Víkend na Bukanýru

Víkend na Bukanýru

21. 03. 2007  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
V pátek vás přivítá zlámaný Shadowboat a v sobotu pak Undergroundiy s podtitulem Power Of Flower.
Pátek 23.3. - Shadowboat
shadowboatMáte už plány na pátek 23.? Jedna z možností je Bukanýr. Nezaplatíte ani korunu vstupného, uslyšíte hottest drumandbass stuff, poznáte nový lidi a jako bonus se pohoupete do rytmu na vlnách Vltavy. Tentokrát vás budou roztancovávat Bifidus Aktif zmije Anakin a blondýna Rude Boy. Ke slyšení bude jako obvykle pestrá selekce, nejnovější pecky prokládané klasikami, vše pěkně umíchané a s citem podávané.






Sobota 24.3. - Undergroundiy
sobotaRadio i Face, oba rezidenti této noci, si pro březnovou edici párty Undergroundiy s podtitulem Power Of Flower přizvali tentokrát posilu z Hradce Králové. Již poněkolikáté vám tak set na tomto místě umíchá DJ Sense, jenž dorazí s notebookem i s oním zajímavým systémem Serato, díky němuž vám splní i vaše nejtajnější přání. Měsíc co měsíc v královéhradeckém Eventu praská parket ve švech na jeho noci Boca Chica a vy si tak můžete ideálně vychutnat, jaké že odrůdy house music frčí u našich sousedů. Už teď vám můžeme prozradit, že vás čeká pěkná divočina!

A proč Power Of Flower? Vždyť ta divná Zima už nás konečně opustí, Jaro se bude pomaličku rozhlížet, travička se zazelená, ptáčkové budou zpívat, všechno bude voňavé a svěží. Těšte se tedy na dekorace.

www.bukanyr.cz

0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika