Michael Burian v rozhovoru

Michael Burian v rozhovoru

01. 05. 2007  |  Autor: redakce  |  Komentáře (3)
Promo rozhovor s Michaelem Burianem u příležitosti jeho vystoupení na party Cybernight v KC Semilasso.
Ahoj Michaeli, v Brně hraješ celkem často, jaký máš vztah k jihomoravské metropoli? Máš zde hodně přátel?
Ahoj Pavle, no abych pravdu řekl, zas až tak často v Brně nehraji. Každopádně mám ale v Brně velké množství fanoušků, kteří vždy udělají úžasnou atmosféru a já se na ně do Brna vždy moc těším!
 
V květnu ti vychází nové DVD a o měsíc později i nový vinyl, co na nich najdeme?
Ano, DVD už je dokončeno a jmenuje se „Michael Burian – The DVD“. A protože bych chtěl, aby se dostalo mezi lidi za rozumnou cenu, jednáme právě s časopisem XMAG o tom, aby se stalo přílohou květnového čísla.
Můj nový single se jmenuje „Secret Sins“ a vyjde digitálně koncem května. Mimo originálu vychází i skvělý remix od Crisse Source, a já bych se nebál tipnout jej na letošní letní klubový hit.
 
Letos se chystáš kromě jiného i na Summer of Love? Jak vidíš vývoj tohoto – doposud zřejmě nejpopulárnějšího – domácího festivalu taneční hudby?
Summer of Love je moje srdcová záležitost, moc si vážím Aleše Blehy a všech lidí, kteří se o festival starají. A samozřejmě, na něm také vždy moc rád hraju. Sol letos doveze spoustu nových kvalitních umělců z celého světa, a to považuju za skvělý přínos pro naši malou českou taneční scénu. I proto má Aleš a celý organizační tým tohoto legendárního letního open airu můj respekt.

michael burian
 
Prozradil jsi mi, že se v srpnu chystáš objevovat krásy španělského ostrova Ibiza. V tamním nejpopulárnějším klubu Amnesia budeš vystupovat i s legendárním Paulem van Dykem. Jak se na Ibizu těšíš a s čím se tam budeš prezentovat? Chystáš nějaký speciální set?
Na Ibize a i v Amnesii jsem již v minulosti hrál a strašně rád se na tento ostrov vracím. Mám na něj nezapomenutelné zážitky, a proto jsem moc rád, že mě anglický CREAM pozval na jejich veleúspěšnou čtvrteční noc, která se pod stejnojmenným názvem odehraje právě v Amnesii. A navíc tam budu hrát společně s Paulem van Dykem a Marcem V, což jsou také moji oblíbení djs. A pokud jde o můj set, vzhledem k tomu, že jsem v poslední době pro svoje performance začal používat nejnovější technologie, stává se každé mé vystoupení neopakovatelnou raritou. A tak plánuji, že i můj letošní set na Ibize bude opravdu hodně speciální…...
 
Hrát s PVD v Amnesii na Ibize je asi snem každého dýdžeje. Považuješ to za vrchol své dosavadní kariéry? A jaké jsou tvé další plány a cíle?
To pozvání mě pochopitelně ohromě potěšilo, ale vrchol ve své kariéře vidím úplně v něčem jiném. Plánů do budoucna mám opravdu hodně. Spoustu času momentálně věnuji mému  labelu Bohemian recordings, a také stále více produkci. Právě na letošní rok připravuji ještě několik dalších tracků.
 
Ale ještě před Amnesií budeš letošního 18. května hrát v brněnském Semilasse na party Cybernight. Co jsi si připravil na tuto akci?
Jako vždy energický set podpořený novou technikou, kterou, jak jsem již uvedl, pro svoje vystoupení v současné době používám. A tak jen doufám, že se setká minimálně se stejně skvělou odezvou, jako můj poslední brněnský set.
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

CYBERNIGHT

Pátek 18. 5. 2007
Vstup: Předprodej za 250 Kč, na místě 350 Kč, VIP za 450 Kč
Vystupují:
Marco V, Michael Burian, Michal Poliak, Martin Hloch, Bon Finix, Martin Hloch, Typhone a Aston Martin
Další informace
3 KOMENTÁŘE
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:

09. 05. 2007 | 12:22:45
+0 | -0
Go on Michael, U play excellent music! carry on__
Zuzka
05. 05. 2007 | 12:57:11
+0 | -0

trapny

Ajeee, další z trapných p.r. rozhovorů o ničem..
lister
03. 05. 2007 | 17:46:12
+0 | -0
grafiky burianovo vizuálů jsou super....ale pokud na nich neni on :-)))))
SOUTĚŽTE
Cybernight - 18.5. s Marco V
2 x 2 volné vstupy
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika