Česko-rakouská Elektra

Česko-rakouská Elektra

07. 01. 2007  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Na 19.1. je naplánovaná další Elektra s podtitulem „Fléda meets Flex“ – což značí „družbu“ s legendárním rakouským klubem. Zahraje Christopher Just.
chrisElektra začíná pokukovat po zahraničí a s jakým jiným klubem začít spolupráci než s legendárním Flexem, chloubou rakouské elektronické scény. Tento klub znamená mnoho i pro nás, především díky své poloze kousek za hranicemi, kdy do Vídně to už historicky bylo z Brna vždy blíž než do Prahy. Elektře je programově svým pojetím nejblíže vynikající noc Crazy, která se v tomto klubu u Dunaje koná každé úterý již 5 let! Opravdu doporučujeme se na některý z těchto skvělých úterků vypravit. Čeká vás geniální zvuk, undergroundový design a atmosféra, která připomíná spíš „stará dobrá“ 90.tá léta minulého tisíciletí:). Proto jsou hosty dj CrazySonic - iniciátor, dramaturg a resident těchto úterních „úletů“ Crazy, a Christopher Just.

fledaChristopher Just je největší osobností elektronické scény v Rakousku už pěkných pár let. Přesněji řečeno od roku 1997, kdy vydal mega hit "I'm a Disco Dancer (And a Sweet Romancer)" a napomohl tím, tehdy začínajícímu, labelu Dje Hella „International Deejay Gigolos“ stát se jedním z nevýznamnějších labelů své doby vůbec. Originální release (Gigolo 004) byl následován mnoha remixy, které byly spíš na komerční objednávku, nejvíce stojícím za zmínku je ten od Normana Cooka (Fatboy Slim). Z klasické elektronické scény byl remixován kupříkladu Djem Hellem, Dave Clarkem a John Tejadou. Christopher je uznávaným producentem a djem spolupracujícím s lidmi jako Hell, Sven Vaeth a další. Jeho poslední pecku, kterou dozajista z Elektry znáte, je release z března minulého roku „Popper“. Track vytvořený společně s jeho bratrem Rafaelem zobrazující svým zvukem euforický a nevinný pocit prvních techno party na začátku 90. tých let. Můžete se těšit na aktuální tech elektro sound od legendy žánru!

Nezapomeňte si také poctivě popřemýšlet, kdože je dle vás dj roku, klub roku, klubovka atd., protože na této Elektře budete mít možnost online hlasování do „Dancemusicawards 2006“ !

www.flex.at  
www.christopherjust.at  

0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika