Program Sperm festivalu

Program Sperm festivalu

15. 01. 2007  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Už za 5 týdnů vypukne v Praze druhý ročník festivalu Sperm. Letos se koná na dvou místech - NoD a Abaton my známe jeho program.
Pražský svátek hudby, zvuku a vizuální kultury Sperm Festival se po roce se vrací v plné síle. Napřažený do jednoho týdne (19. až 24. února 2007) a dvou prostorů představí přes 40 koncertů, vystoupení, projekcí, workshopů, diskusí a dalších projektů.
 
Festival začne v pondělí 19.2. v Experimentálním prostoru Nod/Roxy vernisáží česko-německé výstavy rádiového a zvukového umění Here2Hear (potrvá do soboty 24.2.) a otevíracím koncertem. Na něm se představí elektronická písničkářka Gustav z Rakouska se svojí kapelou, na „místo činu“ po roce se vrací britští Digitonal, tentokrát v  čtyřčlenné sestavě a Americká elektro-akusticko-experimentální houslistka Beseppy.
 
Další dva večery nabídnou interakce a intervence s radiovým vysíláním v podobě Radio Tombola (úterý 20.2.) a instalaci s performancí Drawn od amerického umělce Zachary Liebermanna (středa 21.2.).
 
Celý týden završí Sperm Show & Cinema v sobotu 24.2. v prostoru Abaton, kde na 4 pódiích vystoupí hlavní hudební hvězdy festivalu. Line-up bude rozdělen do bloků představující nezávislé labely nebo hudební komunity, v rámci nichž zahrají i nemečtí „pop elektronici“ Mouse on Mars, svůj nový živý set s bubeníkem předvede Clark, abstraktně-taneční show slibuje Daedelus se speciálním projektem živých vizuálů od No-Domain z Barcelony a undergroundový „sound“ zastoupí dubstepová trojka N-Type, Youngsta a Crazy D z Londýna. Cinema bude letos reprezentována vizuální smrští v podání projektů Aviorama a Black Box z Německa, Makaruk & Pani K. z Polska a crème de la crème domácí vjské scény. Na své si přijdou fanoušci videoklipů a audiovizuálních děl s projekcemi čtvrtého dílu britských videoklipů Antenna.UK nebo remixového filmu Pixel Pirate II. Pomyslnou třešničkou na festivalovém dortu je pak exkluzivní vystoupení pražské hiphopové legendy WWW. Součástí večera bude infosession Red Bull Music Academy, která odstartuje fázi přihlášek na další ročník této prestižní akce

Omezený počet festivalových permanentek za 465 Kč včetně poplatků, vstupenek na otevírací koncert (180 Kč vč.p.) a Sperm Show & Cinema (295 Kč vč.p.) je již v předprodeji v síti Ticketpro.
 
www.sperm.cz

INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

SPERM FESTIVAL

Pondělí 19. 2. 2007 až Sobota 24. 2. 2007
Vstup: bude upřesněn
Vystupují:
Mouse on Mars, Clark, Daedelus, Gustav, Digitonal, N-Type, Vert, Youngsta, Crazy D, No-Domain a další.
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika