Nová halovka Amazing City s Paulem Oakenfoldem

Nová halovka Amazing City s Paulem Oakenfoldem

14. 01. 2007  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Minulý měsíc se jelo na Paula Oakenfolda do Vídně a dnes můžeme s potěšením oznámit, že tento mág přijede 13.4. do T-Mobile Arény na premiéru nové halovky Amazing City. Tu u nás bude pořádat nově vzniklá agentura s názvem Clear Vision. Její práci budeme pečlivě pozorovat!
Poslouchej.net: Jako první informace o této halovce a nové agentuře přijměte oficiální tiskovou zpravu. Již velmi brzy ale přineseme mnohem více podrobnějších informací o agentuře, jejich plánech a samozřejmě i o party Amazing City.


Clear Vision: Všichni ti, kteří truchlili, že britská legenda taneční scény Paul Oakenfold nedorazila v loňském roce do Prahy společně s Madonnou, mohou nyní zaplesat. Nejdražší světový DJ Paul Oakenfold se totiž představí ve dvouapůlhodinové exhibici 13. dubna v pražské T-Mobile Aréně na premiéře party Amazing City. Tato party je zároveň prvním počinem nové ryze české promotérské skupiny Clear Vision, která na rok 2007 plánuje minimálně tři další megaparty s předními světovými hudebními hvězdami. Od 15. 1. jsou dostání zvýhodněné vstupenky v ceně 450,- Kč.

amazing cityTiesto, Paul Van Dyk, Armin Van Buuren. Ti všichni již v Čechách na velké halové akci několikrát vystoupili. Teď se splní sen všem těm, kteří dlouhá léta očekávali vystoupení Paula Oakenfolda, legendárního britského DJe a producenta. „Jsme opravdu pyšní, že se nám podařilo Paula Oakenfolda po dlouhých jednáních zabookovat, protože ho doprovází pověst, že je to nejobtížněji dosažitelný DJ. A mohu potvrdit, že na tomto tvrzení je celkem dost pravdy,“ říká Petr Procházka z pořadatelského subjektu Clear Vision. „Kromě Amazing City připravujeme letos ještě minimálně tři další obrovské party, jejichž obsazení budeme postupně odtajňovat. Určitě je se na co těšit, jeden z našich cílů je vozit ty vůbec nejlepší umělce. Stejně tak do konce ledna představíme další účinkující party Amazing City, která kromě Paula Oakenfolda nabídne další hvězdy světové taneční scény,“ dodává Petr Procházka.

Od dnešního dne jsou v síti Ticketpro k dostání vstupenky za zvýhodněnou cenu 450,- Kč plus poplatky. Poté budou stát vstupenky v předprodeji 550,- Kč plus poplatky, mez 12. březnem a 13. dubnem je seženete za 650,- Kč plus poplatky. K dispozici jsou také VIP vstupenky za 1200,- Kč plus poplatky.

www.clearvision.cz
www.amazingcity.cz  

INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

AMAZING CITY

Pátek 13. 4. 2007
Vstup: online předprodej 550 Kč, na místě 650 Kč
Vystupují:
Paul Oakenfold, Judge Jules, Eddie Halliwel, Johan Gielen, Laydee Jane, Daniel Divoli
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika