John B na Elektře jak jsme ho ještě nezažili

John B na Elektře jak jsme ho ještě nezažili

16. 05. 2007  |  Autor: Otherside  |  Komentáře (3)
V sobotu 12. května se v Roxy konalo další pokračování velmi oblíbené klubové noci Elektra, na které byl tentokrát největším lákadlem britský producent a dj, John B! Jak se party povedla, se dočtete v reportu od Otherside.
Můj příchod do Roxy byl v půl jedenácté večer a jak již bývá zvykem, přivítal mě na šatně lístek s velmi nízkou cifrou a téměř prázdný klub. Za gramofony stál všem dobře známý dj Airto. Z mého pohledu bylo jeho hraní v tuhle hodinu ideální akorát tak k posezení na jedné z pohodlných pohovek s drinkem v ruce a k pohupování nohou do příjemně laděného elektro rytmu. Bohužel vzhledem k prázdnotě klubu vynikal slabý zvuk a celkově kazil dojem z poslechu jeho setu, který si první resident připravil takzvaně „na rozjezd“.

airto

Postupem času se začaly v klubu objevovat hloučky lidí a s blížící se půlnocí začaly na parketě přibývat vlnící se těla. Airto přitvrdil i po hudební stránce a já již netrpělivě odpočítávala minuty do jedné hodiny ranní, kdy měl začínat hrát mnou velmi oblíbený John B! Publiku je tenhle extravagantní Angličan známý především díky jeho mixům jungle a drum´n´bassu. Má za sebou řadu velice úspěšných vystoupení i v České republice, avšak na této Elektře se u nás měl premiérově představit v electro-houseovým podání.

John B se v Roxy objevil krátce po půl jedné s úsměvem na tváři a se skleničkou bílého vína v ruce. Obličej mu zdobil neodmyslitelně výrazný make-up a originálně bláznivý účes. Jeho příchod k pultu vzbudil náležitý povyk a John byl ve chvíli v obležení svých fanoušků, se kterými se velmi ochotně fotil. Zkrátka jeho vystupování bylo opravdu velmi sympatické.

john b

Po jedné hodině vystřídal za gramofony Airta, do mikrofonu přivítal všechny natěšené tanečníky a spustil dvouhodinový opravdu výborný set, při kterém vydržel sedět jen málokdo. Na plazma projekci od Phase Lab, která byla nad pódiem i z obou jeho stran, běžel hned na začátku setu záznam z vítaní Johna B na Ruzyni (to byl skutečně dobrý nápad!). To vše bylo doprovázeno robotickým tanečníkem, který se ale poněkud ztrácel mezi na podiu tančícími lidmi. Celé vystoupení bylo umocněno světelnou show, jež měli na svědomí Audiolight.

John B svým vystoupením rozhodně nezklamal, parket byl narvaný k prasknutí, lidé se navýsost bavili a každou chvíli bylo možné vidět ruce nad hlavami nebo slyšet nadšený jásot. Během svého setu popadl několikrát mikrofon a ladil už tak vynikající atmosféru. Čas od času také vzal do rukou kameru, na kterou si dění v klubu natáčel.

orbith

V půl čtvrté se s rozjásaným publikem rozloučil a vystřídal jej druhý rezident Elektry, Orbith. Taneční parket lehce prořídnul, ale spousta lidí měla chuť v rozjetém mejdanu pokračovat. Bohužel Orbith mě svým setem tentokrát příliš nenadchl. Opakující se desky nebyly zrovna nejšťastnějším řešením, i když většině publika to evidentně nevadilo a spolu s Orbithem zvedali při každé hitovce ruce nahoru a dobře se bavili. Já klub opouštěla v půl páté ráno nadšená a plná pozitivních zážitků. Byla to skutečně vydařená noc a doufejme, že se stejně povede i příští Elektra, která v Roxy proběhne 9. června.

Foto: Acid
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

ELEKTRA

Sobota 12. 5. 2007
Vstup: 170/220 Kč
Vystupují:
John B, Orbith, & Airto, Bo.dan & Dan Cooley
Další informace
3 KOMENTÁŘE
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
??
18. 05. 2007 | 16:14:24
+0 | -0
Co ty seš za pipinu Evžo?

18. 05. 2007 | 15:16:16
+0 | -0

haha

ja ti to rikala :D nj,staryho psa novym kouskum nenaucis,ale jinak fajnovej report :)) a tech polibkuuu od johna,mmm :D

17. 05. 2007 | 19:19:12
+0 | -0

souhlasím, ale...

souhlasím s názorem, akorát bych poupravil to, že první nehrál Airto, ale Orbith, kterýho vystřídal o půlnoci Airto a v jednu John Bý :) papa
SOUTĚŽTE
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika