Vyjádření pořadatele k absenci Erica Prydze

Vyjádření pořadatele k absenci Erica Prydze

31. 03. 2007  |  Autor: redakce  |  Komentáře (9)
Po prvních spekulacích a problémovém bookingu Erica Prydze, kdy byly zálohy zaplaceny doslova "za pět minut dvanáct", Eric na Cybertronic přesto nepřijel. Jak je známo Eric Prydz má paranoiu z létání a na party po celé Evropě jezdí vlakem. Ten však v přestupní Paříži do vlaku nenastoupil údajně kvůli problému se soukromým kupé.
Absence Erica Prydze
Rádi bychom dementovali veškeré spekulace o jeho příjezdu, protože smutná pravda je jen jedna. Eric Prydz na svoji žádost cestoval vlakem a během přestupů došlo k problému na jeho straně, za což se jeho management omlouvá a slibuje náhradu jeho vystoupení v dalším nejbližším možném termínu - viz. prohlášení managementu Erica Prydze bude následovat. Záloha a veškeré další náležistosti samozřejmě splněny byly, jinak by Eric akci neměl ani ve svých tour dates. Lineupy po hale byly lepeny v dobré víře, že Eric přijede, do poslední chvíle jsme mysleli, že se tak stane a chtěli jsme ho dát třeba i nakonec lineupu, tak jako posledně Beny Bennasiho. Bohužel jsme si smůlu vybrali naplno, Eric nedorazil a tak úlohu headlinera převzal Fred Baker. Stejně jako Laydee Jane mu patří dík, protože vnesli svým setem aspoň trochu „úsměvu na naše tváře,“ dle Vašich reakcí snad i Vám.

eric prydz 

Teplota v Bauhaus hale
Bohužel ani tuto nepřijemnou situaci jsme nemohli ovlivnit, protože dle smlouvy měla být hala samozřejmě temperovaná. Na naše četné žádosti během celého dne technická služba Buahausu neustále reagovala pouhým alibistickým konstatováním, že „se asi musí odvzdušnit topení.“ Tato věc bude samozřejmě z naší strany napadena, nicméně na komfortu proběhlé akce to už bohužel nic nezmění…

Zvuk
Celé technické zabezpečení dostala na starost slovenská profesionální firma King, která má zkušenosti s mnoha velkými eventy. Zvukový systém této firmy je na nejvyšší úrovni, ale selhal lidský faktor zvukaře.

Závěrem bychom ještě jednou chtěli poděkovat všem návštěvníkům za jejich bezproblémové chování na akci a atmosféru, nebylo třeba žádného zásahu zdravotníků ani pořádkové služby, kterou i přes chlad vytvořili a samozřejmě všem, kteří na akci odvedli maximum - všichni djs i vynikající VJ Kombajn, který se celou noc staral o bezchybnou vizuální složku na obou stageích. Snad smůla, která se realizačnímu teamu lepila na paty již vyčerpala síly. Jako malou náplast Vám nabídneme alespoň záznamy setů, které určitě stojí za to. Každopádně díky všem zúčastněným za to, že i navzdory vyskytlým se problémům vytvořili geniální atmosféru a dali celé akci duši a energii, kterou si všichni djs nemohli vynachválit.

Cybertronic Crew

Redakce Poslouchej.net: Druhým pokračováním party Cybertronic se budeme zabývat a v nejbližších dnech přineseme naše, nezávislé vyjádření.

9 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:

01. 04. 2007 | 23:43:08
+0 | -0
Na tuhle párty jsme se přítelem opravdu moc těšili hlavně kvůli line upu..Absence hl.hvězdy mě až tolik nemrzela. Těšila jsem se hlavně na Freda Bakera, Laydee Jane a Filtrheadz..Bohužel neužili jsme si ani jednoho z těchto Djs..Jeli jsme z prahy, abychom na akci strávili max 2 hodiny, kdy jsem ze sebe po celou dobu nesundala zimní bundu a vzhledem k šílenému zvuku se tam fakt nedalo být..:(( Už když jsme vešli dovnitř, prožili jsme totální zklamání z prostoru. Zima, zápach, a pořadatel se ani nenamáhal halu alespoň vylepšit nějakými dekoracemi, nikde žádný odpadkový koše..Naprosto jsme postrádali nápojové lístky na barech ani cigarety..!

GOLDEN VIP byla neskutečná fraška a ostuda! Jestli lidi platili 2tis. za takovýhle vipko..tak je mi jich moc líto a měli by jim vrátit peníze. Byl to hnusnej vibrující balkonek, kterej nevypadal o moc líp, než hala. Slibované občerstvení nula..

Jediným pozitivem těch pár strávených pár chvil byl Dj Fuko - výherce nějaký soutěže. Hrál super! Škoda, že se to kvůli tomu zvuku nedalo dost ocenit.

Za ty roky, co jezdíme na akce jsem horší nezažila..a nikdy jsme z žádné neodjeli po dvou hodinách..

Doufám, že bude v příštím hlasování DMA sekce průser roku - Cybertronic vyhraje na 100%!

Už nikdy víc nechci zažít něco podobného. A velmi si rozmyslím, zda ještě vůbec někdy budu vážit cestu do Brna...

Tihle diletatnti dělají české taneční scéně akorát obrovskou ostudu !!!

01. 04. 2007 | 22:06:49
+0 | -0
Je to strašna všivárna a dotyčný pořadatel by neměl vůbec vycházet z domu,protože riskuje po tl...což si taky po právu zaslouží.
hejkal
01. 04. 2007 | 20:49:12
+0 | -0
NEBO SE DOU HLAVNĚ UKÁZAT...VYFOTIT SE - taky pravda a jak koukám na fotky takových je tam asi většina :)
hejkal
01. 04. 2007 | 20:46:14
+0 | -0
pavelm - sám bych to lépe nenapsal :)
pavelm
01. 04. 2007 | 20:01:01
+0 | -0
NĚCO O CYBERTRONIKU

NO VIDÍM ,ŽE NĚKTEŘÍ SOU NEPOUČITELNÍ...CO SE MUSÍ ASI STÁT,ABY ZA SVOJE PENÍZE DOSTALI TO CO MAJÍ A NE,ABY SE O TO MUSELI DOPROŠOVAT.

CO SE MUSÍ STÁT,ABY ZAČALI PŘEMÝŠLET O PŘEMRŠTĚNÝCH CENÁCH VSTUPENEK,NA BARECH ATD...

VIDÍM ,ŽE TADY JSOU ZVYKLÍ PLATIT A MLČET...A NEŘEŠIT CO DOSTANU ZA SVÉ PENÍZE...NEBO MAJÍ TAK MALÉ NÁROKY ..NEBO SE DOU HLAVNĚ UKÁZAT...VYFOTIT SE S NĚJAKOU MLADOU POLONAHOU SLEČNOU ,ABY MOHLI ŘÍKAT JACÍ SOU BORCI A CO A JAK.

CHODÍM NA AKCE 12 LET SKORO KAŽDÝ VÍKEND.BYL SEM RŮZNĚ PO KLUBECH ,AKCÍCH ..TADY I V ZAHRANIČÍ.

PROTO ZODPOVĚDNĚ MŮŽU ŘÍCT ,ŽE CYBERTRONIC JE AMATÉŘINA A LIDI CO TO DĚLAJÍ JDOU JEN PO PENĚZÍCH.DOBRÁ AKCE VYPADÁ JINAK..HLAVNĚ PO STRÁNCE ORGANIZAČNÍ A TAKÉ O TO DODRŽET CO SLÍBÍM.

NÁSLEDNÉ OMLUVY JSOU K NIČEMU.

ZMATKY PROVÁZÍ CYBERTRONIC OD ZAČÁTKU AŤ 1 NEBO 2.

MOC SE TĚŠÍM NA CYBERTRONIC 3.MYSLÍM ,ŽE PO ZKUŠENOSTECH Z 1 A 2 OPRAVDU VŠICHNI PŮJDOU....

OPRAVDU SI MYSLÍTE,ŽE JDE POŘADATELŮM O TO AŤ SE DOBŘE BAVÍTE A ZAŽIJETE PRIMA NOC..???NEBO JIM JDE O VAŠE PRACHY,ABY Z VÁS VYTÁHLI CO NEJVÍC A NAPAKOVALI SE....A ZMATEK CO UDĚLAJÍ /PROBLÉMY S PLACENÍM,S DJ ATD/ UŽ JE NEZAJÍMÁ....

KAŽDÝ AŤ SI UDĚLÁ VLASTNÍ NÁZOR..JE TO NA VÁS.

JÁ UŽ NIKDY CYBERTRONIC NECHCI ANI VIDĚT!!!

MI TO DILETANSTVÍ 2X STAČILO..

MĚJTE SE FAJN.
pavelm
01. 04. 2007 | 19:57:43
+0 | -0
No já doufám ,že se všichni poučili a zjistili,že Cybertronic sou jen samé sliby a lži,špatná organizace a zmatky.

Pokud se chce někdo bavit bez zbytečných problémů typu kde ta akce vůbec bude....nebo kdo vlastně bude hrát,tak půjde jinde.

Já jdu na Antistatic 20.4.2007.Uvidíme jak jsou na tom pořadatelé tam.Na Antistatic chodím dlouho a pravidelně a to co na Cybertroniku se mi tam nikdy nestalo.

Někdo hledá kvalitu a za své peníze chce to co má dostat ..jinný na to kašle,hlevně že má fotky se smažkama.

Porovnejte a uvidíte.

Myslím ,že Cybertronic je mrtvý!!!A já doufám ,že na vždy.Kdo má zbytečné peníze a potřebuje další zklamání,další nesplněné sliby a zmatky tak ať jde na další pokračování.

Je pravda ,že lidi dnes mají krátkou pamět a rychle zapomínají.
krakonos
01. 04. 2007 | 18:27:12
+0 | -0
Obrovská shoda náhod, pořadatelů je mi líto, ale jsou to adepti na šetření ze strany Sdružení ochrany spotřebitelů....nejen že zaplatíme vstupenku na akci kam nepřijede ten kvůli komu jsme si jí koupili, ale ještě k tomu nás okrádaji a šidí na barech :-( je tam zima, smrad a neposlouchatelný zvuk :) k civilnímu světu opravdu hodně daleko!

01. 04. 2007 | 18:04:44
+0 | -0
jinak vsem, keri se ucastnili, vrele doporucuju precist tohle :)

http://www.poslouchej.net/4272-Martin-Krechler-Kdyz-veris-tomu-co-delas-je-konkurence-zdrava.html

ja se bavil hlavne u vet typu "Česká scéna má dle mého nazoru ještě daleko do civilního světa, ale snad se toho dočkáme :-) "

01. 04. 2007 | 18:00:30
+0 | -0
husty. no nevim. podle me byla tahle akce docela tezkej provar.

1) v hale byl strasnej smrad, zima, absolutne neutulno, bez vyzdoby, nebyla tekouci voda

na 1. stagi neskutecnej rachot (asi navstivim orl)

na 2. stagi jenom tma, mlha, primo strasidelnej zvuk

2) na barech bez cigaret, sileny ceny a hrozna obsluha

3) Prydz!!!! o zmatcich v line-upu ani nemluvim...

Hodne mi to pripominalo Kingdom 2004. Ale na druhou stranu je mi jasny, ze jestli nekdy bude nejakym omylem Cybertronic III, tak tam rozhodne nebudu :) jinak uprimne lituju tech, kteri za tuhle paradu platili vstupa na miste :(
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika