Po roce na Trance Energy 2007

Po roce na Trance Energy 2007

08. 03. 2007  |  Autor: Honzin  |  Komentáře (6)
Uplynul přesně rok, dva týdny a pět dnů, a naše početná výprava se opět sešla v nekřesťanský čas (dvacet minut před půlnocí) u autobusového nádraží na Florenci na zastávce „0“. Tentokrát se nás sešlo třináct, co jsme jeli autobusem, zbytek dal přednost letadlu nebo vlastní automobilové dopravě. A jak bylo?
Cesta byla daleká
Uplynul rok, dva týdny a pět dnů, a naše početná výprava se opět sešla v nekřesťanský čas (dvacet minut před půlnocí) u autobusového nádraží na Florenci na zastávce „0“. Tentokrát se nás sešlo třináct, co jsme jeli autobusem, zbytek dal přednost letadlu nebo vlastní automobilové dopravě. Před sebou jsme měli plánovaných patnáct hodin a padesát minut jízdy, což je normálně samo o sobě dost unavující. Při nástupu jsme si hned všimli, že s námi cestuje i holandský zájezd studentů a k naší smůle měl stejnou destinaci jako byla naše. Po prohození pár slov nám bylo sděleno, že mají za sebou náročný týden cestování po České republice, což dle mě mělo za následek urychlení dopravy do místa určení, protože vedoucí profesorka tohoto zájezdu několikrát hovořila o příjezdu s naší stevardkou, a neustále jsem v rozhovoru slyšel, v kolik že budeme v Utrechtu, že jsou opravdu unaveni. Takže místo plánovaného příjezdu v 15:50 jsme na místě byli už v 13:30. Kdybych byl normální turista, tak bych proti tomu nic nenamítal, ale takhle jsme měli před sebou sedmihodinové čekání do začátku párty.

trance energy

Jako turisté
Nelenili jsme a využili času jako správní turisté. Prošli centrum malebného Utrechtu protkaného říčními kanály, květinovými trhy a krásnými chrámy. K Holandsku samozřejmě patří i větrné mlýny, kavárny a coffee shopy, u kterých jsme se rovněž zastavili a nahlédli, jak vypadají uvnitř. Zbytek volného času jsme věnovali návštěvě místních restaurací za účelem večeře. S blížící se osmou hodinou jsme naše plány směřovaly k vlakovému nádraží, kde jsme měli plánovaný sraz s našimi přáteli, kteří přijeli z letiště Amsterdamu. Odtud naše kroky vedly k velkému výstavnímu komplexu hal, jež se na dnešní večer proměnil ve čtyři velké kluby. Po tom, co jsme obešli celý areál, nás u vchodu zarazila obrovská fronta - být v České republice, tak věřím tomu, že je to minimálně na jednu hodinu, ale tady jsem byl mile překvapen. Holanďané jsou ukáznění a neviděl jsem jediného člověka, který by měl v úmyslu tuto obrovskou frontu předběhnout. Přesně v devět se otevřela hlavní vchodová brána do prostoru halového komplexu. Celá tato fronta byla na kontrolu lístků, která probíhala opravdu velmi rychle, takže jsme nebyli nijak významně zdrženi. Poté následovala další menší fronta na klíčky od skříňky pro uložení nepotřebných věcí, batohů atd. a posledním zdržením byla fronta složená ze tří až pěti lidí na kontrolu při vstupu do prostoru párty. Kontrola byla velmi důkladná, prohledání kapes, ukázaní fotoaparátu (klidně i vyndání baterek) u někoho dokonce proběhla i kontrola občanského průkazu. Myslím, že takto by to mělo právě probíhat, celé toto „čekání“ nám zabralo necelých 20minut, bez tlačení, předbíhání a žádných konfliktů, ale bohužel to neovlivním.

Tak se jdeme podívat, jak se dělá párty s ID-T!
První naše kroky vedou k buňkám, kde se smění peníze za žetony a pokračujeme dál směrem ke stage. Jako první procházíme přes Hardstage, kde hraje Ton TB, spíše se rozkoukáváme, co je nového po roce, co se přidalo na efektech a osvětlení. K mému překvapení je to tak téměř nastejno s minulým rokem. Moc se nezdržujeme a pokračujeme postranním průchodem k Clubstage, kde předvádí své umění Dazzle (Re:Locate – Rogue). I když bych rád zůstal, táhne mě to na Mainstage, ale ještě cestou se zastavím ve Futurestage, kde jako první hraje Menno De Jong a slyšíme tóny Duderstadt & Anita Kelsey – Smile, což je pro mě velmi příjemná melodie. Co se týče osvětlení a efektů, mně přijde tato stage jako malinko zanedbaná, sice jsou tu promítací plátna, pár světelných efektů, ale oproti ostatním je tady toho opravdu o poznání méně. Prošli jsme snad vše, co šlo, a poslední, co zbývalo ke shlédnutí, byla Mainstage, kde akorát hrál mladík holandské krve z rodné stáje mistra Tiësta Blackhole Recordings Phynn a bylo na něm vidět, že si velmi užívá dané příležitosti zahrát si na tomto eventu. Jeho set jsem neslyšel celý, ale to, co jsem z toho slyšel, byla jeho produkce, a ta stojí opravdu za to - Phynn – Lucid, je pro mě opravdu velká srdeční záležitost, při které mi přišlo, že se poprvé roztleskala celá Mainstage. Rozloučil se také svou produkcí, a to Phynn - This Is The Time. Po zakončení svého setu sklidil velký ohlas od publika. Pak zhasla světla a poprvé jsem viděl intro letošního vydání trance energy, které se neslo v duchu životního prostředí.

trance energy

Bohužel jsem si šel poslechnout, co se odehrává na Clubstage, jelikož Sander u nás letos bude na Sensation White, takže letos o něj nebudu ochuzen. Z mainstage na Clubstage, i když podle plánku byly vedle sebe, jsem musel obejít celý areál, ale zas tak dlouhá procházka to nebyla, takže jsem zas až tak moc z setu od Ron van den Beukenena nepřišel. Hrál část své produkce nebo své remixy jako třeba Grooveyard - Mary Go Wild (Ron van den Beuken remix) a Ron van den Beuken - Sunset (Ron van den Beuken Remix). Při tracku Club Scene Investigators - Direct Dizko (Sander van Doorn remix) snad celá stage skákala, no aby ne, tento track podle mě snad zabere vždy a všude, a o letošní hymně Joop - The Future snad ani nemluvě. Jako další se zde představil legenda všech holandských akci Dj Jean, který je snad nedílnou součástí Trance Energy a v roce 2005 byl i na Sensation White. Tento pán ví, co je to show - je to opravdu showman, a to co dokázal během dnešního večera bylo výborné. Hrál jeden track lepší než druhý: Alex M.O.R.P.H. & Rank 1 - Life Less Ordinary, Randy Katana - Play It Louder, Rank 1 - Beats@Rank-1.com, S.O Project - Direct Dizko (SvD remix); k tomu není co dodávat, prostě jedna klasika vedle druhé, a bylo vidět, že to baví nejen jeho, ale i lidi kolem. Snažil jsem se být co nejdéle to šlo, ale nechal jsem si uniknout pár posledních tonů posledního tracku, protože se čas nachýlil k 1:45 což znamenalo live vystoupení na Mainstage Joopa s Leonem Bolierem, během něhož odehráli očekávaný track Joop - The Future. Měli k tomu i dobrou projekci a osvětlení, což tento live act vyzvedlo a od publika za něj samozřejmě sklidili velký potlesk. Ve dvě následovala těžká volba mezi Paulem Oakenfoldem, Rank 1 a Scot Projectem. U mě to na plné čáře vyhrál hardstylově laděný Scot Project. Shlédnout jeho vystoupení jsem již chtěl od té doby, co jsem se dozvěděl line-up pro letošní rok. Slyšel jsem ho již dvakrát (Street Parade – Zuerich, Trance Energy – Utrecht) a ani jednou mě nezklamal, což splnil i tento večer. Zahrál od Marcela Woodse - Advanced (Scot Project's Set You Free Mix) a ke konci se rozloučil s Tiësto – Lethal Industry (Scot Project Remix). Čas na hodinkách ukazoval zatím 3:15 a ještě čekala další jména jako Cosmic Gate, Marcel Woods, Randy Katana, Cor Fijneman, Talla 2XLC, ale už jsme neměli moc sil a tak jsme se šli s bráškou občerstvit ke stánkům a nabrat nové síly. V malé chill-out jsme našli videohry na odreagování a pak při další obchůzce jsme našli příjemné polštáře, do kterých jsme se pohodlně na chvíli uvelebili.

Škoda, už to pomalu končí
Po zregenerování jsme už jen tak procházeli mezi stagemi a zůstávali tam, kde nás to zrovna bavilo nejvíc, a to až do 5:45, kdy na Mainstage jako poslední převzal kormidlo mistr legenda Trance Energy z rodné stáje mistra Tiësta Blackhole Recording - Johan Gielen. V tu chvíli, než začal svůj set,se na projekci zobrazilo:

Last movement identified - All power resources are set - Reboot of total system will take a few seconds... A průvodní ženský hlas oznámil Prepare to dance – Give it up for Johan Gielen!



Publikum ho vřele přivítalo a Johan spustil hned svou produkcí Johan Gielen – Magnitude. Pak následovaly další skvělé věci jako je Kay D. Smith & Marc Tall pres. Passive Resistance - Praiseworthy Tunes, The Thrillseekers – Synaesthesia, Cosmic Gate - Analog Feel,Tiësto - Flight 643 (Richard Durand Remix), Cygnus X - Superstring (Rank 1 Remix). Při Rank1- Airwave došlo i na tradiční rozsvícení zapalovačů. Jako přídavek zahrál Da Hool - Meet Her At The Love Parade, ale ani po tom ho publikum nechtělo pustit. Tak oznámil že už pustí opravdu poslední track. Všem clubberům, co dorazili, moc poděkoval a popřál těm příchozím z větších dálek šťastný návrat domů. Jako poslední track zvolil Cygnus X - Superstring (Rank 1 Remix), což je hymna Trance Energy z roku 2000. Jeho vystoupení bylo pro mě výbornou tečkou na závěr letošní Trance Energy.

Sice výzdoba a světelné efekty oproti loňskému roku pro mě výrazně slabší, ale hudebně laťka tohoto eventu je pořád velmi vysoko. Nikdo nikam nepospíchal, nikde se netlačil v žádné frontě, žádný stres. Takhle bych si to představoval u nás někdy. Ceny na baru byli sice v přepočtu na naše velké, ale když se takhle cestuje, tak pak člověk nekouká ani kolik že tam vůbec utratil. Po východu z výstavního komplexu nás čekalo úmorné čekání na autobus zpět do České republiky. Po necelých šesti hodinách jsme se dočkali a před námi byla jen jízda autobusem, kterou jsme všichni většinou prospali. V Praze na Florenci jsem se ocitli v 5:10 a rozloučili se s celou skupinou se slovy od Johana Gielena: ID&T did it again!

trance energy

Main Stage

22:00-23:15 Phynn

Mono - Make A Difference (Swen Weber Remix)
Cosmic Gate - Analog Feel (Livecut Remix)
Dada Life - The Great Fashionista Swindle
Cosmic Gate - Should've Known (Wippenberg Remix)
Richard Durand - Inside My Brain (Phynn Edit)
Ron van den Beuken - Alcatraz (Robert Burns Remix)
Duderstadt & Anita Kelsey - Smile (Duende Dub Mix?)
Lemon & Einar K - Hope
Phynn - Lucid
Marc Marberg With Kyau & Albert - Megashira
Phynn - Close Encounter
Phynn - C U Smile (Extended Club Mix)
Phynn - This Is The Time
Niels van Gogh vs. Eniac - Pulverturm 2.0 (Richard Durand Remix)

23:15-00:30 Sander van Doorn
01. Sander van Doorn - Back By Any Demand
Kingston Project - King Of My Castle (Dub Mix)
Marc Marberg With Kyau & Albert - Megashira
Sander van Doorn - Riff
Junkie XL - Beauty Never Fades (Remix)
Gleave - Needle Juice
Dada Life - The Great Fashionista Swindle
Jamaster A - Bells Of Tiananmen (Airbase Remix)
Re:Locate vs. Cliff Coenraad - We Feel (Re:Locate Mix - SVD Edit)
Randy Katana - Another Wave
JamX & De Leon - Elektrisch (Mark Sherry's Outburst Remix)
Leon Bolier vs. Astrid - Crazy People (Alternative Mix)
Sander van Doorn - Grashopper
Meck feat. Dino - Feels Like Home (Marco V Remix) (possibly last tune)

00:30-01:45 Markus Schulz
01. Andy Moor vs. Orkidea - YearZero (Markus Schulz Special TE Remix)
02. Marc Marberg With Kyau & Albert - Megashira
03. Genix & Mark Illiffe - Decoy ?
04. DJ Governor pres. Orion - Gobstice
05. Bart Claessen - Playmo (1st Play)
06. Nic Chagall - What You Need (Hard Dub Reedit)
07. Antidote - Freeze Me
08. Rex Mundi vs. Ronski Speed - The Perspective Space (Markus Schulz Mashup)
09. Way Out West - The Fall (Richard Durand Remix)
10. Remo-Con - Cold Front (Bart Claessen Remix)
11. Markus Schulz pres. Elevation - Clear Blue (Markus Schulz Special TE Remix)
12. D-Factor - Mystique
13. Dave 202 - Generate The Wave
14. Markus Schulz & Departure With Gabriel & Dresden - Without You Near (Alex M.O.R.P.H.'s Sacred Light Remix)
15. Markus Schulz vs. Chakra - I Am
*Complete tracklist thanks to tiestoinmix. YearZero was only a little intro though, wasn't it? Imo it shouldn't be credited as an own track.

01:45-02:00 Joop & Leon Bolier LIVE
01. Joop - The Future
02. Joop - Act Of God
03. Joop - The World
04. Leon Bolier pres. Precursor - The Navigator (Trance Energy Edit)

02:00-03:15 Paul Oakenfold
01. Armin van Buuren - Rush
02. Gabriel & Dresden - Dangerous Power
03. Kuffdam & Plant - Dream Makers ?
04. Oakenfold - Southern Sun (new remix?)
05. Thomas Bronzwaer - Close Horizon (Giuseppe Ottaviani Remix)
06. ID
07. ID
08. Yves Deruyter? - Born Slippy
09. ID
10. Push - Universal Nation
11. ID
Jeckyll & Hyde - Frozen Flame (Remix)
Fred Baker - Total Blackout
Alfa - Sacrosanct

03:15-04:30 Cosmic Gate
01. Armin van Buuren vs. Rank 1 - This World Is Watching Me (Cosmic Gate Remix)
02. Cosmic Gate - Analog Feel
03. ID (Sounded like remake of something. Can't remember if this was Fly Away or another one)
04. Ferry Corsten - Beautiful (Ferry Corsten's Flashover Mix)
05. Cosmic Gate - Should've Known (Wippenberg Remix)
06. ID
07. ID
08. Niels van Gogh vs. Eniac - Pulverturm 2.0 (Richard Durand Remix)
09. Nic Chagall - What You Need (Hard Dub Reedit)
10. Cosmic Gate - Conciousness
11. Cosmic Gate - Human Beings
12. Perpetuous Dreamer - The Sound Of Goodbye (Nic Chagall Remix)
Vincent de Moor - Fly Away (Nic Chagall / Cosmic Gate Remix)
Rank 1 - Airwave (Was it the Tatana/Tyas remake?)
Carlos - The Silmarillia (Leon Bolier Remix)
Federico Franchi - Cream

04:30-05:45 Marcel Woods
Joop - The Future (w/Advanced Acapella)
Marcel Woods - Accelerate
Marcel Woods - Advanced
Marcel Woods - Cherry Blossom
Marcel Woods - Don't Tar Me With The Same Brush
Marcel Woods & CLS - Can You Feel It
Type1 feat. Liz Cirelli - Satisfy
Meck feat. Dino - Feels Like Home (Marco V Remix)

05:45-07:00 Johan Gielen
01. Johan Gielen - Magnitude (2007 Intro Remake) (Not official title)
02. ID
03. Alex M.O.R.P.H. vs. Rank 1 - Life Less Ordinary
04. ID
05. Sonic Inc - The Taste Of Summer (Fire & Ice Remix)
06. Kay D. Smith & Marc Tall pres. Passive Resistance - Praiseworthy Tunes (Hoipolloi Mix)
07. The Thrillseekers - Synaesthesia (DJ Choose Bootleg Remix)?
08. Cosmic Gate - Analog Feel
09. Tiësto - Flight 643 (Richard Durand Remix?)
10. Rank 1 - Airwave 2006 (Or what the hell it's called)
11. Cygnus X - Superstring (Rank 1 Remix)
12. Da Hool - Meet Her At The Love Parade (Remix)
13. special track added Cygnus X - Superstring (Rank 1 Remix)

Future Stage

22:00-23:15 Menno de Jong
01. Jonas Steur feat. Jennifer Rene - Falling Into Pieces
02. ID
03. Nic Chagal - What You Need (Hard Dub Reedit)
04. Duderstadt & Anita Kelsey - Smile (Duende Dub Mix)
05. Menno de Jong pres. Myth - Sjamaan
06. First State - Evergreen
07. ID
08. Re:Locate feat. Menno de Jong - Spirit
09. Thomas Bronzwaer - Close Horizon (Giuseppe Ottaviani Remix)
10. ID
11. Primer - Everlast
12. Mark Otten vs. Carrie Skipper - So Serene vs. Times Goes By (Menno de Jong Remix)
Menno de Jong pres. Sayla - Majestic

23:15-00:30 Mark Norman
01. Cass Fox - Touch Me (Mike Koglin vs. Jono Grant Remix)
Mark Norman pres. Celine - Colour My Eyes (Global Experience Remix?)
Sasha - Xpander (Mark Norman Remix)
iiO - Rapture (Remix?)
BT - Somnubalist (Mark Norman Remix)
johan Gielen - Relevations

00:30-02:00 Serge Devant
Marco V - Good (Remix)
Andy Moor vs. Orkidea - YearZero (Andy Moor's First Light Mix)

02:00-03:15 Ronald van Gelderen
01. DJ Remy & Roland Klinkenberg - Till Ya Drop!
Cosmic Gate - Should've Known (Wippenberg Remix)
Ronald van Gelderen - This Way (LIVE!)
Ronald van Gelderen - Realize (LIVE!)
Paul Woolford pres. Bobby Peru - Erotic Discourse (Remix) (Last tune)

03:15-04:30 Gareth Emery
Lange vs. Gareth Emery - Another You, Another Me
Albert Vorne - Formentera What (Gareth Emery Remix)
Boosta - Dance Is Dead (Tocadisco Remix)
Activa - Genetic (Original Airflow Mix)
Gareth Emery - Mistral (last tune)

04:30-05:45 Joop
Splitscreen - Boomblasta (Joop vs. Leon Bolier Remix)
Leon Bolier vs. Astrid - Crazy People (Alternative Mix)
Joris Voorn - MPX 309
Leon Bolier - ID
Bolier & Coenraad - Mighty Ducks
Leon Bolier pres. Inner Stories - Beyond
*3 bottom ones were the last tunes which were spun by Leon

Club Stage

02:00-03:15 DJ Dazzle
Re:Locate - Rogue
DJ Dazzle - Pushing
Niels van Gogh - Pulverturm (Richard Durand Remix)
Re:Locate vs. Steur - Nasty
Club Scene Investigators - Direct Dizko (Sander van Doorn Remix)
DJ Dazzle - Shadow Dancing
Abel Ramos - Electro Fun (E-Craig Remix)
Armani & Ghost - Airport (Essential DJ Team Remix)
Club Scene Investigators - Direct Dizko (Sander van Doorn Remix)

23:15-00:30 Ron van den Beuken
Tiësto - Adagio For Strings
Tiësto - Lethal Industry (Richard Durand remix)
Grooveyard - Mary Go Wild (Ron van den Beuken remix)
Way Out West - The Fall (Richard Durand remix)
Joop - The Future
Club Scene Investigators - Direct Dizko (Sander van Doorn remix)
Tiësto feat. Maxi Jazz - Dance4Life (Sander van Doorn remix)
Ron van den Beuken - Sunset (Ron van den Beuken Remix)

0:30 -1:45 DJ JEAN
Alex M.O.R.P.H. & Rank 1 - Life Less Ordinary
Randy Katana - Play it louder
Rank 1 - Beats@Rank-1.com
Kyau and Albert - Walk down
BBE - 7days and one week
S.O project - direct disko (SvD remix)
Cygnus X - Superstring (Rank 1 Remix)

01:45-03:00 Rank 1
01. Armin van Buuren vs. Rank 1 - This World Is Watching Me (Cosmic Gate Remix)
02. Joop - The Future (Rank 1 Remix)
03. Bart Claessen vs. Motorcycle - As The Playmo Comes
04. Mr Sam - Lyteo (Rank 1 Remix)
05. Rank 1 - Beats At Rank-1 Dotcom
Rank 1 - Top Gear
Rank 1 - (VA records)
Cygnus X - Superstring (Rank 1 Remix)
Ferry Corsten - Beautiful
Alex M.O.R.P.H. & Rank 1 - Life Less Ordinary

03:00-04:30 Bobina
01. Kaveh Azizi pres. Rhythmia - Tabriz
Ronski Speed - The Space We Are (John O'Callaghan Remix)
System F Feat. Armin van Buuren - Exhale
Faithless - Insomnia (Remix)
Bobina - Russian Dream 2006
04:30-05:45 Jochen Miller
Marco V - Simulated
Carlos - The Silmarilla (Leon Bolier Remix)
Richard Durand - Slipping Away (Remix?)

05:45-07:00 Randy Katana
Cara Dillon vs. 2Devine - Black Is The Colour (Remix?)
Randy Katana - Play it louder

HARD STAGE
22:00-23:15 Ton T.B.
Paul Woolford pres. Bobby Peru - Erotic Discourse (Remix)
Nic Chagall - What You Need (?)

23:15-00:30 Bas & Ram
Chicane - Saltwater (Cortez Remix)
Cosmic Gate - ID (Aparantly an easy classic

00:30-02:00 Yves Deruyter
Marcel Woods - Advanced
Push - Universal Nation (Remix)
Yves Deruyter? - Born Slippy
Fred Baker vs. Greg Nash - Solar Eclipse

02:00-03:15 Scot Project
01. Re-Ward - Connections
Jones & Stephenson - The First Rebirth (Mic E Remix)
Marcel Woods - Advanced (Scot Project's Set You Free Mix)
Kamui - Dismissed (Remix?)
Dr Willis & Scott Alert - Go Away (Kamui Remix)
Tiesto – Lehal industry (Scott project remix)

03:15-04:45 Talla 2XLC
Joris Voorn - Coming From The Shower
Mark Vedo - Timeline
Visior & Darkmoon - Beautiful People
2XLC - Fusion (Ruff Mix)
Lost World - A Life Elsewhere (Martin Roth Psy Remix)
Alex M.O.R.P.H. & Rank 1 - Life Less Ordinary
Mac & Mac - I Feel It
Renovation - High Definition
Armin van Buuren - Communication (Coldware Remix)
John O'Callaghan - Split Decision
Cosmic Gate - Analog Feel
Dogzilla - Without You (John O'Callaghan Remix)
Armin van Buuren vs. Rank 1 - This World Is watching Me (Cosmic Gate Remix)
NR32 - LMY
Markus Schulz & Departure With Gabriel & Dresden - Without You Near (Alex M.O.R.P.H.'s Sacred Light Remix)
Cosmic Gate - Consciousness
Talla 2XLC - Shine (Last tune)

04:45-06:00 Dave 202
Dave 202 - Generate The Wave
Marcel Woods - Advanced (remix)
Tiësto - Lethal Industry (Richard Durand Remix)
Joop - The Future
Oxia - Domino (Sean's Found Some Balls Rework?)
Dave 202 - Torrent

6 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
honzin
24. 11. 2007 | 12:47:17
+0 | -0

id

http://www.youtube.com/watch?v=mrnvoJ_XoVE to je Leon Bolier feat Joop - the Future

08. 09. 2007 | 13:07:59
+0 | -0

cus

nevyte nekdo kdy se kona zase neaka party a kde to tam presne je? dik

30. 08. 2007 | 00:13:03
+0 | -0

Písnička

Nevíte jak se jmenuje tady tahle skladba?

http://www.youtube.com/watch?v=mrnvoJ_XoVE

14. 07. 2007 | 11:44:38
+0 | -0
nazdar. chtel bych nekdy jet na akci podobneho typu, ale absolutne nemam predstavu, na kolik takovy vylet muze prijit ... myslim vstup atd. a nechce se mi to moc hledat na netu :))) ... jsem ted sice na zelandu, ale na podzim po navratu bych rad vyrazil. muze mi nekdo poslat mejla s info ? a popr. kde se da najit nejaka parta lidi, co tyhle akce objizdi ... moji kamosi chodej tak akorat na parek na spartu ;))) ... diky

11. 03. 2007 | 09:46:03
+0 | -0
Gielen byl asi to nejlepsi co opravdu mohlo byt ke konci tehle party, no aby ne kdyz je rezidentem :) doufam ze v Praze zahraje aspon z polovinz tak dobre.

10. 03. 2007 | 14:50:23
+0 | -0
je super ze tahle party jede kazdej rok a spicka jako je Johan Gielen na ni nesmi chybet.....jinak mam jednu jeho party na dvd taky energi a je to supr.....
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika