Cross: Stop Look Listen

Cross: Stop Look Listen

08. 04. 2007  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Machine Funck se podílejí na dalším velmi zajímavém večírku s alternativní elektr. hudbou. Čtvrtek 12.4. a my akci doporučujeme.
Pražský klub Cross čeká další nával elektronického běsnění. Během dvou večerů v dubnu proběhne akce Stop Look Listen, na které se vyplatí zastavit se. První z večerů se uskuteční již tento čtvrtek 12. dubna a na hlavním pódiu se představí dva Francouzi.

Ddamage
stop to listenSourozenci se dost často perou. Tihle dva Pařížani, Frederic a Jean-Baptiste Hanak, nechali dětské bojůvky už dávnou za sebou a přešli k těžšímu kalibru – sonickým zbraním. 8bity skřípou až nadoraz, analogy se přehřívají a procesory kolabují. Zas tak žhavé to nebude, ale jejich poslední album na freemusic.cz popsal Jarda Petřík zhruba takhle: „Vyspeedované synth-melodie, chaotické acid beaty, divoké digi-pípání jako ze starých videoher (speciálně upravené do hardcore podoby ovšem), které se rve o svůj prostor s ostrými „guitar riffs“, do toho zuřivé rapování občas prohnané vokodérem, zběsilý scratching. A celkově solidně agresivní, nekompromisní zvuk.“ Pokud vám něco říkají labely jako Planet Mu nebo Tigerbeat6, na kterých vydávají, možná jste o krok blíž, pokud ne, tak vůbec nevadí. Superlativy nikoho zahrnovat nebudem, budovat image pseudohvězdiček taky ne. Rozhodně bychom ale chtěli, abyste si udělali vlastní názor. Hudební ukázky na myspace.com vám možná prozradí, že tyhle dva jsou fakt velký zlobidla i ve svejch dospělejch letech, ale to, co předváděj na pódiu, se prostě do empétrojky přenést nedá.

Zvukem a zjevem doplní lokální spratci Yukimura, Raveboy, Matoa a do prostěradel opět naklušou WrongMachine BadFunck. Vstupné 40 Kč

www.machinefunck.info/stoplooklisten
www.myspace.com/ddamage  
www.damage.org  

0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika