Jeff Mills na Apokalypse

Jeff Mills na Apokalypse

13. 03. 2007  |  Autor: ozzby  |  Komentáře (0)
Nedávno jsme informovali o účasti Jeffa Millse na další Apokalypse (22.6.) a dnes musíme oznámit, že tomu tak z časových důvodů nebude.
V den konání Apokalypsy Celebration (23.2.) jsme Vás informovali o účasti Jeffa Millse na červnové Apokalypse (22.6.) a dnes musíme oznámit, že tomu tak z časových důvodů nebude. Pořadatelé ale smlouvu na Millse stále mají a s jeho manažerem se snaží najít nový, pozdější termín. O headlinerech červnové Apokalypsy Vás budeme brzy informovat.

Dalin Vajčner: Rádi bychom Vám sdělili průběžné informace týkající se příprav další Apokalypsy, 22. června v Bobycentru.

Před necelým měsícem jsme Vás informovali, že jsme získali smlouvu na vystoupení Jeffa Millse v červnu na Apokalypse. Smlouvu stále máme, avšak její podmínky jsou v takovém časovém rozpětí ( 3 měsíce před akcí) z naší strany nedodržitelné. Na některé opravdu unikátní body smlouvy jsme museli oslovit pojišťovací agenty zastupující švýcarskou společnost a bylo nám sděleno, že je na vyřízení žádosti krátká doba, totéž nám nedoporučují naši firemní právní zástupci.

Jelikož si uvědomujeme, že v tomto případě by mohl Jeff Mills dle smlouvy okamžitě po zjištění tohoto nesplnění od smlouvy odstoupit, nechtěli jsme riskovat, že by byl průběh kampaně ohrožen a s jeho managerem jsme se shodli na variantě, najít nový, pozdější termín pro Apokalypsu.

Nutno říci, že Jeff Mills a jeho management jsou profesionálové a smlouva s ním obsahovala 19 mimořádných podmínek, ze kterých jsme 18 již vyřídili a vzájemně odsouhlasili.

V současné době se hledá nový termín, který by vyhovoval oběma stranám. Bude jím možná podzim 2007, možná zima 2008.

INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

APOKALYPSA WATER GATE

Pátek 22. 6. 2007
Vstup: 349/449 kČ
Vystupují:
Monika Kruse (de), Weichentechnikk, Christian Fisher vs DJ Murphy, Ian Void, Mario Ranieri, Cmeen, Scorn, Jerry, Misa Salacova, Orbith, Dan Cooley, Loutka, Roman Rai, Axiom, Airto
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika