Amazing City FAQ

Amazing City FAQ

22. 02. 2007  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Amazing City proběhne sice až za necelé dva měsíce, ale samozřejmě už nějakou dobu vzbuzuje mezi příznivci trancu hudebními novináři určitou zvědavost.

Proč si myslíte, že bude party Amazing City jiná? Čím bude odlišná třeba od Transmission?
Amazing City bude odlišná hned v několika směrech. První rozdíl, a ten zná už každý, je hvězdný line-up. Na této párty budou noví a "neokoukaní" umělci. Rozhodně nebudeme razit cestu "zvát dokola divácké jistoty". Dále nebudeme rozhodně šetřit na vizuální stránce. Připravujeme speciální design scény s vystupujícím DJem a tanečníky i špičkovou světelnou show, kde už nyní pracujeme na scénáři.

Jak již bylo několikrát řečeno, nabídneme přijatelné ceny na vysokokapacitních barech s velkým důrazem na nejoblíbenější drink, tedy vodka + redbull, kde počítáme s velmi příznivou cenou. Na Amazing City nebude k vidění žádný robot, žádné virtuální postavičky a podobné věci. Jdeme rozhodně cestou více lidskou. Důraz klademe také na komunikaci s návštěvníky. Například v místě akce bude možnost postěžovat si nebo třeba vyjádřit názor prakticky na cokoli. Po akci budeme na dotazy neúnavně odpovídat a problémy řešit.

Kdo bude dělat světelnou show a projekce? Plánujete nějaké speciality v tomto ohledu?
Celý design koncept navrhuje společnost Phase s několika dalšími designéry a jedná se o největší projekt, který byl zatím na halové párty k vidění. U Amazing City se jedná o komplexní projekt a podle toho to bude vypadat. Speciality rozhodně plánujeme a předpokládám do 14 dní některé představíme, včetně návrhu scény.

Myslíte, že máte šanci se prosadit, porazit konkurenci a být úspěšní? Domníváte se, že trance má v ČR budoucnost?
Zda máme šanci? Ano, tu má přece každý. Máme svou myšlenku a tu realizujeme. Jestli se trefíme do vkusu lidí, na to se nás zeptejte 14. 4. Trance budoucnost rozhodně má. Stává se totiž trendem a řekl bych i módou. Například nedávno jsem byl v jednom obchodě s počítači a tam "jel" Tiesto na plný pecky. Ptám se mladého prodavače, zda tady není náhodou fanclub Tiesta. On že ne. Ok, ptám se trochu škodolibě, zda se mu líbí i Markus Schulz, a on kdo to je? Dle mého názoru je jasné, že i díky drsnému marketingu se trance dostává k velmi široké veřejnosti. Tento trend myslím bude ještě gradovat.

Proč jste zvolili T-Mobile Arenu a ne jiný prostor?
Prostor pro akci, kde chcete poskytnout návštěvníkům maximální komfort a který má splňovat i technické požadavky, jsme usilovně dlouhou dobu hledali. Každý moc dobře ví, že Praha těchto prostorů moc nenabízí,
a proto jsme zvolili opravdu ten nejvhodnější, a to T-Mobile Arénu. Musím ale poodhalit, že v tuto chvíli již jednáme o novém, ojedinělém prostoru… 

Naznačíte alespoň nějaké informace k Amazing City 2. Kdy vůbec bude?
To je otázka, kterou nyní řešíme velmi intenzivně. Původní plán byl přelom podzimu a zimy. Nicméně v nedávné době se na našem trhu vyskytly jisté skutečnosti, které jsme museli okamžitě začít řešit. Bližší informace v tuto chvíli nemohu prozradit, protože jsou ve fázi vyjednávání. Jen prozradím, že po prvním díle bude další akcí Amazing City 2. Line-up a další informace se návštěvníci dozví velmi brzo a jistě budou příjemně překvapení.

V materiálech slibujete sexy tanečnice, ve V.I.P. dokonce lehce erotický program. Můžete prozradit víc?
Ano, pro Amazing City budou vybrány opravdu krásné sexy tanečnice od renomované agentury, které předvedou opravdu jiný go-go tanec, než jsme zvyklí. Navíc ve V.I.P. se bude jednat o opravdu erotický program, včetně stripu a lehce oděných tanečnic a možná i něco víc. :) Také se mohou V.I.P. návštěvníci nechat zlákat na ochutnávku vín od společnosti Grapeland s.r.o. Zkrátka V.I.P., jak se patří.

Co vám v současné době zabírá nejvíc času, v jaké fázi jsou přípravy? Museli jste řešit nějaké nepříjemnosti?
V tuto chvíli je nejvíce práce s finální fází mediální kampaně. Na druhém místě je jednoznačně příprava Amazing City 2. Problémy většího rázu naštěstí nejsou… Musím zaklepat. Jeden problém se ale vlastně vyskytl, ale týká se Amazing City 2, ale o tom již brzy v oficiální tiskové zprávě… 

www.amazingcity.cz

INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

AMAZING CITY

Pátek 13. 4. 2007
Vstup: online předprodej 550 Kč, na místě 650 Kč
Vystupují:
Paul Oakenfold, Judge Jules, Eddie Halliwel, Johan Gielen, Laydee Jane, Daniel Divoli
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika