Gayle San na březnovém Antistaticu

Gayle San na březnovém Antistaticu

10. 01. 2007  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Páte pokračování halovky Antistatic je plánované k datu 30.3. v aréně ČAS a my vám nyní představíme jeho headlinery. Jak už jsme v nadpisu zmínili, přijede sexy djane
gayle sanGayle San - původem modelka ze Singapure, která hraje v nejvyhlášenějších klubech celého světa jako například Twilo v New Yorku, Bionic v Detroitu, Fuse v Belgii a mnoho dalších včetně klubu Zouk v domácím Singapuru, který se díky ní stal světoznámým. Můžete ji vidět na těch nejprestižnějších světových parties po boku djs jako je Carl Cox, Sven Vath, Monika Kruse, Rush atd. Majitelka labelu Equator, na kterém vydávají své desky Rush, Cristian Valera, Eric Sneo, Justin Berkovi, Jay Denham  a další.  Její osobitý sound je ovlivněný inteligentním zvukem undergroundu a tvrdým groovy zvukem techna. Její produkci naleznete na různých labelech (Primate, Masters Of Disaster, Fine Audio Recordings). Namixovala kompilace, které byly v Evropě beznadějně vyprodány.

Milovníci hardtechna a schranzu si přijdou na své. Jeden z duchovních zakladatelů Německé Hard techno scény, jeho set vyždímá poslední lidské síly, jméno které mu právem naleží Benjamin Arend aka DJ Amok. Dnes je právoplatným hostem na hlavních festivalech, jako Time Warp, Decibel, Q-Base, Montagood, atd. Amokův styl je extrémní a jedinečný v mnoha směrech.
 
antistaticLaydee Jane, Švýcarskoá Tranceová Djane no 1 s českými kořeny. Mužete ji vidět po boku Djs jako jsou např. Marco V, Ferry Corsten, Paul van Dyk, Armin van Buuren, Tiësto a dalšíjejí trance progresive sound je všem dobře znám. Její komunikace s publikem je jedinečná a vy si jí můžete vychutnat právě na Antistaticu. Špičku lineupu doplní třetí žena, okouzlující  kanaďanka, která svou energií za gramofony nikdy nešetří , nezkrotná - Hifi Princess. Resident Antistaticu Dj Boss mistr svého řemesla a soundu, producent mnoha tracků a majitel labelu Dole Gate. Martin Gredner trance progresive ikona České taneční scény, resident klubu Fabric. Dj Plüschen patří mezi první průkopníky schranzu v České republice, majitel webu Schranz. Cz. Dj, který si pomalu šlape svou cestičku a věříme,  že v budoucnu o Plüschenovi ještě hodně uslyšíme. Cou-D. Resident a pořadatel vyhlášené klubovky Bassnight, bývalý moderátor Kissmanie      a současný ředitel Rádia Kiss Morava. Evil Kid. V minulosti všem partypeople známa jako Beri. V té době tanečnice, před dvěma lety přesedlala na djing. Její sound je tvrdý, inspirován slovenským beatem Boss, Toky atd.

Pořadatel slibuje jedinečnou světelnou show v podání Robe show lighting (Unique). Masivní 3D laserovou show a hudební systém o výkonu 35 kw od agentury King SK. Nebudou chybět krásné tanečnice, příjemné ceny na 3 barech, šatna a další.

Vstupenky můžete zakoupit v předprodejích za 260,- Kč + poplatek, na místě budou lístky k zakoupení za 350,- Kč. Hala bude zpřístupněna 19:30 kdy také začne hudební produkce, ukončení 06:30.

www.antistatic.cz

INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

ANTISTATIC

Pátek 20. 4. 2007
Vstup: Předprodej 260 Kč, na místě 350 Kč
Vystupují:
Gayle San, Amok, Laydee Jane, Hifi Princess, Boss, Martin Gredner, Clou-D, Pluschen, Evil Kid.
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika