Oficiální vyjádření - APOKALYPSA 25TH CELEBRATION

Oficiální vyjádření - APOKALYPSA 25TH CELEBRATION

25. 02. 2007  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Dalin Vajčner nám zaslal vyjádření Apokalypsa s.r.o. k pátečnímu 25. dílu akce Apokalypsa.

Ufff… Máme za sebou 25 dílů Apokalypsy a troufám si tvrdit, že dalších, minimálně 25 dalších epizod před sebou.

Jak jste se sami mohli na Apokalypse přesvědčit, gratulantů přišlo opravdu hodně a dav lidí se bavil na dvou stageích až do rána. Všechny avízované hvězdy, jako Cari Lekebusch, Carlos Rios, OBI, Torsten Kanzler, Christian Wünsch a Mark E.G. bez sebemenších problémů a k naší velké radosti dorazili a myslíme si, že každý ze sebe vydal opravdové maximum. Rádi bychom chtěli také věnovat díky naším skvělým riderům – Aleši Povrovi, Matuši Gajdošovi a Danu Juncovi za profesionální přístup a bezpečný running, který zajistili všem zahraničním djs, kteří nám tentokrát „obsadili“ hned tři letiště – Prahu, Vídeň a Bratislavu.

Pokud Vás zajímají „drby“ ze zákulisí – z mnoha pohledů asi největší hvězda večera, Mark E.G., si přál po svém příletu na Ruzyň, aby jej náš řidič zavezl na prohlídku Pražského hradu. Kdo by to byl řekl, že člověk, který sám věří tomu, že se do 90cm ledničky dá vejít, má takový zájem o kulturu české země.:)

Určitě bychom chtěli také poděkovat Robotechovi, který pomohl C. Riosovi se softwarovým problémem u jeho Live PA.

Všichni DJs se v sobotu a v neděli bez problému a včas dostali na své terminály na letištích a spokojeně odletěli plni dojmů a zážitků, které nás jako vždy velmi těší.

Máme za sebou díl, který měl ukázat „průřez“ technem a hardtechnem a my věříme, že se vám líbil. Tento díl jsme si dali také více záležet na zvukové aparatuře, která byla posílená na každé straně o další kus systému Nexo. Zde bychom chtěli poděkovat firmě Marcel Audio a celé jeho crew, která před každým vystoupením konzultovala s DJem jeho individuální požadavky, zda zvuk odpovídá tomu, co chce, jestli nepotřebuje předělat dj techniku apod. Pro fanoušky DJ setů máme také dobrou zprávu, zajistili jsme pro vás zvukový záznam všech DJs, kteří na Apokalypse vystoupili (včetně druhého podia), tak se těšte!

Jak jste si určitě všimli, tento díl jsme nějak výrazně vizuálně neměnili, a to záměrně…  Chtěli jsme aby vše bylo tak, jak už Apokalypsu znáte a jak jste ji vždy rádi viděli. A proč? Protože nás čeká v červnu určitá změna, troufáme si tvrdit, že bude k lepšímu. J

Co se týká příštího, červnového dílu – v tuto chvíli zatím nebudeme ještě nic zveřejňovat ani potvrzovat , jen můžeme zatím říct, že v současné době řešíme poslední maličkosti a detaily ve smlouvách s DJs , sponzory a vůbec připravujeme podrobnosti týkající se celého 26. dílu Apokalypsy, včetně vizuálních změn, umístění pódia apod.

Děkujeme, že jste nám dodali energii, kterou jistě budeme do dalších 25ti dílů potřebovat, a pamatujte, že 22.6.2007 na Vás čeká další výjimečná Apokalypsa a my se budeme ze všech sil snažit, aby byl tento nadcházející díl ještě lepší, originálnější a zajímavější, než kdykoliv předtím! 

Za Apokalypsa s.r.o. Dalibor Vajčner

INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

APOKALYPSA CELEBRATION

Pátek 23. 2. 2007
Vstup: Předprodej 349 Kč, na místě 449 Kč
Vystupují:
Cari Lekebusch, Mark E.G, Torsten Kanzler, Christian Wünsch live, Carlos Rios live, Tobias Lüke aka O.B.I., Schimek, Breeth, Jerry, Misa Salacova, LaDiDa, Tvyks, Chris Sadler, Michal Poliak aka BB Mike, Hydrophonic
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
Apokalypsa Celebration - 23.2.
1x 2 V.I.P vstup a 2x 2 volný vstup
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika