Narozeninový Czechpoint se čtyřmi podii

Narozeninový Czechpoint se čtyřmi podii

18. 03. 2007  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Czechpoint si budete moci opět vychutnat v pátek 20. dubna. Hlavními účinkujícími budou další skvělý domácí djs a tentokrát proběhne mimořádně na celkem čtyřech stage s krystalickým zvukem vyladěným na ten nej drum´n´bass / jungle, techno, psytrance a chill-out music, přinášející posluchačovu uchu lahodící zvuky minimalu, ambientu a idm.
czechpointCzechpoint si budete moci opět vychutnat v pátek 20. dubna. Hlavními účinkujícími budou další skvělý domácí djs a tentokrát proběhne mimořádně na celkem čtyřech stage s krystalickým zvukem vyladěným na ten nej drum´n´bass / jungle, techno, psytrance a chill-out music, přinášející posluchačovu uchu lahodící zvuky minimalu, ambientu a idm. Peoplemetry během posledního CzechPointu rozhodly o tom, že největší část koláče celkové sledovanosti si na hlavním kanálu získal drum´n´bass a jungle, a proto i nyní zůstane přední náplní dalšího pokračování. Hlavními aktéry večera, na které se zde budete moci těšit, budou naši drumbácoví specialisté djs: Koogi, Igraczech a také dj Touchwood., který měl původně vystoupit na předchozím CzechPointu, ale bohužel se nakonec nemohl zúčastnit, a tak mu byla napsána zcela nová role. Po jejich boku se postaví jejich méně známí kolegové-djs: Frock, Medik a dvojice Tons & Emeka z pražské Caik crew, avšak nechtíce se nechat zahanbit, jistě i oni nebojácně svedou nelítostný boj z rozvášněných davem.

Hlavní zbraní na druhém programu bude pro změnu techno a pro každého správného technaře bude určitě dostatečným lákadlem živé vystoupení vždy s něčím novým přicházejícím Elektrabelem a nelítostná řežba od Džejára, doplněná o masáž z pod rukou djs: Yanoty, Unita, Wectora a Zviryho.

I scénář třetího kanálu je jasný. Psytrance se pokaždé v režii produkce Zero Point těšil vysoké sledovanosti, a tak na CzechPointu nemůže ani tentokrát chybět. Na vaše obrazovky vám ho přinesou další mistři svého oboru djs: Rawe, Gondar, Sunset, Truskawiec, duo Cyrax & Lolla a dj Zbořa. Samozřejmostí bude kromě množství UV dekorací a speciální projekce, také space bar s nejrůznějšími přírodními euforizéry a podobnými artikly a jako suvenýr z akce si budete moci odnést nějaký ten piercing.

Jelikož tento díl CzechPointu je dílem speciálním, pořádající produkce Nextwave Production slaví totiž letos malé kulatiny, 5 let od svého vzniku, těšit se tak budete moci na řadu překvapení a novinek, z kterých jedna může být odtajněna už nyní. Abaton skýtá ideální možnost pro Vás připravit ještě další, čtvrtou stage, která bude plnit roli chill-outu a sklepení prostory klubu tak budou naplněny příjemnými rytmy a zvuky minimalu, ambientu a idm v podání uskupení Sukulent DJs, které tvoří djs: Resolut, Awacs, S-Cat a Skypper.

Žádným tajemstvím také není a oproti předchozím dílům zůstává nezměněno to, že zase o něco víc muziky si bude moci vychutnat za stejný jednorázový televizní poplatek, v předprodeji pouhých 100 korun a na místě 150 korun. Forma předprodeje zůstává také stejná, opět můžete využít nejpohodlnější cestu internetové rezervace na www.nwp.cz, případně budou lístky k dispozici bez jakéhokoliv dalšího poplatku prodejce na Žižkoffě v Growshopu v Bořivojově ul. 95, v Musicbaru Molekula v Roháčově ul. 6 a v klubu Visitor v ul. Koněvova 43. Připraveny budou nejinak i tři warm upy na akci a samozřejmostí bude několik soutěží o volné vstupy, proto bedlivě sledujte stránky.

www.nwp.cz

INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

CZECHPOINT III.

Pátek 20. 4. 2007
Vstup: Předprodej 100 Kč, na místě 150 Kč
Vystupují:
Koogi, Igraczech, Touchwood, Frock, Medik, Tons & Emeka,Elektrabel, Džejár, Yanoty, Unit, Wector a Zviry, Rawe, Gondar, Sunset, Truskawiec, Cyrax & Lolla Zbořa, Sukulent DJs, Resolut, Awacs, S-Cat a Skypper
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika