Pořadatel o Techno Masters

Pořadatel o Techno Masters

19. 04. 2007  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Martin Nauš aka Dj Agent v následujícím článku hodnotí průběh své akce Techno Masters v benešovském KC Karlov, která vznikla za účelem oslav jeho 35. narozenin.
Agent: V časných ranních hodinách v sobotu 15.4. skončila v Benešově akce Techno Masters. Agent oslavil svoje 35. narozeniny opravdu ve velkém stylu a s plnou parádou. Není úplně běžné, aby oslavenci zpíval Happy birthday sám DJ Rush do sálu narvaného k prasknutí.

Podle většiny ohlasů to byla po všech stránkách povedená akce. Vystoupili všichni interpreti, i když zpožděný let Marka Nastiče znamenal riskování ztráty bodů za rychlou jízdu. Na jedničku fungoval rovněž zvuk, světla i videoprojekce a pokud bylo někomu v sále vedro, omlouváme se, ale s tím bohužel nešlo nic udělat. Alespoň se návštěvníci party mohli osvěžit chladnými drinky na barech. O úspěchu akce asi nejlépe svědčí totálně vyprodaná kapacita KC Karlov a plný parket ještě v šest hodin ráno, kdy bylo nutné vypnout aparaturu a párty skončit. Ale nebojte se, další akce série Techno Masters budou určitě následovat. Můžete se těšit už na podzim a čekání zkrátí tradiční letní techno mejdan ve Svojšicích.

Na závěr už zbývá jen poděkovat všem, kteří dorazili a vytvořili báječnou atmosféru, stejně jako partnerům a sponzorům akce, bez nichž by to zkrátka nešlo.

INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

TECHNO MASTERS

Pátek 13. 4. 2007
Vstup: Předprodej 329 Kč
Vystupují:
DJ Rush, Pet Duo, Marko Nastic, Agent, Pavel Krejdl, Matrix, Deepdance, Plüschen
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika