Tráva ovládl Meccu

Tráva ovládl Meccu

01. 03. 2007  |  Autor: krysicka  |  Komentáře (0)
Už nějaký ten pátek se každou středu v klubu Mecca můžete bavit na party s nulovým vstupným až do časného rána za hudebního doprovodu předních českých djs. Residentem těchto Střed Gratis je sympatický dj Lafayette, který si tentokrát přizval legendu taneční scény, dje Trávu.

Někdo, kdo pracuje na směny jako já a nemívá vždy volný víkend, zato však má volno i ve všední dny, si může díky takovým akcím uprostřed týdne prožít „propařený víkend“. A je zřejmě spousta takových lidí, alespoň tomu nasvědčuje vždy plná Mecca o středečních večerech, nebo Roxy každé pondělí.

Ze svých zkušeností už dávno vím, že nemá velký smysl navštěvovat pražské kluby brzy po otevírací době. V Mecce to platí dvojnásob, a tak jsem se v ní před půlnocí objevila málokdy. Tentokrát mi však něco říkalo, že pro tento večer tomu bude jinak.

dj Tráva

I když měl dj Tráva hrát v jednu hodinu ranní, kolem půl dvanácté už nebylo v klubu k hnutí. Za gramci jsem zahlédla pro mě neznámý obličej, dle line-upu soudím, že dj Adnene, zbylé dva vystupující bych si jen těžko spletla.

Vzpomněla jsme si na stránky klubu www.mecca.cz kde stálo, že každá dívka či žena dostane do půlnoci míchaný drink zdarma. Rozhodla jsem se tedy, že této nabídky využiji. Než jsem se však u dvou barů dozvěděla, že tato akce je pouze na baru, na který jsem šla jako poslední, a v obrovských davech si vystála frontu, ručičky hodinek už hlásily pár minut po půlnoci. Reklama klamavá není, ovšem kdo pozdě chodí, sám sobě škodí.

dj Trava - Mecca

Hodinu po půlnoci byla znát nedočkavost na všech návštěvnících klubu. Natěšeně jsme všichni očekávali toho, kvůli komu sem z nás přišel každý, snad kromě náhodně zabloudilých cizinců. První deska a snad každý by i se zavázanýma očima poznal, že stojí za gramofony právě on, mixážních pultů šampion, dj Tráva.

Trávův set byl pro mě návratem do minulosti! Často říkám, a nejen já, že party už nejsou co bývaly. Jednou za čas se ale poštěstí a mám pocit, že se čas vrátil o pět let, atmosféra je úžasná, dj si to užívá stejně jako každý z publika. Přesně tenhle pocit jsem měla ve středu. Na zdánlivě odpočatém a usměvavém Trávovi bylo vidět, že to co hraje ho baví minimálně tak jako nás. Ta atmosféra, co byla ve středu v Mecce pro mě byla téměř zapomenutá a je těžko popsatelná, ale řekla bych, že každý to cítil jako já.

Mecca

Měla jsem velkou potřebu vykonat potřeba malou či si dojít koupit pití, ale nechtěla jsem parket opustit ani na pár minut. Jakoby mě držel magnet. Takže jsem celý set vydržela se spokojeným úsměvem na tváři tancovat a na všechny své potřeby brzy zapomněla. Během toho mého spokojeného povykování a poskakování jsem si vzpomněla na Significant other, jejich společné hraní a desku Mongolové a prostě všechny ty dávné party, které se mi díky tomuto setu vybavovaly jak na běžícím pásu. Určitě bych nebyla sama, kdo by uvítal nějaký další jejich počin.

Trávův set byl pro mě explozí mé energie a tak jsem Lafayettův set už proseděla, nebo spíše jen část, protože jsem Meccu brzy poté velmi spokojená až téměř dojatá opustila a budu ráda, když ho brzy najdu na line-upu třeba i nějakého jiného pražského klubu, abych si zopakovala tuhle neobvykle výjimečnou atmosféru.

Mecca people

foto: Vítek Höfer 

0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika