Soutěž o dvoje stylové hodinky od GUESS

Soutěž o dvoje stylové hodinky od GUESS

11. 02. 2007  |  Autor: redakce  |  Komentáře (1)
Ve spolupráci s modní značkou Guess jsme připravili valentýnskou soutěž o dvoje luxusní hodinky. A pokud hledáš něco jiného, mrkni na jejich stránky www.temps-concept.cz, kde je možné vybrat si z mnohem více modelů.
guess

Zasoutěž si o jedny ze dvou originálních hodinek Guess


Značku GUESS Inc. založili v roce 1981 bratři, pocházející z jižní Francie – Paul a Maurice Marciano. Dnes je značka GUESS celosvětově rozšířená a známá, patří mezi největší módní světové výrobce a řadí se mezi top ten lifestylových značek.

První kolekce hodinek GUESS byla vytvořena v roce 1983.Tato značka má tudíž ve světě již více než dvacetiletou tradici, vyznačuje se vysokou kvalitou a určuje směr předních módních stylů a trendů.

guess

Mezi tváře GUESS patřily nejslavnější modelky nebo herečky – Paris Hilton, Claudia Shiffer, Naomi Campbell, Drew Barrymore, Laetia Casta i naše přední topmodelka Eva Herzigová. V současnosti značku GUESS prezentuje také slavná americká zpěvačka Kaci Brown, jejíž album Instigator je nazvané stejně jako model hodinek Guess, který sama navrhla.
V loňském roce se také poprvé Česká republika zúčastnila se svými finalisty celosvětového konkurzu Faces to Watch. Jednalo se o hledání nové tváře hodinek GUESS. Finalisty této soutěže si můžete prohlédnout na www.facestowatch.cz.

Nyní jsou hodinky značky GUESS na trhu již v 70 zemích světa v přibližně 12 000 maloobchodech a patří mezi ně i Česká republika. Katalog, ze kterého si můžete vybrat nejen hodinky, ale i šperky včetně prodejních míst, najdete na stránkách www.temps-concept.cz.

1 KOMENTÁŘ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
Nikkita
15. 03. 2007 | 11:17:34
+0 | -0
uverejnujete nekde, kdo vyhral souteze??? :-/
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika