Chceš něco jiného? Zajdi na Dark:Live:Fest

Chceš něco jiného? Zajdi na Dark:Live:Fest

09. 05. 2007  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
V sobotu 2. června se v pražském klubu Matrix uskuteční čtvrté pokračování Dark:Live:Festu. Jedná se o indoorový festival pro příznivce tvdrší elektroniky, breakcoru, IDM a podobných alternativních odvětví elektronické hudby. Tentokrát se představí například projekt Davida Christiana, Cervello Elettronico, ze USA.

Komu se líbí kapely ve stylu Synapscape, nebo S.k.e.t., tak Cervello Elettronico můžeme jedině doporučit. Na svém kontě má zatím jedno CD s názvem Negate The Instigator Crunch. Jako headliner byl vybrán německý Christian Pallentin: P.A.L, který má za sebou řadu výborných desek u vydavatelství ANT-ZEN, jak s ambientními nápady, tak především s bicími experimenty. Mezi jeho nejznámější skladby patří Metrum a Gelöbnis. Hned po Christianovi bude následovat domácí projekt mulpHia-necrobit, který přislíbil trochu zaexperimentace s 8 bitovými zvuky, jež můžete znát z prvních her na Atari. Jako bonus zahraje klasické Electronic Body Music.

Dark:Live:Fest - 13.1. v Rock Café
dark live fest

Jako další v řadě vystoupí francouzký Yves Cornu s projektem Twinkle. Jeho živé vystoupení je plné energie, pohybu, čímž zaručeně dostává publim do varu. Tipli bychom si, že tohoto mladíka ještě čeká velká budoucnost. Je to zkrátka mladá krev, inspirovaná kapely jako jsou Imminent, Synapscape, Flint Glass atd.

Poslední v řadě live projektů se představí další francouz, Arco - Sonic Area, jež je doslova perfektní propojení noisu, beatů, samplů a brakcoru. O úplný konec večera se pak postará výborně hrající Dj Case.

Foto: Jan Kruml

INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

DARK:LIVE:FEST

Sobota 2. 6. 2007
Vstup: 200 Kč
Vystupují:
Cervello Elettronico(us), P.A.L (ger), MulpHia-necrobit (cz), Twinkle (fr), dj cASE
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika