Ladida: Poslechnu si Lekebusche

Ladida: Poslechnu si Lekebusche

23. 01. 2007  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Ladida bude v únoru nepostradatelnou součástí Apokalypsy Celebration a tak néjen k této příležitosti s ní máme rozhovor. Zahraje Ladida tvrději, nebo její aktuálně oblíbený minimal?
Ahoj Lindo, než ti začnu pokládat tradiční otázky týkající se více či méně tvého vystoupení na Apokalypse, zajímá mne, jak bys zhodnotila uplynulý rok. Byl pro tebe v nějakém ohledu zásadní? Nebo lépe...stalo se v uplynulém roce něco významného, co ovlivnilo tvůj život? Přece jen je nejvhodnější doba na takovéto zamyšlení. 
Minulý rok byl úspěšný, procestovala jsem velký kus světa. Vystupovala jsem na Slovensku, v Německu, Rakousku, Španělsku, Itálii, Belgii, Lucembursku, Chorvatsku, Bosně Hercegovině, Srbsku, Brazílii, Austrálii a Číně. Připravila jsem svůj nový label article, na kterém vyjde v únoru první singl z připraveného alba. Naučila jsem se lépe surfovat na vlnách v oceánu.
 
Na taneční scéně se pohybuješ velmi dlouho, zažila jsi její začátky u nás. Jsi spokojena s tím, jakým směrem se vše vyvíjí? Kam se to podle tebe vlastně vyvíjí...?
Vyvíjí se to dobře, mám radost kolik nových producentů se vyrojilo a myslím, že přijelo hodně dobrých djů a kapel, které naši scénu obohatili. Spolupráce se sponzory funguje.
 
Proč dnes lidé chodí na párty? Myslíš, že chodí kvůli hudbě, jménům, které na akci vystoupí, nebo jen proto, že je to prostě in?
 Doufám, že kvůli hudbě
 
Teď bych se ráda dostala k našemu hlavnímu tématu...Apokalypsa. Co říkáš na line-up? Poslechneš si někoho z djs?
Line up je ok ,když budu mít čas poslechnu si Lekebusche. Kdybych mohla sestavit line up já, pozvala bych příště Ellen Allien.
 
Tento díl je ve znamení 25 narozenin...vzpomínáš si, jak jsi oslavila svých 25 let?
Myslím, že jsem někde hrála.
 
ladidaApokalypsa sice neslaví čtvrt století, ale 25. díl jedné akce je u nás docela rarita. Ty sama jsi na Apo již jednou hrála. Myslíš, že je tato párty něčím ojedinělá? Brněnských halovek bylo, je a bude hodně, a tato jediná si stále drží svůj standard, návštěvnost a dobré jméno...
Nemám pocit, že je hodně halových akcí, je fajn, že si tato akce udržela své publikum. Přeju, aby tomu bylo i nadále.
-           
Malinko odbočím. Jak bys popsala styl, který nyní hraješ? Která deska momentálně nesmí chybět ve tvém setu?
Mám docela široký záběr, hraju od minimalu až po techno. Bohužel minimal u nás moc nefunguje, zatím. Ostatně na mém příštím singlu si poslechnete jaký zvuk mám na mysli. 
 
Jak pokračuje tvá spolupráce s Nippem? Slyšela jsem něco o novém albu...
Nipp je šikovnej, udělali jsme 3 tracky a label Article máme společně.
 
A na závěr jedna osobní otázka...jako ženská se musím zeptat. Dá se skloubit kariéra úspěšné djky s rodinou? Nepřemýšlíš někdy nad tím, že bys chtěla mít děti a takový ten klasický rodinný život?
Stíhám obojí a zatím to funguje, mám partnera, co také cestuje, takže si rozumíme, jsme na stejné frekvenci a děti určitě chci mít, ale teď ještě ne,mateřský instinkt mi zatím nic neříká. Mám ještě pár cílů, které bych si přála realizovat;)
 
Co pro tebe vlastně znamená být djkou?
Je to moje cesta, jeden z důležitých smyslů mého života, naplňuje mě to, mám ráda tu výměnu energie mezi mnou a clubbery, baví mě poznávat nové lidi a kultury.

www.ladida.tv 

INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

APOKALYPSA CELEBRATION

Pátek 23. 2. 2007
Vstup: Předprodej 349 Kč, na místě 449 Kč
Vystupují:
Cari Lekebusch, Mark E.G, Torsten Kanzler, Christian Wünsch live, Carlos Rios live, Tobias Lüke aka O.B.I., Schimek, Breeth, Jerry, Misa Salacova, LaDiDa, Tvyks, Chris Sadler, Michal Poliak aka BB Mike, Hydrophonic
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
Apokalypsa Celebration - 23.2.
1x 2 V.I.P vstup a 2x 2 volný vstup
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika