I Dj Orbith ovlivňuje DMA

I Dj Orbith ovlivňuje DMA

17. 01. 2007  |  Autor: ozzby  |  Komentáře (34)
Seriál o ovlivňování výsledků ankety Dance Music Awards zdaleka nekončí. Dj Orbith se totiž rozhodl, že za případné vítězství nadělí odměny. My však  doufáme, že mu tato "motivace" zajístí jen hluboký propad.
orbith
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI
Vystupují:
Skyline, Lucca, Michael Burian, Orbith, Michael C a Ladida
Další informace
34 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:

19. 11. 2007 | 21:08:47
+0 | -0

lol

tomuhle rikam presvedcovaci metody....



!!!!!HELLO EVERYBODy!!!!!



PROSÍM POŠLETE MI HLAS NA HLASOVÁNÍ NA SERVERU POSLOUCHEJ.NET – JEDNÁ SE O SOUTĚŽ O DJ TECHNIKU – KTEROU NÁSLEDNĚ PRODÁM A



UDĚLÁM Z TOHO ZBRUSU NOVOU PÁRTY PRO VÁS!!!!!



DĚKUJI ZA PODPORU,HLASUJTE NA



http://www.poslouchej.net/5757-Vyhlasujeme-Soutez-MAXI-Dj-2007.html aliaz Marty Crow



DÍKYYYY MOOOC VŠEM A POŠLETE PROSÍM VAŠÍM PŘÁTELŮM !!!!!



DJ M.C.
phunk
21. 01. 2007 | 12:07:25
+0 | -0
doufam že i kdyby orbit vyhrál(jako že si to po tom co předvedl rozhodně nezaslouží), tak celá anketa bude dost znevážena. A on sám bude veřejností viděn jako ten co sii to zaplatil a né zasloužil.. bohužel ale jdou čas letí a jednou mu zůstane už jen titul dj roku a nikdo už nebude vědět jak nečestně k němu přišel.

Djs by měli být hudební fandové a nadšenci který hudby baví a ne lidi jako orbit který viděj, že to sipe, tak si chtěj přihřát svojí polívčičku.. myslim, že timhle svym výstupem zcela odhalil svůj vztah k této scéně.



doufam, že aspoň v jiných kategoriích než dj roku bude výsledek objektivní.

20. 01. 2007 | 00:45:49
+0 | -0
Mně tohle celý připadá jako kdyby někdo vyhlásil „Fotbal Kotiehůlky Awards“ někde v západních Karpatech a strašně se rozčiloval ze záložník Orbith nalepil na nástěnku v jedný hospodě ať místniči volej jeho.



Přijde mi smešný kolik rozčarování může přinýst tak nesmyslná anketa jako je DMA na český taneční scéně. Existuje vůbec česká taneční scéna? Není to spíš scénka? Měl sem se vloni cejtit důležitě když sem skončil na šestým nebo sedmým místě protože mi hlas dalo třicet šest mejch kámošů?



Je hezký že je tady pořád někdo kdo se pro elektronickou hudbu u nás snaží něco dělat ale měli bysme si uvědomit na jakým hřišti hrajeme, s jakýma hráčema a hlavně kdo sedí na tribunách – teda tribunečkách.



Každopádně volte Opac djs jakožto dje roku 2006 :o)


19. 01. 2007 | 20:19:59
+0 | -0
Snad konečně na české taneční scéně dochází k tzv. lámání chleba. Jsem osobně rád za tyto různé skandálky. Na jedné straně hudebníci, co celý rok pro scénu dělají opravdu hodně a jde jim opravdu jen o hudbu. A dřív nebo později si svá ocenění z (doufejme už konečně objektivních) DMA odnesou. Na straně druhé lidé z managmentů a djs, co si myslí, že pár větama a obrázkama získají na popularitě a stále ještě věří, že český kluber je jen tupá a na všechno skočící loutka.
Milan
19. 01. 2007 | 18:22:19
+0 | -0
No to už se nechá dávat za kažný poslaný hlas desetikoruna. Myslím si že Aleš udělal v tomhle chybu a pokud by tohle udělal můj manager bez mého vědomí a svolení, rozhodně bych se sním brzo rozloučil. Rači DMA s 1000 hlasy než s 10 000 koupených.

19. 01. 2007 | 17:04:47
+0 | -0
Vlezl jsem sem nadodou, ale je zajimave, jak se to vsechno vyviji.. Svatej nejsem, to vim, takze jen tise pozoruju a nekomentuju;) Kazdopadne je dobre, ze se o DA mluvi at uz v pozitivnim nebo negativnim smyslu.. Letosek bude urcite zajimavejsi a kvalitnejsi.
rak
19. 01. 2007 | 16:47:14
+0 | -0
hele tonez, ty jsem ted docela dobre zapadnes!! :D

19. 01. 2007 | 15:52:01
+0 | -0
to dj Tonez:).. Tvuj prispevek byl myslen asi vtipne, ale priste se prosim podepisuj svym nickem ci jmenem a nepouzivej muj alias ke svym vlastnim ucelum.



Diky
Frantisek
19. 01. 2007 | 15:42:31
+0 | -0
2 rak : pokud mate jakykoliv dotaz, tak si predctete zaver prohlaseni
rak
19. 01. 2007 | 15:35:13
+0 | -0
no nazdarek frantisku, jak se vede??? koukam ze rozjizdis "velkej business" ale jak tak koukam kdyz jde do tuheho tak te v tom nechaj vykoupat.. no jo pravda jeste by to odnesl orbith a to by bylo aby nebylo ;)

Vsechny vas zdravim, hlavne ty inteligentni!! muheehehe

PS: nehledas praci? pokud ano tak ztracis cas, ale ber to ve srande :D pane frantisku dobroto..

19. 01. 2007 | 14:56:41
+0 | -0
2 rak a ostatni : pokud mate jakykoliv dotaz, tak si predctete zaver prohlaseni. Inteligentni clovek pochopi, kde se da se mnou komunikovat.



see ya
TO RAK
19. 01. 2007 | 14:55:54
+0 | -0
kdyby jsi pozorne cetl, tak by jsi prisel na to ze to Petra neobhajuje...ale ze poukazuje na pravni chyby co pan Svoboda udelal (jesli to byl opravdu on)
rak
19. 01. 2007 | 14:43:53
+0 | -0
a proc tak najednou? ja tomu stejne neverim, neco vymyslet a pak to na nekoho hodit je cunarna..

Prosim muzete nekdo aspon na chvilku byt uprimny? proc tady nepise teda pan svoboda a neobhajuje to? proc to dela nekdo jiny??
shala
19. 01. 2007 | 14:37:00
+0 | -0
Myslim ze kazdy dela jak umi. V polictice jsou taky volebni kampane a tam jde o mnohem vetsi veci (na tenecni scene se ale jeste neobjevili, tak se tomu jenom divime). V DMA se ma sice hodnotit objektivne kdo jak v uplynulem roce valel, ale kazdy kdo se ankety ucastni si take preje vyhrat a podporit sam sebe. Ve finale rozhodnou prave lide, kdo vyhraje. A doufam, ze budou volit prave toho, kdo se jim v minulem roce opravdu libil. Ne proto, ze vyhraji vstupenky, ale proto ze je proste the best...btw takovych soutezi o vstupenky jeste bude...
pupudidů
19. 01. 2007 | 14:27:21
+0 | -0
to rak:

František Svoboda

marketing manager Orbitha

+420604937898



sám se ho zeptej jestli je to pravda nebo lez

stojí si za svým slovem...je to chlap
Petra
19. 01. 2007 | 14:18:41
+0 | -0
To Rak: Co presne je lez? Orbith marketing jsem zapomnela vymazat, kdyz jsem to prohlaseni komentovala. Tj. pro upresneni v mem prispevku nize jsou me nazory vzdy uvozeny pomlckou.
rak
19. 01. 2007 | 14:11:15
+0 | -0
je to lez, vsechno. sorry petro ale opravdu by me zajimalo co to je znacka orbith marketing?? nebo ze by nazev pozice? tak proc neuvedete jmeno, funkci a tel jak je to v normalni praci bezne??
Petra
19. 01. 2007 | 12:36:19
+0 | -0


Dovolte nám reagovat na prohlášení jistého Ozzbyho na serveru www poslouchej.net a dalších na www techno.cz o údajném zmanipulování a ovlivňování výsledků hlasování v anketě „Dance Music Awards“ ve prospěch DJ Orbitha v soutěží, která je určena pouze pro jeho fanoušky a příznivce, kterym byla zaslana informace o souteži.



Když se podíváme na výsledky loňského ročníku a na to kolik hlasů stačilo na vítězství DJ Luccy (409 hlasů), tak jsme si řekli, že zkusíme tento rok motivovat minimálně 1.000 fanoušků DJ Orbitha, aby se této soutěže a ankety zúčastnili, a tím dobrovolně podpořili našeho - vašeho favorita. Ano, je to náš oblíbenec a kamarád a proto jsme se jej rozhodli podpořit tím, že vás budeme motivovat k hlasování a účasti.



- to je od vas sice velmi slechetne, nicmene to nic nemeni na tom, ze se jedna o poruseni zákona (konkretne o nekalosoutezni jednani, navíc v rozporu s dobrymi mravy).



Dlouhodobým pozorováním a účastí na párty DJ Orbitha víme, že on tyto fanoušky a potenciál má, jen možná nevěděli o této anketě, příp. neměli ten správný důvod hlasovat. Tímto se Vás pokoušíme zmobilizovat a motivovat k účasti v této anketě. Našim cílem není vás lacině podplácet suvenýry a přesvědčovat vás že DJ Orbith je nejlepší!!! Chceme nasměrovat a motivovat k účasti v této anketě všechny fanoušky taneční scény, ale hlavně příznivce DJ Orbitha, kteří možná váhali, nebo o tom nevěděli.



- vybrali jste opravdu tu nejhorsi moznou cestu. Bylo by v poradku, kdybyste rozeslali zpravu, at vsichni hlasuji. Bez nabidek, bez vyher a hlavne bez vety "K podpore nominace Dj Orbitha", takhle je to cele spatne.



Ovlivňováním může být považováno také zveřejnění toho, jak hlasují ti, kdo se aktivně podílejí na chodu webové stránky www techno.cz.



- pokud vite, ze toto je také urcity druh ovlivnovani, tak jak jste si mohli dovolit vypsat takovou soutez??? To ze někdo z techna.cz napise svůj vyber je opravdu zanedbatelne, vzhledem k tomu, ze (posadka techno.cz promine) to nejsou zadne extremne zname celebrity a pokud někdo cte jejich reporty, tak stejne tusi, co a kdo se jim libi nebo nelibi… Hlavne oni svůj nazor prezentuji bez snahy presvedcit nekoho o tom, aby ho s nimi sdilel.



Na závěr snad jen tolik, že smyslem těchto anket je v pravou chvíli oslovit a připomenout se co nevíce skalním fanouškům.



- proc jste si tedy nevypsali vlastní anketu, když se v jejich smyslu tak vyznate? Vlastní ankete byste mohli udelat masivni kampan, vypsat ceny, cokoliv (ale je fakt, ze byste porad nemohli v ramci ankety propagovat jednoho DJ…)



Pokud si organizátoři a buřiči negativních reakcí představovali, že anketa proběhne v komorním duchu a klidu kolem nás, kdy občas nějaký fanoušek vyplní a odešle svůj hlas, tak musí být zklamáni, a to jednak proto, že zřejmě hlasuje mnohem více lidí než v uplynulém ročníku a navíc, anketa má celkem zajímavou mediální podporu – negativní i pozitivní.



- jste si vůbec vedomi, ze timto prohlasenim o ankete, kterou neporadate, opet porusujete zákon? Co třeba parazitovani na dobře povesti a jeji poskozeni hm?



Názor nechť si udělá každý sám.



Tolik na vysvětlenou od nás. V případě dotazů nás neváhejte kontaktovat na níže uvedeném emailu.



Žádná falešná slova a hlasy. A když anketa, tak s dárky a (skoro) pro všechny!!!

- toto uz jen pro uplnost - pouzitim tohoto sloganu porusujute zákon o regulaci reklami, Kodex reklamy a především prava spolecnosti Vodafone.



orbith.marketing@volny.cz



ceso - to sem trosku nepochopil..vztah subjektu "party in the house" nebo jak to je a dje si bral v potaz?

orbith.marketing@volny.cz

- ano brala. Z tiskoveho prohlaseni je prokazatelne, ze subjekt "party in the house" je s Dj Orbithem uzce spojen. A je to zrejme i z letaku samotneho. DJ Orbith je 1. cena a to by bez spoluprace s poradatelem souteze opravdu neslo…. Nastesti uprava nekale souteze je v tomto smeru hodne vstricna a narozdil od jinych oblasti naseho pravniho radu ji staci "selsky rozum" k tomu, aby poznala, ze je něco "spatne" a postihla to...
andrew w
19. 01. 2007 | 12:35:39
+0 | -0
ozzby: v rámci tý prevenci jste mu popřáli hluboký propad, což mi připadá "příliš" útočné, a to odstartovalo můj první příspěvek, jinak s upozorněním, že se Vám některá forma propagace nelíbí souhlasím, nesouhlasím s formou, kterou jste to udělali

PS: jinak si myslím, že se najde dost lidí, kterým se aktivita lidí z Orbithova okolí nebude líbit, takže to možná je medvědí služba

19. 01. 2007 | 12:03:26
+0 | -0
to andrew w: Ano, na snahu djs vyzvat fanousky k hlasovani v ramci svých stranek muzeme na netu narazit v mnohem vice pripadech. Proti tomu nemam absolutne nic - naopak me tesi jejich zajem o anketu. Pokud ale nalezneme něco, co nám prijde jako "příliš", tak na to v rámci prevence chceme upozornit, aby si o tom mohl udelat obraz kazdy sam za sebe. Opakuju tedy jeste jednou, ze je to nase prevence pred utoky, ktere by mohly po ankete nasledovat.
andrew w
19. 01. 2007 | 11:57:21
+0 | -0
to ozzby- upřímně řečeno, hodně bych se divil, kdyby se nenašel nikdo, kdo by chtěl výsledky ankety ovlivnit (ať už cílenou pr kampaní nebo kvalitním hraním) nějakým důraznějším způsobem tak jak to třeba udělali Orbithovi lidi (nevím jaký je mezi nimi poměr), takže si na tuhle formu, které sice nefandím, ale respektuji ji, budeme muset asi zvyknout. Celá tahle scéna je byznys a tak nastupují praktiky tomu úměrné a bojovat proti tomu je boj s větrnými mlýny.
Valmont
19. 01. 2007 | 11:31:46
+0 | -0
ve vyspelem svete se deje to, ze DJ maximalne umisti na svoje stranky logo s necim jako ... VOTE for .. a takova reklama mi pripadne pak korektni, ale tento pristup je ponekud usmevny. K vyjadreni manegementu, nebo marketingu Orbitha ... kdyz darky tak vsem, zni prinejmensim trapne, tak jako cela tiskovka. Snad bude v patek v ramci Elektry moznost se zeptat Orbitha, jak celou vec vnima.

19. 01. 2007 | 11:11:44
+0 | -0
To andrew w: Tato kyselá věta není názor celé redakce. Je to pouze názor šefredaktora a spolupořadatele ankety DMD 2006. Anketa DMA utrpěla během posledních let velké šrámy na důvěryhodnoti a naším cílem je anketu od letošního ročníku skutečně zprofesionalizovat. Nevím jak DMA vnímáš ty – můj názor je, že je pro scénu nesmírně důlezita. I proto se začala anketu nově pořádát společnost Fragile Line, s.r.o. aby se pod anketu nepodepisovalo pouze Techno.cz a Xmag. Letošní ročník jsme pojali jako nultý, o čemž se brzy sami přesvědčíte, až zveřejníme partnery a ceny pro hlasující.



Ale to jsem uplně odbocil od toho, co jsem chtěl napsat. Koumacké aktivity viz Orbit nebo Tripmain opět jen pomahají k tomu, ze po vyhlaseni vysledku budeme ze všech stran obviňováni, že je anketa neobjektivni, manipulovana apod. A proto tedy ta má kyselá věta v anotaci článku.



PS: Rád se na jakekoliv téma ohledně DMA pobavim osobně na warm up party v Abatonu 26.1.

19. 01. 2007 | 10:00:10
+0 | -0
..spatna reklama je taky reklama,ne?:) Ovsem i me je takove chovani proti srsti! Kazdy si rad prihreje tu svoui polovcicku, ale tohle je moc!
andrew w
19. 01. 2007 | 08:47:38
+0 | -0
cituji z Vašeho webu: "My však doufáme, že mu tato "motivace" zajístí jen hluboký propad."

Je toto názor celé redakce a vztahuje se ke komukoliv, kdo požádá o podporu při hlasování? Osobně se mi tato věta zdá nekorektní, udělejte článek, kde to rozeberte trošku víc než jednou kyselou větou.

A teď k akci samotné - osobně říkám, že se mi tato forma prosby o podporu pro DJe Orbitha nelíbí.

Rasty
19. 01. 2007 | 08:41:00
+0 | -0
je to trzni chovani
bastard
19. 01. 2007 | 06:52:44
+0 | -0
to Tonez: to sedí od někoho, kdo minule vyhrál objev roku taky hodně zajímavým způsobem :-D
dj Tonez:)
19. 01. 2007 | 02:42:00
+0 | -0
mě to přišlo jako docela dobrej vtip...a nikde přeci není napsáno že se anketa ovlivňovat nesmí tak nevim proč takovej rozruch. má to vyhrát Luca nebo Burian, neni to jedno? :) určitě příjemnější než ostatní DJs rozesílající SMS a maily žebrající o hlasy...

18. 01. 2007 | 23:21:13
+0 | -0
Na kachnu to nevypadá...je to i na techno.cz...no pardon ale tohle je uz fakt sila..
krysa
18. 01. 2007 | 20:56:22
+0 | -0
Nebo je to nejaka kachna, takze orbitha bych se na to zeptala :) zda o tom ví
Zobrazit další komentáře   >>
SOUTĚŽTE
Dance Music Awards - 6.4.2007 v Abatonu
1x tričko DMA a 5x 1 vstup na finální večer
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika