronic
5x1 volný vstup
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika