Above & Beyond a Christopher Lawrence na řijnové Transmission

Above & Beyond a Christopher Lawrence na řijnové Transmission

15. 02. 2007  |  Autor: redakce  |  Komentáře (2)
Agentura United Music dnes uvolnila první informace k čtvrtému pokračování tranceové party Transmission a musíme říct, že její line up je víc než sympatický. Britští mágové Above & Beyond, Američan Christopher Lawrence a pomalu rezident, Markus Schulz. Doplní je Dj San v živém vystoupení se zpěvačkou Jan Johnston. Rozhodně je na co se těšit!
dj sanTak pojdmě se na ni podívat! Kromě tradičně unikátní produkce a show se i tentokrát můžeme těšit na celou řadu djských hvězd. První z nich bude holandský dj a producent San, kterého tentokrát uvidíme v živém vystoupení se zpěvačkou Jan Johnston. Hlas této okouzlující umělkyně zní v mnoha legendárních skladbách autorů jako Paul Van Dyk, BT, Tiesto, Paul Oakenfold, atd. Dj San aktuálně připravuje několik nových singlů, kterým právě Jan Johnston propůjčí svoje vokály, a nejen tyto uslyšíte na Transmission v živém podání.

marlus schulzDruhým umělcem, který si díky svým vystoupením na Transmission získal obrovskou popularitu u domácího publika, není nikdo jiný než Markus Schulz. Jeho stále rostoucí oblibu mimo jiné potvrzuje blížící se vyprodané vystoupení v pražském klubu Mecca. Markus  bude rovněž jedním z headlinerů legendární Trance Energy, která proběhne následující den v holandském Utrechtu. Jeho sety z obou Transmission si budete moci brzy poslechnout na našich stránkách.

above and beyondDalšími zahraničními hosty říjnové tranceové halovky budou tentokrát britští Above & Beyond. Tahle parta si během krátké doby vybudovala pevnou pozici ve světové djské a producentské elitě. Jejich aktuální album „Tri-State“ zabodovalo jak u odborné kritiky, tak nejširšího publika, a sklízí úspěch po celém světě a je jisté, že i u nás se budou chtít předvést v plné kvalitě.
 
                                         Christopher Lawrence - Freefall


christopher lawrenceNásledující jméno bude pak pro mnohé splněným snem. Američan Christopher Lawrence je bezesporu největším jménem současnosti, které reprezentuje severoamerický kontinent. Aktuálně 4. nejpopulárnější dj planety (DJ Mag Top 100) přijede poprvé do České Republiky, aby právě na Transmission předvedl své umění, které jej vyneslo mezi naprostou světovou djskou špičku. 

Tím však výčet hvězd jedné z nejočekávanějších tanečních událostí nekončí. V tuto chvíli se čeká na potvrzení posledního headlinera, který by měl být čtvrtým jménem ze světové TOP 20. Transmission tak opět představí jeden z nejsilnějších line-upů v historii domácích halových parties. S hvězdami říjnové Transmission vás budeme postupně blíže seznamovat.

Kromě hvězdné plejády djských jmen přijedou tradičně představit své Vjské umění holandští Vision Impossible. Vstupenky na Transmission budou v prodeji od pondělí 19.2. exkluzivně v síti Ticketpro.

www.transmission.cz  

INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

TRANSMISSION 4

Pátek 2. 11. 2007
Vstup: Předprodej 759 Kč
Vystupují:
Above & Beyond, Ferry Corsten, Scot Project, San, Jan Johnston, Christopher Lawrence
Další informace
2 KOMENTÁŘE
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:

18. 07. 2007 | 11:30:50
+0 | -0

Prodám 2 lístky

Prodám 2 lístky na Transmission za 440,- 1 ks. ( původní cena)

Bohužel v té době nebudu v Praze. Pište na mail, nebo na mobil 774324233
Mirek
15. 02. 2007 | 22:20:21
+0 | -0
Hezky pekněěěě!! Jestli mě nezničí fesťáky, tak dorazím!!
SOUTĚŽTE
Transmission - 2.11. Sazka Aréna
2 x 2 vstupy + CD Ferry Corsten a Transmission mixed by San
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika