Agentovy narozky s Rushem, Pet Duem a Marko Nasticem

Agentovy narozky s Rushem, Pet Duem a Marko Nasticem

14. 01. 2007  |  Autor: redakce  |  Komentáře (1)
Dje a promotéra Martina Nauše aka Dj Agenta čeká v dubnu oslava svých 35. narozenin, které se rozhodl oslavit skutku velkolepě. Do KC Benešov si totiž pozval světová techno jména a mimo oslavence budou hlavním lákadlem Dj Rush, Pet Duo a Marco Nastic.
V pátek 13. dubna 2007 oslaví stálice techno scény, DJ Agent, svoje 35. narozeniny parádní noční jízdou. Poblahopřát mu přijedou světová techno esa DJ Rush, Pet Duo a Marko Nastic.

techno masters

Začne tak série akcí, na kterých Agent pod hlavičkou své produkční agentury postupně představí nejlepší techno DJe planety, ale i začínající talenty a zajímavé osobnosti. Narozeninová oslava podle žánrově čistého techno receptu proběhne v dneš již legendárním KC Karlov v Benešově u Prahy, kde se po dlouhé době opět objeví velká akce s velkými jmény. Výborně členitý prostor pojme až 3200 lidí a v minulosti se zde odehrálo mnoho legendárních mejdanů. Určitě na ně naváže i první párty ze série Techno Masters, kde svoje mimořádné charisma a umění nejen za gramofony předvede světová techno jednička DJ Rush. Tenhle mohutný černý chlapík s mimořádně milým vystupováním je známý svojí empatií a schopností navázat kontakt s publikem, pozadu určitě nezůstanou ani brazilská manželská dvojice Pet Duo se čtyřmi gramofony a sympatický srb Marko Nastic (důvěrně přezdívaný Narko Mastič :). Všichni jsou zároveň členy bookingové agentury Kne´deep, pod jejímiž křídly po celé Evropě vystupuje i DJ Agent. Line-up doplní i přední čeští techno DJ´s, kteří nějakým způsobem zasáhli do Agentova profesního či osobního života a budou milými hosty narozeninové oslavy. Můžete se tedy těšit na vytříbený hudební zážitek, skvělou atmosféru, výborný sound systém, míchané nápoje a v neposlední řadě také na Agentovo narozeninové překvapení.

Předprodej vstupenek za 329,-Kč včetně všech poplatků začíná v pondělí 15.1.2007 exklusivně v síti Ticketportal, dále on-line na Techno.cz a v Praze v Musiclandu /Praha 1, ulice 28. října č.p. 8/

www.djagent.cz/technomasters

INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

TECHNO MASTERS

Pátek 13. 4. 2007
Vstup: Předprodej 329 Kč
Vystupují:
DJ Rush, Pet Duo, Marko Nastic, Agent, Pavel Krejdl, Matrix, Deepdance, Plüschen
Další informace
1 KOMENTÁŘ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
Krysa
17. 01. 2007 | 10:12:12
+0 | -0
jen tahle akce bude na KC Karlov, nebo i ty dalsí ze série Techno Masters?
SOUTĚŽTE
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika