Dj Preach: Nemohl jsem zkrátka odolat...

Dj Preach: Nemohl jsem zkrátka odolat...

04. 03. 2007  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Krom Erica Prydze je headlinerem druhého dílu Cybertronicu i Dj Preach, který kvůli této party dokonce odsunul své hraní v Maroku a jako jeden z důvodů uvádí, že nemohl odolat nabídce zahrát si na party ve svém druhém domově. Pojďme na rozhovor.
Ahoj! Pořadatelé jsou velmi rádi, že se povedlo zrealizovat tvé vystoupení na party Cybertronic II. Čemu vděčíme nejvíc za odsunutí hraní v Maroku?
Nemohl jsem odolat nabídce zahrát si na party ve svém druhém domově. Navíc na akci Cybertronic, obzvláště po skvělých referencích na první díl. Udělal jsem tedy všechno pro to, abychom přesvědčili promotéry v Maroku o přeorganizování tour.

Předpokládám, že se ono turné neruší? Kdy Tě tamní fanoušci uslyší náhradou za 30.3.?
Po turné v Kolumbii a Kanadě, tedy letos v dubnu.

Jakou hudbu si pustíš v autě, nebo v soukromí domova? Nemáš třeba někdy potřebu odbočit úplně od elektronické taneční hudby?

Občas si pustím Depeche Mode, nebo Coldplay. Je pro mě hodně důležité poslouchat i jiné žánry, protože tím získávám inspiraci k další produkci. Ale úplně odbočit od taneční hudby? Nikdy!

Jsi na stejné hudební vlně i se svoji polovičkou? Chodíte například společně na parties, resp. bereš přítelkyni s sebou po turné? Přijedeš s ní na Cybertronic?
Ano, přítelkyně poslouchá také elektronickou hudbu.. Navíc je také djka, takže pokud je ona v Evropě, anebo já v Asii, jde se mnou na hraní a naopak. Na brněnské Rondo se ale bohužel nedostaví, jelikož má v tu dobu hraní ve své zemi.

A co rodiče? Jak se kdysi stavěli k tvému koníčku? Byli se třeba někdy podívat do klubu a poslechnout si tvůj set? Nezabraňovali ti třeba někdy v tomto relativně nezdravém stylu života?
V prvé řadě bych chtěl předeslat, že vedu velmi zdravý způsob života - skoro nepiji tvrdý alkohol, hodně spím, zdravě jím a chodím do posilovny. Rodiče mě vždy plně podporovali, a pokud vystupuji v Quebecu, otec mě občas doprovodí do klubu. Nikdy tam ale nevydrží moc dlouho. Moje hudba se mu sice líbí, je na něj ale příliš hlasitá a neumí na ni tancovat

dj preach

Vnímáš nějak fakt, že noční život s sebou nese i spoustu zdravotních rizik? Bojuješ proti tomu třeba vitamíny apod.?
Po letech strávených v klubech, zjišťuji, že zakouřené prostředí v nich dost negativně ovlivňuje moje dýchání. Ale pokud vede člověk zdravý způsob života, může přežít nekonečné hodiny trávené nad produkcí hudby ve studiu. Pití alkoholu, kterému se ale občas nevyhnu, může způsobit docela zajímavé výkyvy režimu, naštěstí se to ale neděje často 

Jak se stavíš k hojné přítomnosti nejrůznějších omamných látek na parties? Především mám na mysli u mládeže. Pomáháš si i ty sám něčím podobným při hraní?
Taky jsem byl mladý, samozřejmě  Ale teď už si nic nedopřávám, užívám si tak vystoupení daleko víc. Všeobecně je těžké vyhnout se omamným látkám na akci, a myslím si že mladší lidé by měli být opatrnější, přece jen je v tom hodně rizik!

Jak vlastně probíhá tvůj denní život, když zrovna nejsi v klubu?
Můj denní režim? Dopoledne vstanu, dopřeji si vydatnou snídani a jdu do studia. Tvrdě pracuji, u toho pokecám s Mikem (M.Poliak), s nímž máme studio společně. Potom jdeme do posilovny, na oběd a pak hned zpátky do studia na produkci hudby. Následuje večeře, občas film apod. Pokud jsem na turné, nedělám v týdnu většinou nic než relaxaci na hotelovém pokoji, k tomu bazén, oblíbené drinky, internet atd 

Zažil si někdy vystoupení Erica Prydze na živo? Líbí se ti jeho styl veselého, ale zároveň tvrdého electro-houseu?
Ne, osobně jsem ho živě nezažil, ale vím, že je to výjimečný producent a talent. Jeho styl nemá chybu, je to mr.DJ !!!

Klasika nakonec, co bys vzkázal návštěvníkům haly Rondo, kteří třeba jen kvůli tvému vystoupení dorazí?
Myslím, že by neměli chybět, protože jsem pracoval tvrdě na spoustě svých nových tracků a těším se na lidi z Brna i všechny ostatní !!!  Vždy si hraní v ČR maximálně vychutnávám.

 
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

CYBERTRONIC II.

Pátek 30. 3. 2007
Vstup: Předprodej 350 Kč, V.I.P. 690 Kč
Vystupují:
Eric Prydz, Filterheadz (BE), Fred Baker (BE), Filterheadz (BE), Dandy (HUN), LayDee Jane, BB Mike, Orbith, Preach, Budai
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
Soutěž s Cybertronicem II.
1x vstup + sada od Pepsi kšiltovka, trenýrky, tričko a klíčenka)
Soutěž se Cybertronicem
2x vstup + 2 certifikáty opravňující držitele k bezplatnému odběru zpáteční autobusové jízdenky na linku Student Agency express a to do zemí : Švédsko, Německo, Švýcarsko, Rakousko, Itálie, Maďarsko
Cybertronic II. - 30.3.
4 x 1 volný vstup
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika