O čem píše nový Bbarák

O čem píše nový Bbarák

09. 05. 2007  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Od středy 9.5. se na stáncích objevil nový Bbarák s pořadovým číslem 62. jako přílohu nabízí CD Moja Reč - Dobrý chlapci Vol. 2.
bbarakNovinky
zahraniční, domácí, video novinky, přímo z kotle vobrovskej pozor - Joe Hound

Ve studiu s…
Moja Reč – v čem tkví tajemství jejich potence, díky které vydávají během jediného roku desku číslo 3? A co s tou angličtinou a skrytými i otevřenými dissy?

Země vzduch
čemu se říká smůla? Když vydáváte singl “§257 b“ a v den vydání vás za tento paragraf seberou. Čemu se říká síla? Když tě to neporazí, ale nakopne. Co dalšího nabízí tahle Budějická parta krom „historek z natáčení“?

Turbo Boost Riders
Wonder a Billy vysvětlují jak je to se zvukem „gouche“

Kidz in the Hall
label Rawkus a kvalita bývávalo to samé. Kdysi. Teď jsou zpátky s novým roster, kterému vévodí Kidz In The Hall, co sbírají za svůj debut School Was My Hustle plná hodnocení jako by nevymírali lední medvědi. Jak to? A jak je to podle nich s tím hiphopem? Je mrtvej nebo ne?

Timbaland
není pravda, že by každý měl svou chvilku slávy. Ty nejlepší nebo nejšťastnější jí mají. Po Puffym a Pharrellovi to je Timbaland. Hitů má tolik, že by měli dělat jeho vlastní hitparády. Jak to dělá? Je Danja jeho ghost producer? A co Shock Value? Překračuje konečně jeho komplex špatných sólo alb?

Když beat zastíní rap
rapperů jsou tisíce, kvalitních producentů se motá v bludném kruhu po všech deskách jen pár. Kdo jsou ti nejlepší z nich? Kdo je nejlepší investice? Čí beaty z vaší pecky udělají zaručenou hymnu?

Lil’ Flip
freestyleový král Houstonu si vede solidně i se svými deskami, má prosperující label, co víc si přát?

Redman
kdo pohřbil jeden z největších talentů rapu Funk Dr. Spocka aka Redmana? Na koho ukazuje o jeden žalujíc prst, stěžující si na špatné promo víc? A jak dopadl ten návrat po šesti letech?

Hiphopové filmy
když spojení mikrofonu a stříbrného plátna zafunguje, vyvěsí vlajku v Jižním Bronxu a Jižním Hollywoodu. Vlajkař se nenadře. Proč se tedy do toho rappeři pouští a jaké vůbec všechny hiphopové filmy jsou ke shlédnutí a jaké byste určitě měli shlédnout?

EL-P
když vydal před deseti lety s Company Flow Funcrusher Plus mluvilo se o ní jako o nejočekávanější nezávislé hiphopové desce historie. Když vyprodukoval před šesti lety album The Cold Vein pro Cannibal Ox, posílali jeho rukám vzdušné polibky recenzenti celého světa. Založil label Def Jux, vydal na něm klasiku a teď se vrací do hry, ze které nikdy neodešel se sólem číslo 2 – I’ll Sleep When You’re Dead. Není to příjemný poslech, ale je to deska roku. Necháte se trápit?
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika